reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Iskierka i Iguana współczuje smutnych wieści:(

do mnie tez dziś właścicielka zadzwoniła mieszkania, że mamy się do miesiąca wyprowadzić,bo ma problemy z bankiem, a tu za pół godziny później z woningnet wysłali nam emaila że dostaliśmy mieszkanie w Goudzie::):):):):):):)we wtorek idziemy oglądać, huuuuuuuuuuura:-D

Clauditka gratuluje!oby Sie Wam nowe gniazdko spodobalo!
Iskierka wspolczuje Ci ten sytuacji!czy oni Dlatego Ci odmowili,ze jestes w ciazy?ja po egzaminach wlasnie,pisze do Was z pociagu.jestem padnieta.jeszcze czeka mnie dzis pieczenie ciasteczek I przygotowywanie prezencikow na urodziny mourn Marysi jutro w szkole...a mialam odpoczywac na macierzynskim haha

Iskierka mi również przykro!
Clauditka gratuluje!!!Oby mieszkanko było takie jak chcecie!!
My jedziemy na zakupy,dzis rodzinnie....domek posprzatalam wiec mam juz weekend,,,,i w przyszlym tygodniu do pracy.Miłego wieczoru!!

7axe7 zapraszam jak tylko Ci pasuje :) Na przystanek po was wyjadę bo jest mały kawałek Jak macie jakies pytanie to napisz onkretnie na priv Pokaże mojemu
Claudiutka gratuluje

Wspolczuje wszytskim zlych wiesci ja tez nie mam za dobrego dnia, poparzylam sobie brzuch wrzatkiem i mam pecherz :-( Jutro czeka mnie wyciaganie szwow z nogi :-( a tak po za tym to wlasnie wrocilam z Thuiszorgwinkel gdzie wypozyczylam podnosniki do lozka do porodu dostalam jeszcze cos pod plecy z regulacja i jakas dziwna metalowa miske (szczerze nie wiem na co) niestety pani nie potrafila nam wytlumaczyc do czego to jest.

angelikan witamy na forum:-)

Ostatnia edycja:
do mnie tez dziś właścicielka zadzwoniła mieszkania, że mamy się do miesiąca wyprowadzić,bo ma problemy z bankiem, a tu za pół godziny później z woningnet wysłali nam emaila że dostaliśmy mieszkanie w Goudzie::):):):):):):)we wtorek idziemy oglądać, huuuuuuuuuuura:-D
gratuluję mieszkanka i cieszę się że będę miała blisko ;-)

Iskierka wspolczuje Ci ten sytuacji!czy oni Dlatego Ci odmowili,ze jestes w ciazy?
Dziekujwę wszystkim wam.
Sencilla, w piśmie nie ma nic na temat ciąży a tylko to że dawno nie byłam w pracy i nie zgłosiłam gotowości jej podjęcia. Tyle, że ja zgłaszałam im że jestem w ciąży i prosiłam o zmianę pracy na lżejszą.
A w pracy to nie ma mnie raptem tydzień :szok:

anetka880 miska jest pewnie na łożysko :)
Iskierka, Iguana głowa do góry :) Jak to mi mówi mój przyjaciel "keep your head up never give up"! :)
clauditka uh w idealnym momencie to mieszkanie :) Ciesze się waszym szczęściem :)
Olka dam znać kiedy podjadę i napiszę na pewno na priv jak tylko mój uśpi Miśkę ;)

reklama
Ja zyje:tak: przed chwila mi przeszlo wszystko:tak: wymioty ,ból glowy itp

Clauditka gratuluje nowego mieszkanka:tak:

7axe7 juz wczopraj o tym slyszalam, az sie wlos na glowie jezy:no::no::szok: jaki czlowiek musi byc ostrozny:szok:

My dzis mielismy kolede:tak: ksiadz przy blizszym spotkaniu bardzo fajny,porozmawial itp.:tak::tak: Nie wiem co ludzie od niego chca:no::no:

Do góry