7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
piękny dzień mamy Błękitne niebo, słoneczko. A w Polsce przynajmniej u mnie w Tarnowie -15... Uhhh za tym to akurat nie tęsknie!
Ola, dziękuje
Ola, dziękuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja po dwóch cc więc nie pomogęMam pytanko do was moze dla niektorych troche krepujace ale zaczelam sie zastanawiac nad porodem bez naciecia. Jak mozecie napiszcie jak to bylo w waszych przypadkach tutaj w Holandii. Bo ja przy pierwszym dziecku bylam nacinana ale to bylo w Polsce gdzie jest to norma. Mi polozna powiedziala ze tutaj wogole nie nacinaja chyba ze jest naprawde to konieczne. :-)
Mam pytanko do was moze dla niektorych troche krepujace ale zaczelam sie zastanawiac nad porodem bez naciecia. Jak mozecie napiszcie jak to bylo w waszych przypadkach tutaj w Holandii. Bo ja przy pierwszym dziecku bylam nacinana ale to bylo w Polsce gdzie jest to norma. Mi polozna powiedziala ze tutaj wogole nie nacinaja chyba ze jest naprawde to konieczne. :-)