reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Angelikanl witaj!

Aniu pokoik sliczny,Ty to masz pomysły,napisz co córka powiedziała,jak jej się?podobał,napewno szczęśliwa.

A ja dzisiaj zostałam ciocia!!!Mojego M bratowa dziś urodziła,w PL.
dobrej nocy

Witam
Aniu sliczny pokoj, taki dopieszczony w kazdym calu :tak: Karinka byla pewnie w siodmym niebie
Angelika witaj na forum, napisz co porabiasz w Arnhem :-)
Sencila pociesze cie ze nasz maly tez na pocz. dostanie hoekje w naszej sypialni :tak: po miesiacu jak dojde do siebie mamy w planach na strych isc :-D
Iguana, Iskierka trzymajcie sie :tak: Iskierka swoja droga nie wiedzialam ze kobiety w ciazy moga zwolnic :dry: ale w tym wypadku nalezy ci sie chyba zasilek i maciezynskie. NIe jestem pewna ale chyba gdzies to czytalam, trzymam kciuki :tak:
A ja jutro do pracy i tez musze isc spytac bo mi dzisiaj dziwnie wyplate wyplacili wiec musze popytac co i jak no i w koncu zaswiadczenie zaniesc o ciazy
dobrej nocki laseczki

Aniu pokoik sliczny,Ty to masz pomysły,napisz co córka powiedziała,jak jej się?podobał,napewno szczęśliwa.

A ja dzisiaj zostałam ciocia!!!Mojego M bratowa dziś urodziła,w PL.
dobrej nocy

no troszke was dogonilam i wiem mniej wiecej co w szerokim swiecie slychac...tak na marginesie ja jestem spod Wadowic takze Iguana kawke w Krakowie kiedys wypijemy tez.... alebo w Ketach z Karolina...

Co do pokoju to Karine zamurowalo i :tak: ...wydawala tylko takie smieszne dzwieki bezdechu:-):-):-) hhiiihihi... ceremonia przeciecia wstegi byla i oczy zawiazane - ona nie widziala od poniedzialku tego pokoju - niespodzianki:no:.

Powiem wam ze ten pokoj byl w mojej glowie od lipca i praktycznie nic teraz nie kupowalam tylko systematycznie kolekcjonowalam w tajemnicy na strychu... np szafeczke nocna znalazlam na ulicy i odmalowalam... a te kwaty Sencilla to taki chyba moment tworczy byl - mojej mamie sie tez bardzo podobalo:tak: to.... /wsawie ci calosc/

ale najbardziej w szoku :rofl2: to byl moj M bo dzisiaj z delegacji wrocil i... nic nie wiedzial o tej niespodziance i ze mi sie tak wszystko super udalo:szok::-D

ANP gratuluje ciociu...:tak:;-)
Sencilla trzymam kciuki i gratuluje mieszkania Clauditce i witam nowa mame na forum i...juz nic nie pamietam wiecej...:nerd:sorki...

a teraz mowie dobranoc.....

Załączniki

• P1270022.jpg
    P1270022.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 50
a ja jeszcze nie spie... ciasteczka w piecu.. upominki przygotowane.. ja chyba jade na jakims trybie on-line.. spac...

Witajcie kobietki:-)
Widze ze ja dzisiaj pierwsza. Niestety mialam bezsenna noc dzidzia dala popalic. Maly tak mnie kopal i sie rozpychal nozkami ze nie moglam wygodnej pozycji znalezc, a do tego ZGAGA:-(

Ide budzic Kube i do szkoly a pozniej na wyciaganie szwow:-(

Aniahaven mina Kariny bezcenna widząc swój pokoik :) Śliczny. Co ja piszę. Przeeeeeśliczny! :) A Wadowice też blisko mojego rodzinnego miasta - Tarnowa :)
LU2012CY już myślałam wczoraj, że może już urodziłaś, że nie piszesz a tu jednak :)
Sencilla nie wiem jak Ty to robisz... Kiedy Ty sobie odpoczniesz co? :)
Witam oczywiście nową Mamusię :)
Anp gratulację !

Miłego dnia dziewczynki.

dziendobry... u nas tez noc ciezka - Victor sie chyba przeziebil - katar i kaszel i... same wiecie....:eek:
axe masz racje - ta mina bezcenna:-D
Sencilla ty tak jak ja NIESPOKOJNA DUSZA jestes...:cool2:

reklama
Do góry