7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Dziękuje dziewczynki. Fajnie, że mam to forum, że mam Was i dzięki Niemu mogłam poznać Olę. Kawka jak najbardziej super tylko szkoda, że Ola ciastek nie zjadła bo teraz ja będę musiała je sama zjeść............ hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie ciasteczka nie zaszkodzą ja również dziękuję za smaczną kawkę i mam nadzieję że niedługo się spotkamy znowuDziękuje dziewczynki. Fajnie, że mam to forum, że mam Was i dzięki Niemu mogłam poznać Olę. Kawka jak najbardziej super tylko szkoda, że Ola ciastek nie zjadła bo teraz ja będę musiała je sama zjeść............ hehe
Dziewczyny mam pytanie, od kiedy można wprowadzać do diety dziecka mleko krowie? Ja mam w planach karmić Janka cycem do roku, tzn. do końca 6 m-cy tylko cyc, a potem inne jedzonko plus cyc. Jak skończy rok kaszki mogę robić na mleku krowim, czy muszę na modyfikowanym? Czytałam gdzieś, że mleko krowie to dopiero jak skończy 2 lata, albo i jeszcze później...a gdzie indziej, że już od roku można...No i się trochę pogubiłam
My dzisiaj byliśmy w Hadze w Ambasadzie z Jankiem. Towarzystwo czekające w kolejce tak pół na pół, tzn. było kilka sensownych osób, ale też i kilku panów, co to wyglądali jakby się urwali prosto spod budki z piwem No i jeden osobnik, co to poprosił o tzw. darmowy bilet do Polski i suchy prowiant...i dopytywał z 2-3 razy czy aby na pewno dostanie tylko bilet, a nie gotówkę na bilet;-)
Pozwiedzaliśmy na szybko Hagę, a szczególnie 2 interesujące nas dzielnice Voorburg i Nootdorp, na Scheveningen już nie starczyło nam czasu i siły (Janek dokazywał) Powiem szczerze, że będzie żal zostawiać Amsterdam, zdecydowanie bardziej mi się tutaj podoba:-(
Dziewczyny, każda musi działać wg swojej intuicji. Nie można robić wszystkiego jak podają książki czy inne poradniki, a raczej wg potrzeb dziecka.Z tego co wiem to mleko krowie po roczku powoli można wprowadzać,a kaszki albo na odciągniętym albo na modyfikowanym.