reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

czesc dziewczyny
A u nas burza i blyska sie i grzmi :szok::szok::szok: szok.....
Anp ja myslam ze ty sie do mnie wybierzesz :tak: nie chce mi sie za bardzo jezdzic z tym brzuchem:sorry2:
Moorgenrood powodzenia w pzrygotowaniach :tak: kiedy macie wesele??? A na przyjecie przygotuj jakies male przekaski bo oni to lubia plus salatki
A ja dzisiaj w domu przesiedzialam no bo chora, tylko na szybkich zakupach bylam i dzien z glowy
uciekam pod prysznic bo jakos zimno mi
spokojnej nocki 4all

reklama
Dzień dobry!!!To ja dziś druga,,,pospałabym jeszcze ale dzidzia rządzi.
Gosiu nie wiem czy u Was też burza była tak blisko ale u nas bardzo.Dwa razy hukło ale tak że pierwszy raz tak słyszałam,po pierwszym razie mojM powiedział że to nie burza,ale nie wie co to,no ale zaraz jak sypło gradem to zmienił zdanie.
Ja dostałam przepis na ciasto budyniowe i chyba dziś zrobie,łatwe i chyba szybkie więc spróbuje,,jak się uda to Was poczęstuje.miłego dnia, smacznej kawusi i pysznego śniadanka!

melduje się wszem i obec :) Uhh nie wyspana bo moje Misiątko po 4 nocach zdecydowało znowu powalczyć o częstszego cycka w nocy. Ale nie nie nie nie dałam się jej !
a teraz czekam z Kawą i ciastkiem na AOla :)
Miłego dnia dla Was!

Iskierka71 ja tez mialam taki problem z praca jak zaszlam w ciaze, lekarz rodzinny powiedzial mi ze nie moge tej pracy wykonywac bo za ciezka i za duzy kontakt ze szkodliwymi srodkami i ze mam sie skontaktowac z lekarzem firmowym i on bedzie kazal mojemu pracodawcy dac mi jakies inne zajecie... Na to moj szef stwierdzil ze nic dla mnie innego niema i ze JA musze sie zwolnic hehe no ale go wysmialam, wiedzialam ze jak sama sie zwolnie to za wiele mi sie nie nalezy, wiec dopielam swojego i to on mnie zwolnil pod pretekstem ze niby wiecej mnie juz nie potrzebuje i tym sposobem dostalam wysoki zasilek z UWV i bardzo mnie zdziwilo to ze wszystko bylo zalatwione droga pocztowa, nikt nie chcial sie ze mna zobaczyc, zaden lekarz z UWV ani nic... tylko zaswiadczenie od lekarza rodzinnego dolaczylam ze jestem w ciazy... Pisze to bo mysle ze moze i Tobie uda sie to tak rozegrac...
fajnie że ci się tak udało. ja niestety jestem flexmedewerker i nie wiem jak będą mnie liczyc w razie chorobowego czy zasiłku. Jak po świętach byłam chora to wyliczyli mi jakieś 38€ na rękę za dzień:szok: Trochę to mało....
Ja na szczęście nie muszę się sama zwalniać, ale już mi pani z biura powiedziała, że jak będę za długo na chorobowym to oni mnie zwolnią. Generalnie to poszłabym do pracy, ale w tamtej mi za ciężko, a innej dla mnie nie ma.

LU2012CY uh na szczęście nie daje i dawałam Małej słoiczków. Robiłam jej sama przecierki bo teraz przy 8 ząbkach to przecierki nie potrzebne :) wszystko gryzie. Gryzienie to jej ulubione zajęcie :) Fakt faktem przerażająca historia o tych słoiczkach.
Moje dzieci raczej nie przepadały za jedzeniem ze słoiczków. Dawały się jedynie namówić na te z przetartymi owocami. Wszelakie warzywa czy zupki lądowały w toalecie lub w psiej misce. Córkę dość długo (do ok. roku) karmiłam piersią, a syn sam zrezygnował i trzeba go było karmić butelką. A że był ciągle głodny gotowałam mu grysik na kozim mleku. Był tak gesty, że musiałam dziurki w smoczku powiększać, ale mały dzielnie go z butli "wyciągał". Szczególnie w nocy.
W dzień dokarmiałam obydwoje kaszkami na mleku. Dość szybko nauczyły się jeść z łyżeczki i dość szybko jadły to co my (oczywiście nie wszystko od razu ;-))
Tak więc przeciery owocowo-warzywne mnie ominęły i dobrze:-D
Dzisiaj mam szczególnego lenia, kuchnia wygląda jak po tajfunie a ja was czytam i kawę piję...:-D

Oj ale mi sie humor poprawił,,,dzwonili z biura,w którym ostatnio byłam na rozmowie i w poniedziałek mam jechać podpisać kontrakt:happy::rofl2:!!!!A ja myślałam ze już nie zadzwonią!
Kapuśniaczek na obiad zrobiłam,i koleżanka na kawce była, także szybko mi jakoś ten czas zleciał do południa.

Sencilla
ostatni dzien w pracy,przed urlopem zawsze mi sie dłużył,Tobie tez????

reklama
Do góry