Hej dziewczyny!
Un nas tez tak wialo ze hoho..
A juz zdazylam zaliczyc Intertoys zeby kupic prezenty dla siostry o brata pod choinke po moj M ma dzis wolne,w sumie to do wtorku jest w domu.Alex dzis w nocy tylko raz sie obudzil no ale nadal ma nosek pelny ze az gwizdze,bylam tez przed chwila u huisartz sie pytac i mowila ze mam cebule przekroic na pol i dac mu wachac no i woda morska i ksiazki lozeczko mu podniesc na wysokoscie glowy albo dwie ksiazki pod poduszke mu dac zeby glowa wyzej byla.
Iguana sliczny Janek jest!!!Zreszta wszystkie dzieci sa sliczne,nie wiem jak niektorzy moga skrzywdzic takie malenstwa a tyle jest takich przypadkow.
7axe7 Miska tez super,chyba podobna do mamy co???
Aha u nas przyczepa z rybkami raz w tygodniu stoi na placu w centrum i bylam zamowic rybke na swieta,karpie nie wiem czy bedzie umial wlasciciel zalatwic ale pstragi beda...:-),chociaz ja i tak nie lubie no ale inni z rodziny lubia, a no i swieta bez ryby???musi byc!!
Dobra bo sie rozpisalam ze.....,ide okna myc od zewnatrz i liscie grabic bo juz nie beda spadac a nie wieje mocno wiec chyba doprowadze podworze do porzadku,a potem bede miala gosci,hhhehehe tylko rodzinka a le sie ciesze bo zdobylam nowy przepis na deser z bananow...bardzo prosty,slodki i pyszny.Napisze pozniej w przepisach,Milego dnia!!!:-):-):-)
Aola Piotrus pewno zaraz dogoni Alicje!Wazne ze sa zdrowi!