reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Mój Janek też miał dzisiaj problemy z zaśnięciem, ale w końcu ululany;-)

My zostajemy tutaj na święta. Jak nic nie pokrzyżuje planów teściom, to maja wpaść do nas na tydzień. Mam nadzieję, że będzie fajnie, choć powoli narastają obawy, czy nie będą się za bardzo mieszać... zwłaszcza teściowa. Oboje są bardzo fajni, ale czasem się lubia do czegoś przyczepić i tak męczą jakiś swój pomysł. Tak było z wyborem imienia, teściowa nalegała na Pawła lub Wojtka...a teraz nalegają, abym poza karmieniem piersią dopajała czymś dodatkowym Janka (?), albo że repertuar Fasolek to za agresywna muzyka dla niego itd. heh:confused2: Mam nadzieję, że jakoś wytrzymam te 7 dni z nimi w jednym mieszkaniu...

anp, życzę zdrówka. Mam nadzieję, że Alexowi też szybko przejdzie. Mój synuś też coś kicha, ale na razie tylko to...bo kaloryfery działają i suche powietrze w domu mamy. To mu czasem też tym Otrivinem (wodą morską) nosek przepłukuję i jest dobrze.

A tutaj nowe foty Janka:cool2:
DSC_0014.jpgDSC_0019.jpgDSC_0037.jpgDSC_0063.jpgDSC_0015.jpg

Hejka !!!!

U was też tak wiało w nocy bo u mnie to strasznie
:szok: :szok:
Jguana śliczny synuś!!!!

Mamo Mikołaja jakie maleństwo z tej twoiej Ingi moja Julka ma 20 miesięcy a już waży 13 kg ,tylko że po niej tak nie widać tej wagi bo jest wysoka ,zwłaszcza nogi ma długie .

My na Swięta jedziemy do Polski w tym roku szczególnie musimy jechać a pozatym tylko raz tu byłam na Boże Narodzenie i nie podobało mi się za bardzo ,mój Dawid już się nie może doczekać kiedy pojedzie do Polski co dzień się pyta czy już dziś jedziemy.:tak:

ale noc
wiatr straszny i burza a ja miałam jakieś schizy że zaraz kanał zaleje Aż musiałam sprawdzić czy nie topimy się:confused:
jedno moje w szkole drugie w przedszkolu a ja kawkuje w ciszy :tak:

moje dzieci z rośnięciem są jak dwa bieguny Dużo osób pyta czy to bliźniaki Piotr jest mały za to Alicja jak holenderskie dziecko-wysoka Z Piotrusiem miałam juz przejścia lezeliśmy w szpitalu w maju na diagnostyce niskorosłości ale na szczescie wyniki wyszły dobre Powiedzieli mi ze będzie rósł dłuzej od innych dzieci Za to rozumek ma super-pani go bardzo chwali Że czyta pisze i wiąże buty-nawet dyplom dostał Się rozpisałam ale taka duma mnie rozpiera

Iguana_ takie maluszki kichają i to często :) moja do tej pory kicha ale to dobrze bo się broni przed innymi ciałami obcymi heh ;) a soli nie stosuje bo jak dla mnie to to sensu nie ma. A Maluch faktycznie boski :) taki sam leżaczek ma moja Misia ale już nie chce w nim siedzieć.. niestety ;P

Ja też się pochwalę a co!
PB168998.jpgPC049156.jpgPC019123.jpg

Hej dziewczyny!
Un nas tez tak wialo ze hoho..
A juz zdazylam zaliczyc Intertoys zeby kupic prezenty dla siostry o brata pod choinke po moj M ma dzis wolne,w sumie to do wtorku jest w domu.Alex dzis w nocy tylko raz sie obudzil no ale nadal ma nosek pelny ze az gwizdze,bylam tez przed chwila u huisartz sie pytac i mowila ze mam cebule przekroic na pol i dac mu wachac no i woda morska i ksiazki lozeczko mu podniesc na wysokoscie glowy albo dwie ksiazki pod poduszke mu dac zeby glowa wyzej byla.
Iguana sliczny Janek jest!!!Zreszta wszystkie dzieci sa sliczne,nie wiem jak niektorzy moga skrzywdzic takie malenstwa a tyle jest takich przypadkow.
7axe7 Miska tez super,chyba podobna do mamy co???

Aha u nas przyczepa z rybkami raz w tygodniu stoi na placu w centrum i bylam zamowic rybke na swieta,karpie nie wiem czy bedzie umial wlasciciel zalatwic ale pstragi beda...:-),chociaz ja i tak nie lubie no ale inni z rodziny lubia, a no i swieta bez ryby???musi byc!!

Dobra bo sie rozpisalam ze.....,ide okna myc od zewnatrz i liscie grabic bo juz nie beda spadac a nie wieje mocno wiec chyba doprowadze podworze do porzadku,a potem bede miala gosci,hhhehehe tylko rodzinka a le sie ciesze bo zdobylam nowy przepis na deser z bananow...bardzo prosty,slodki i pyszny.Napisze pozniej w przepisach,Milego dnia!!!:-):-):-)
Aola Piotrus pewno zaraz dogoni Alicje!Wazne ze sa zdrowi!

Ostatnia edycja:
o Cię kurcze ale wypas. anp moja ma już 8 miesięcy skończone a się budzi po 2-4 razy w nocy. A Twój maluszek jest na cycku czy butelce!? I z jakiego miasta jesteś? POZDRAWIAM!

a Miśka podobno mieszanka wybuchowa Mamusi i Tatusia :)

reklama
Moj maluszek jest na butli ale jeszcze czasami dam mu z piersi resztke bo juz tam niewiele jest bo w dzien pije butelke,ale normalnie w nocy budzi sie z dwa razy na mleko,a chyba nie powinien jesc juz w nocy!Ale w czoraj budzil sie co godzine z powodu pelnego noska wiec ciesze sie ze dzis tylko raz i jakos nawet glodny nie byl bo tylko o 3-30 jadl i rano po 7.A Twoja Miska je w nocy czy po prosty sie budzi bo jej sie nie chce spac?Ja mieszkam w Someren!:happy2:

Do góry