reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ania, no wlasnie ja tez chandre mam od wczoraj.. normalnie siebie nie poznaje :no: ja prawie nigdy nie mam nastrojow depresyjnych, a wczoraj to myslalam, ze sie zaplacze :sorry2::zawstydzona/y::-(

no to witaj w klubie...ja nie placze ale smutno mi jakos za az moj M za mna chodzic zaczal/ czego nie robi/ co mi jest... a ja po prostu mam juz dosc...niech juz beda swieta i cisza ...i luz.... i jakas blogosc rodzinna...

dobranoc...

reklama
Ania, no wlasnie ja tak samo sie czuje.. jestem przygnebiona, mam wrazenie, ze mam za duzo na glowie, czuje sie jakas taka opuszczona przez caly swiat, och.. jak dobrze, ze mnie rozumiesz! :tak:
marze o swietach, choince, zapachu ciasta i zeby mnie Mama przytulila...
nawet sie dziecmi wzruszam, dzis jak patrzylam, jak Tosia zasypia, to tak sie poryczalam, jak bobr.. .a Marys mi serce namalowala i przykleila tasma klejaca naprzeciwko sedesu, aby mi milo bylo, jak sie zalatwiam... :-D:tak: uwielbiam to dziewcze.
moj tez sie zmartwil, az wczoraj mi pachnaca kapiel urzadzil ze swieczuszkami i ksiazka...
dzis tez za mna lazil, a to herbatka, a tu makowiec.. ach..

dziewczyny uśmiech:)choć sama sie wzruszam jak moje dziecko śpi, mogłabym tak patrzeć i patrzeć...
sencilla pewnie to takie nastroje ciążowe, ale fajnie że mąż i córeczki tak o Ciebie dbają! wielka buźka dla was!!!!;-)

7axe7 & AniaJ, śliczne te Wasze maluszki:-)

Widzę dziewczyny, że podłapałyście zimowę depresję. A ja powiem Wam, że jakoś nie czuję wcale, że już tuż tuż święta. Chyba zbytnio przemęczona jestem. Zaraz trzeba robić prezenty, choinka, myśleć o tym co się przygotuje do jedzonka, heh. A ja jakoś nie mam do tego głowy i nawet nie czuję coś veny. Obiecałam sobie, że od nowego tygodnia zacznę powoli robić prezenty i coś planować na święta, no bo już czas.

Mam takie pytanie. Znajoma w Polsce skończyła niedawno jakiś specjalistyczny kurs umuzykalniania niemowląt (dla dzieci w wieku ok 6 m-cy). Podobno pomaga to w lepszym rozwoju, stymuluje układ nerwowy itd. W Poslce to nowość, ale podobno coś takiego jest popularne w innych krajach. Słyszeliście o czymś takim tutaj? Będę bardzo wdzięczna za informacje:tak:

Iguana, ja CI z calego serca polecam taki kurs, ja sama to muzyk jestem (hihi, nawet podobno z wyksztalcenia,haha, ale to dawno bylo :-D), oczywiscie my kazdego dnia taki kurs dzieciom sami serwujemy. Ale jesli ktos sam nie ma ku temu zdolnosci czy mozliwosci, to jak najbardziej jestem za. W moim miescie takie kursy sa, a co dopiero w amsterdamie! na pewno cos znajdziesz. mysle, ze mozesz wygooglowac pod haslami np. baby en muziek, muziek voor baby's, czesto takie kursy sa organizowane przez szkoly muzyczne (muziekschool) albo przez domy kultury (wijkcentrum). poszukaj w Twojej okolicy! a w jakiej dzielnicy amsterdamu mieszkasz?

a tu taka stronke np. znalazlam :
http://www.muziekopschootamsterdam.nl/

Ostatnia edycja:
Sencilla, dzięki za hasła potrzebne do wyszukiwarki. Powinnam teraz coś moze znaleść. Ja mieszkam dokładnie w Amsterdam dzielnica Zuid (ulica De Boelelaan). Co do muzyki, to sama Jankowi puszczam sporo muzyki: Fasolki, Majka Jeżowska, Pan Kleks, piosenki Disneya i śpiewam razem z płytą. Janek się cieszy, widzę że dobrze to na niego wpływa. Nie wiem czy się zdecyduję na taki kurs, zależy troche od ceny, ale poszukam:tak:

Ja jestem!Jak hum,or dzis???lepiej???
ja bylam po lampki na choinke i w poniedzialek jade drzewko kupic,a Wy juz macie choinki.???Wczoraj wzielam sie za sciaganie muzyki swiatecznej,takze ja juz czuje swieta a dzieki tej muzyce humor mi sie tez poprawil,:-):-):-) az milo...

reklama
Do góry