reklama
Iguana_
Fanka BB :)
Hej Igi!!!
Jak dojdziesz do siebie to ja się wproszę do Ciebie, ale na razie poczekam jeszcze.Wróć do "normalności".
Tutejsza służba zdrowia doprowadza mnie do szału!!! Moje cesarskie cięcie nie jest pewne jeszcze na 100% oni muszą jeszcze podyskutować ze sobą)) za dużo czasu Ci lekarze tu mają!!! Dziś byłam na konsultacji u anestezjologa w sprawie cięcia, oczywiście przedstawili propozycje ale też musi jeszcze przedyskutować to ze starszym kolegą!!!
Beznadzieja!!!
I tak mnie trzymają w niepewności, mimo że kardiolog ustalił ze ciecie.
Oczywiscie, czuj się zaproszona:-) Dam Ci tylko znać jak się już w miare ogarnę i pozbieram;-)
Co do sprawy cesarki to rzeczywiście za dużo mieszają. Jesteś już przy końcu i spokój oraz pewność sytuacji co i jak bardzo by Ci się przydały. Niestety wszystko rozbija się o kasę. Tak jak pisałam na maila, trzymam mocno kciuki aby wszystko się ułożyło tak jak planowałaś.
My dzisiaj z Jankiem idziemy do Consultate Bureau na ważenie. Biuro oferuje co tygodniowe darmowe ważenie dziecka do 8 tygodnia. Ciekawe ile mu się podrosło. Mam nadzieję, że szybko pójdzie, nie będzie kolejki i mi się nie rozpłacze zbyt głośno;-)
A 21 października mamy już pierwszą wizytę konsultacyjną. Janek będzie miał wtedy ponad miesiąc:-) Czyli dużo chłopak już z niego będzie!
aniahaven, widzę że zmieniłaś suwaczki:-)
A
aOLA
Gość
hejka
i mój kochany mąż zgubił dokumenty do auta I oczywiście ja muszę wszystko załatwiać Jade za 2tyg do Pl na tydzień i będę latać po urzędach jak posrana wrrrrrrrrrr
jak tu jest z halloween? dzieci się przebierają? itp i kiedy jak tak)
i urodzinki w szkole jak wyglądają????Ztego co widziałam dzieci mają jakies korony i Piotr przynosił jakies prezenciki??????gdzie się to kupuje?
i mój kochany mąż zgubił dokumenty do auta I oczywiście ja muszę wszystko załatwiać Jade za 2tyg do Pl na tydzień i będę latać po urzędach jak posrana wrrrrrrrrrr
jak tu jest z halloween? dzieci się przebierają? itp i kiedy jak tak)
i urodzinki w szkole jak wyglądają????Ztego co widziałam dzieci mają jakies korony i Piotr przynosił jakies prezenciki??????gdzie się to kupuje?
Iguana_
Byliśmy dzisiaj na ważeniu...dzieci sporo, ale byliśmy pierwsi:-) Janek waży dzisiaj 3,765 kg, a w ostatni poniedziałek ważył 3,540 kg...pani stwierdziła, że waga super!
Niestety cały czas był obecny z nami pan Wrzaskun! ;-) Wszystkie dzieci były ciche i bardzo grzeczne, jedynie jeden urwis dokazywał. Aż nawet lekko wystraszył kolegę na przewijaku obok
Niestety cały czas był obecny z nami pan Wrzaskun! ;-) Wszystkie dzieci były ciche i bardzo grzeczne, jedynie jeden urwis dokazywał. Aż nawet lekko wystraszył kolegę na przewijaku obok
Ostatnia edycja:
AnnaJ007
Iguana Ty do leniuchów i spokojnych nie należysz...całą ciążę biegałaś, załatwiałaś i byłaś aktywna, więc napewno po Tobie taki energiczny i dający znać o sobie:-)
Dobrze Janek przybiera na wadze,niedługo ciężko będzie go nosić na rękach
Dobrze Janek przybiera na wadze,niedługo ciężko będzie go nosić na rękach
anp
mama Alexa
Hejka!
Sliczny Synus Ci rosnie Iguana!I przybiera prawidlowo na wadze!
Nie przejmuj sie moj Alex do drugiega miesiaca byl placzkiem a teraz jak reka odjal,godzinami spacerujemy i smieje sie caly czas albo spi. Aha wazy juz ok.6.700-sama wazylam a dokladnie w czwartek w cb,jest malym grubaskiem
Jutro wybieramy sie do lekarza bo jakies uczulenie mu sie zrobilo na czole i policzku i juz kilka dni i nie schodzi.A w czwartek kolejne szczepienie!Nawet mi sie nie chce o tym myslec.
Szkoda ze juz jesien i ciepelko sie skonczylo!!!
Sliczny Synus Ci rosnie Iguana!I przybiera prawidlowo na wadze!
Nie przejmuj sie moj Alex do drugiega miesiaca byl placzkiem a teraz jak reka odjal,godzinami spacerujemy i smieje sie caly czas albo spi. Aha wazy juz ok.6.700-sama wazylam a dokladnie w czwartek w cb,jest malym grubaskiem
Jutro wybieramy sie do lekarza bo jakies uczulenie mu sie zrobilo na czole i policzku i juz kilka dni i nie schodzi.A w czwartek kolejne szczepienie!Nawet mi sie nie chce o tym myslec.
Szkoda ze juz jesien i ciepelko sie skonczylo!!!
Iguana, brawo dla malucha! Anp, rzeczywiscie, porzadny mezczyzna z Twojego syna
ja dzis u poloznej bylam, wszystko ok, 2 kilo przytylam od poczatku ciazy.
moje mlodsze dziecko wlasnie urzadzilo histerie, bo nie chciala zupy zjesc i placzac zasnela przy stole. mam nadzieje, ze juz przespi cala noc, a nie ze obudzi mi sie o 21 i do polnocy bedzie harcowac
ja dzis u poloznej bylam, wszystko ok, 2 kilo przytylam od poczatku ciazy.
moje mlodsze dziecko wlasnie urzadzilo histerie, bo nie chciala zupy zjesc i placzac zasnela przy stole. mam nadzieje, ze juz przespi cala noc, a nie ze obudzi mi sie o 21 i do polnocy bedzie harcowac
Witam...
Dzis na tapecie widze CB ... z tego wszystkiego mi sie przypomnialo ze ja tez mam gdzies nastepna wizyte i polecialam sprawdzic do ksiazeczki Victora... na szczescie to dopiero 24listopada
Anp sprawdzilam przy okazji ze moj V w wieku 7,5 miesiaca wazyl 10,135g:-):-):-)... wiec tez do maluszkow nie nalezal... Wszystkie moje dzieic urodzily sie duze /4-4,60kg/ - ze czasem to z tesnota patrzylam na takie male szkrabki w innych wozkach... ale najwazniejsze ze dzieci zdrowe i sie dobrze rozwijaja...
Moi dzisiaj jakiegos wirusa chyba ze szkoly przywlekli bo... padli o 16 na kanapie i tak lezeli az pozasypiali o 19.00 i goraczke maja...wiec ciekawe co za noc mnie czeka... Na szczescie jutro wolny dzien od szkoly wiec sie moze wykuruja...
Sencilla gdzie te fotki?:-)
Iguana synu przecudwny!!!
kolorowych snow!
Dzis na tapecie widze CB ... z tego wszystkiego mi sie przypomnialo ze ja tez mam gdzies nastepna wizyte i polecialam sprawdzic do ksiazeczki Victora... na szczescie to dopiero 24listopada
Anp sprawdzilam przy okazji ze moj V w wieku 7,5 miesiaca wazyl 10,135g:-):-):-)... wiec tez do maluszkow nie nalezal... Wszystkie moje dzieic urodzily sie duze /4-4,60kg/ - ze czasem to z tesnota patrzylam na takie male szkrabki w innych wozkach... ale najwazniejsze ze dzieci zdrowe i sie dobrze rozwijaja...
Moi dzisiaj jakiegos wirusa chyba ze szkoly przywlekli bo... padli o 16 na kanapie i tak lezeli az pozasypiali o 19.00 i goraczke maja...wiec ciekawe co za noc mnie czeka... Na szczescie jutro wolny dzien od szkoly wiec sie moze wykuruja...
Sencilla gdzie te fotki?:-)
Iguana synu przecudwny!!!
kolorowych snow!
karola82_82
mama slicznego Michałka
Cześć
Michał mi wczoraj warge rozbił ,wyglądam jakby mi ktoś porządnie przyłożył Ale najgorsze jest to ,że jedynki mnie do dzis bolą i boję się że mi wypadną
Pogoda się popsuła więc my dziś tylko na rowerek...
miłego dnia
Michał mi wczoraj warge rozbił ,wyglądam jakby mi ktoś porządnie przyłożył Ale najgorsze jest to ,że jedynki mnie do dzis bolą i boję się że mi wypadną
Pogoda się popsuła więc my dziś tylko na rowerek...
miłego dnia
reklama
anp
mama Alexa
Hej dziewczyny!
Jak dzionek??My juz po wizycie u lekarza i ma troszeczke egzymy(jakies tam uczulenie),przespisal pan doktor masc wiec pozniej musze odebrac ,no i mowil ze nie mam sobie wprowadzac zadnej diety ze mam jesc wszystko bo to nie od pokarmu,ze to nic strasznego nie jest,...A jak tu juz myslalam ze od czegos co jem ale nic nowego nie wprowadzalam do jadlospisu.
Jeszcze jutro tylko szczepionka...:-( i oby nie mial znowu goraczki,a jaka to szczepionka znowu w uda??wiecie moze??
Musialam przed chwila maluszka przebrac- ale to calego z ubraniami ,bo sie tak skupcial caly! Moja mama go trzymala i na reke jej wycieklo!!hehe,juz ktorys raz tak jej zrobil!!!
milego dnia:-):-):-)
Jak dzionek??My juz po wizycie u lekarza i ma troszeczke egzymy(jakies tam uczulenie),przespisal pan doktor masc wiec pozniej musze odebrac ,no i mowil ze nie mam sobie wprowadzac zadnej diety ze mam jesc wszystko bo to nie od pokarmu,ze to nic strasznego nie jest,...A jak tu juz myslalam ze od czegos co jem ale nic nowego nie wprowadzalam do jadlospisu.
Jeszcze jutro tylko szczepionka...:-( i oby nie mial znowu goraczki,a jaka to szczepionka znowu w uda??wiecie moze??
Musialam przed chwila maluszka przebrac- ale to calego z ubraniami ,bo sie tak skupcial caly! Moja mama go trzymala i na reke jej wycieklo!!hehe,juz ktorys raz tak jej zrobil!!!
milego dnia:-):-):-)