reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

witam!
u mnie też pogoda straszna, leje od rana:/słoneczne dni się już pokończyły.

u nas dobrze,mały ząbkuje i ostatnio ma dużo marudnych dni, jak wychodziły mu ząbki na dole to nawet nie wiedziałam kiedy się pojawiły, a z górnymi jedynkami widzę że jest ciężej.Byłam też dziś u lekarza bo ostatnio ciągle się ciągnął i drapał za uszy, ale wszystko ok, ponoć może być to związek z ząbkowaniem.

jak mi się pokończyły kosmetyki z PL to kupiłam z Zwistal ale nawet nie wiedziałam że one są perfumowane:/ jak mi się skończą to kupię balneum lub natusan jak pisała sencilla , bo one nie są perfumowane?w sumie nie ma po zwistalu żadnych problemów, ale chyba wole bardziej łagodne kosmetyki.
dziewczyny wiecie jak jest nadzerka po ang lub holendersku? chce pójść do lekarza i sprawdzić czy wszytko ok, wystarczy udać się do rodzinnego tak?

pozdrawiam!

reklama
Hello!
u nas tez pada-ogolnie brzydko i nie chce sie wychodzic.Troszke posprzatalam ,zaraz maluszka nakarmie i do cb jedziemy.
To ja juz nie wiem czy zmieniac mu te kosmetyki ,chyba narazie zostane przy Zwistal,a jak mi sie skoncza to mam Nivea z Pl.
Moja mam mowila ze Johnson Baby sa dobre,przynajmniej ona uzywala do mojego rodzenstwa.Zobacze ....no i masc mam,niby mam smarowac 2 razy dziennie ale musze to tak robic zeby maly spal no bo on raczkami po twarzy sie dotyka a potem je wkl;ada do buzi.
Wczoraj jakiegos dola mialam
juz chcialabym cos zaczac robic-jesli chodzi o prace,nie chce zapeszac ale wczoraj zaregowalam na ogloszenie w gazecie o sprzataniu(4 godz w tyg.) i dzwonilam pozniej i w poniedzialek beda kogos przyjmowac,3majcie kciuki bo lepsze to niz nic!Z dwa lub trzy takie sprzatania bym chciala miec.....
milego dnia!!!
na obiadek wyciagnelam miesko mielone i mysle co z tego zrobic....chyba z makaronem i sosikiem!!!:-):-)

Clauditka, nadżerka po łacinie to erosio, mozesz tak powiedziec lekarzowi, oni znaja lacinskie nazwy chorob. a po angielsku to jest chyba cutaneous conditions, ale to chyba nazwa dla wszystkich nadzerek. wiec trzeba jeszcze mu chyba nadmienic, ze to chodzi o szyjke macicy (po holendersku de baarmoederhals, a po angielsku the cervix). wiesz wszystko, jak to sie czyta, czy Ci napisac?

Anna,ja tez sprawdzilam mustele, hihi, rzeczywiscie to francuska firma. ale patrzylam na ich strone, w belgii mozna kupic te kosmetyki. moze ktos by Ci kupil, kto blisko granicy mieszka?

hihi, no, ciezko sie czasem z nimi dogadac ;)
powodzenia!
Aniahaven, wlasnie przeczytalam Twoj wpis na FB, poryczalam sie jak bobr ze wzruszenia.

Ostatnia edycja:
Sencilla na szczęście mój mąż w ten weekend leci do PL, później na święta przylatują goście, więc mam regularny kontakt z PL i nie mam problemu z zakupem... Chociaż wolałabym sama pooglądać, zastanowić się, porównać :-)

witam
U nas dzisiaj tez wieje ze ho ho
Zaprowadzilam dzisiaj Daanusia do przedszkola i on sie tak rozplakal jak wychodzilam serce mi sie scisnelo z zalu, zaraz jade po niego.......
Karola jak tam zeby trzymaja sie jeszcze?????
My jeszcze tydz. i mamy urlop jupi !!!!!! na vacantie veilingen wylicytowalismy tyg. pobyt w Beligii niedaleko nas ale zawsze to co innego niz w domu no i inne otoczenie. juz nie umie sie doczeka

reklama
hihi, no, ciezko sie czasem z nimi dogadac ;)
powodzenia!
Aniahaven, wlasnie przeczytalam Twoj wpis na FB, poryczalam sie jak bobr ze wzruszenia.

Witam...

My juz po obiedzie bo moj gotowal dzis - pomimo ze chory i w lozku powinnien lezec a nie przy garach stac... dzis mielismy kabaczki nadziewane miesiem mielonym zapiekane pod serem i pomidorkiem z listkiem bazyli... ;)

Sencilla ja tez sie o malo nie rozryczalam jak to uslyszalam ... bardzo te moje dzieci kocham!!!!
Zmykam cos z nimi tworzyc...

Do góry