reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Moje dzieci poszły dziś spać o 19:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-)
Wierzycie mi lub nie... Oliwierek zasnął dziś na stojąco:szok::szok::szok::szok::szok: Nie spał po południu, coś tam robię w kuchni, patrzę na niego, a on się chwieje raz do przodu, raz do tyłu, przyglądam się, a on oczy zamknięte ma:szok::szok::szok: rzuciłam wszystko i go złapałam:-D:-D:-D
Bira chyba przechwaliłaś moje dzieci...
Oliwierek wczoraj zbił mamie 3 jajka:szok::szok::szok:, wysmarował nimi całą szafę i wszystko w niej oraz podłogę, dziś gdy korzystałam z wc on wysmarował całą kuchnie masłem:szok::szok::szok:, jak poszłam sprzątać kuchnie to wykąpał sobie kapcie w ubikacji:szok::szok::szok::-D:-D:-D, gdy prałam kapcie to wlazł mi pod prysznic gdzie było mokro (mój M brał wcześniej prysznić) i sie wymoczył, jakby tego było mało w laptopie powyrywał mi znów klawisze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Diabeł chyba w niego wstąpił:shocked2::baffled::baffled::baffled: Nie wspomnę już o notorycznym wyciąganiu śmieci z kosza:no: Nie wiem co się dziś z nim stało:no::no::no::no::no:, ale na koniec dnia chyba był tak zmęczony tym psotowaniem, że zasnął na stojąco:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chyba za chwilę mykam spać bo padam na pysk:confused2::rofl2:
Dobranoc

Hej!

Anetko..niezły miałaś dzień ze swoim synkiem!:cool2:
A mój M wczoraj zakupił grill 4in1 i zaserwował mi właśnie gofry z bitą śmietaną!:szok::tak:Mniaam!:-D
A co tam - kochanego ciałka nigdy za wiele...hi,hi.
Śpijcie dobrze a my nadal czekamy na naszego gościa...

Aneta to maly niezly cyrk odstawil :szok:

A ja wlasnie skonczylam nawijac z siostra Czarnej smoczycy i widzialam zdjecia jej krolewny :-) Sliczniutka :tak:
Czarna odpoczywa i zbiera sily :tak:

Ja juz ide lulu, bo jutro znowu do pracy, a natchniena brak :-(

Dobranoc

reklama
Do góry