reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

toola super wiesci
ann teraz to juz naprawde pelna podziwu jestem,ze sobie tak swietnie radzisz od samego poczatku i to z dwoma.My sie dopiero docieramy :-D ale mala je mniej wiecej co 3 godzinki i potem spi i spi.
A oto i ona
JESSICA

Załączniki

• juz w domku.jpg
    juz w domku.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 32
  • spie.jpg
    spie.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
:-Dhejka:-D:-D:-D

Dziewczyny u nas znowu ząbkowanie na całego...Znów pchają się 3 żeby naraz!!!!:szok::szok::tak::tak: Oczywiście do tego stan podgorączkowy(wczoraj 38,2) i non stop rozwolnienie....Masakra! Jutro chcę Maję puścić do żłobka i nie wiem czy to ma sens.....Bo przy okazji dupcia sie nam odparzyła troszkę, a tam npewno jeszcze gorzej będzie....:-:)szok::eek::cool:

Czarna maleńka jest cudna!!!!:tak::-D:-D:-D A imię też mi sie podoba!:-D:tak:
Zastanawia mnie tylko czemu teraz wszyscy zakładają maleństwom czapeczki na głowę, skoro śpią w domu i jest lato!!!:confused2::confused2::confused2::szok::szok::szok::-D:-D:-D Mojemu kuzynowi miesiąc temu też urodziła sie córeczka i oni też ciągle tylko czapkę małej zakładają...W domu i w wózku na spacerze, a sami w koszulkach na ramiączkach łażą, bo jest gorąco....:cool2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:A przecież nadmnierne ochranianie uszek przed przewianiem wcale nie jest wskazane...Co innego jakby halny wiał!;-);-):sorry::-p
Anetka to nieźle wczoraj miałaś...Sajgon na całego;-);-);-) Moja Maja też już zaczyna buszować...Szafki w kuchn i to niezła atrakcja....:-D:-D:-D No i mydło w łazience jest bardzo apetyczne;-);-):tak::tak::-):-)

Toola super, że już po wizycie...:-) Ale pewnie z niecierpliwością czekasz na to usg...:sorry::confused2::-)

No ja już odpalam wroty i mykam z młodymi do parku!:cool2::laugh2:

Ja już po pracy....:tak:myślałam że niedam rady.....
Czarna S. śliczna kruszynka....wycałować proszę ode mnie!:-D
Toola cieszę się razem z tobą....no kochane kolejna ciąża do monitorowania!Chcemy byś na bieżąco...:sorry::tak:
Ann świetnie sobie radzisz...:cool2:
Do mnie szwagierka wczoraj w nocy o 2.30 przyjechała,dzieciaki HAPPY i my też!Dawno się niewidziałyśmy bo ona w Niemczech teraz mieszka i ciągle się mijamy w PL....:wściekła/y::-)
Sencilla cieszę sie razem z tobą!:tak:z wizyty Twojej mamy...używajcie czasu razem kobietki!Spadam bo znowu gofry mąż serwuje!:cool2::cool2::cool2:

Czarna prze śliczna kruszynka:tak::tak:Cuuuuuudowna:tak:
Ann super ci idzie opieka nad dziewczynkami:tak:A takie marudne dni to normalka u dzieciaczków:tak:
Toola świetne wieści i czekamy na usg:tak:
Pauka to niezle,znów ząbkujecie:eek: Już nie długo bedzie koniec:tak:
My wlaśnie wroócilismy z Cb i ze spacerku:tak:Michas po szczepieniu byl marudny i teraz spi:tak: Wazy prawie 9 kg i ma 72 cm.Te babki sa tam takie niepociumane ,ze szok .Ostatnio jak go zmierzyła to mial 73,3 cm a teraz 72 i mówi ze mam sie nie martwic bo sie Michaś nie skurczył :no::eek::cool2: tylko ostatnio musieli żle zmierzyć:tak::shocked2::cool:A mnie po drodze do domu osa ugryzła w palec:wściekła/y::wściekła/y:Boli i mam tak spuchniety ,ze:szok::wściekła/y:

Czarna sliczna twoja malutka, jeszcze raz gratulacje.

Ann, jak moje male marudzily to wlasnie wtedy wychodzialm na spacer, bo wtedy spaly jak susly.

moje wlasnie spia jak aniolki, zaraz bedzie obiadek i idziemy na spacer tate z pracy odebrac

reklama
dzien dobry
arnold przy garach a ja na necie :-)
dzis jego ur i zamiawt ja jego obslugiwac to on mnie :-D
ale co tam on mial wolne i siedzial caly dzien w domu a ja pracowalam 9 godz :tak:
Mala szaleje w lozeczku, sil ma po lasagne jak nie wiem co :szok:

A o 19 przychodzi pan do komputera. mam nadzieje, ze sie uda naprawic - trzymajcie kciuki

Do góry