reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry.
Aniahaven już z kawusią
Sencilla co tak malutko
Agasta odpoczęłaś po wizycie gości
U mnie nudny dzień, wczoraj na zakupach byliśmy, musiałam sobie bluzki kupić, a dziś nie mam nic w planach. Miłego dzionka.
P.S ciekawe jak się czarna czuje

Czesc
Aneta to Oli dał wczoraj czadu:tak::-) widzę jak Michaś będzie broił-bo ma tyłku już nie usiedzi:-D:tak::tak:
Pije kawkę i idę pouchraniać mieszkanie.Na 13 idziemy do Cb na szczepienie:baffled::eek:

ja wlasnie bylam u poloznej, mila kobieta, pytala o poprzednia ciaze jakie chce miec badania itp
mam skierowanie na usg i badanie krwi co mnie najbardziej cieszy :tak: i jeszcze mi zmienila termin na 6 kwietnia :eek: ale mowi ze usg jest wazniejsze i po usg mozemy zmienic termin
M byl ze mna i tak sie przejal ze jak wyszlismy to mi nie pozwolil niesc torby :szok:
mam karte ciazy (a raczej koperte) i nastepna wizyta w paznierniku :-D wiec luzik

hejka,
moje mlode dzisiaj marudne ze :szok: nie wiadomo o co chodzi
od rana spac nie chcialy, padly kolo 13 wiec poszlysmy na spacerek i wlasnie wrocilysmy i czekamy na gosci - tym razem dobra znajoma u ktorej kiedys pracowalam, ale wyszla za maz i sie przeprowadzila :-)

reklama
Ann, ale sobie dzielnie radzisz!!!Ja pisze tak malo, bo ostatnie dni to jest szalenstwo, a dzis przyjezdza moja Mama, wiec juz w ogole latam jak opetana ;)

Do góry