reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

KOCHANE ja jedynie na sek.Wcinam tosta i mykam karmic Jessice a potem to juz tylko LOZKO i spac bo wykonczona jestem.
Jessy urodzila sie o 3:30 jak Agasta juz pisala.wazy 3500 i ma 56cm
o dziwo zmiescila sie w ubranka na 50:-)
fotki wstawie jak dojde do siebie troszke

dziekuje bardzo za gratulk papa

reklama

Z okazji narodzin Waszego Maleństwa,
które napełniło Wasz dom radosnym gwarem i ruchem,
życzymy mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa,
a Wam Drodzy Rodzice- odkrywania nowych uroków wspólnego życia...we trójkę!!!

Czarna i ja dolaczam do GRATULACJI niech coreczka chowa sie zdrowo a rodzicom zycze sily cierpliwosci wyrozumialosci i wiele radosci jaka daje wychowanie dziecka. A wogole uklony dla ciebie nawet 12 godz.nie minelo od porodu a ty smigasz ze hej......:-):-)
Idziemy na spacer bo slonce wyszlo, a ja z rana przy niedzieli musialam jeszcze zaliczyc sprzatanie prywatne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj kompletnie wylecialo mi to z glowy a dzisiaj jak sobie przypomnialam to mala zalamke mialam :dry::dry::dry:
Niunia dzieki za rade z tym piciem, Daan juz jakby troche lepiej skrzeczy
udanej niedzieli wszystkim zycze

reklama
Do góry