reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry!
Ale wiesci z rana... Czarna, trzymaj sie!! A moze juz... po?? :tak:;-):-DSuper.
milemj niedzieli dla wszystkich zycze i ja i moj ranny ptaszek Antonina!

reklama
Witam.....

Sencilla widzę że my mamuśki to pospać nie możemy spokojnie nawet w niedziele!:dry::-D
Erni mnie obudził przed 6.00 a teraz sam smacznie śpi w moim łóżeczku....:baffled: a mi się spać odechciało....:-p
Pauka u mnie zadziałała zabawa "Mikołaj patrzy" jeśli chodzi o fochy Karinki!A jej baaaaardzo:-D zależy na prezentach w grudniu....
Zasady są proste...jak jest nieokiełznana i krzyczy ja spokojnnie ją informuje że Mikołaj właśnie rozpakowuje:szok: jej największy prezent,bo widzi jaka jest niedobra...:sorry2:
A kiedy jest miła i opiekuje sie np.Ernim wołam do nieba;"MiKOŁAJU WIDZISZ JAKA KARINCIA KOCHANA?!Zapakuj jej jeszcze jeden prezencik...:-D"
Jak narazie działa a Karina jest ogólnie poukładaną 4latką więc nie mam zbyt dużo okazji narzekać na nią!
Co do chodzenia na palcach - nie chodziło o moje dzieci tylko koleżanka ma problem z córcią....:zawstydzona/y:Moi też chodzili CHWILOWO na paluszkach bo jak dziecko uczy się chodzić to tak eksperymentuje...:tak:
Czarna S....czekamy na wieści!;-)

Dzien dobry
Nie ma wiesci od Czarnej?:sorry2:szkoda.Pewnie już tuli malutka:tak:
Anna 117 witaj znów.
My pospaliśmy do 8 ,a poleżeliśmy do9:tak:Rano była piekna pogoda ,a teraz się tak ciemno zrobiło jakby śnieg miał sypać:baffled::shocked2:
miłej niedzieli

dzien dobry
CZARNA JEST JUZ SZCZESLIWA MAMUSIA!!!!! :tak::-)
ur dzis w nocy ok 3:30 i pownna byc juz w domu :tak:
Dziewczynka zdrowa czarna czuje sie dobrze i jak bedzie w stanie to da dokladnie znac co i jak :tak:

Gratulacje dla mamusi i tatusia

a ja mykam do kopca kreta bo za niedlugo goscie zaczna sie schodzic a ciacho jeszcze nie gotowe :-D

Czarna S;
Mała Kruszynko! Z okazji Twego
przyjścia na świat życzymy Ci,
abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła
rodzicom tysiącem uśmiechów i
żeby każdy dzień Waszego
wspólnego życia był uroczysty jak święto.

hejka
Ja też pobudkę o 7 zaliczyłam....Obiadek już prawie gotowy...:-)

Maja obudziła się dzisiaj z temperaturą, katarem i coś pokasłuje....Hmmm...Ciekawe co to się znowu wykluwa?!:confused::confused::confused::-(

Aniu fajnie to wymyśliłaś....:tak::-)Ale moja Oli nie poszłaby na coś takiego...:baffled:Na nią nawet nie działa to , że tatuś jej mówi, ze jak będzie niegrzeczna to jej nie przywiezie prezentu...:baffled::szok::zawstydzona/y::-(
Do tej pory jakoś dawałam sobie z nią radę i raczej nie była taka nieusłuchana, ale teraz to chyba konsekwencją tego, ze taty z nami nie ma, a ja już nie mogę poświęcić jej całego czasu, bo jest Maja...:baffled::szok:

Czarna czy już mamy ci gratulować????:tak:;-):-)

reklama
Czarna GRATULACJE dla waszej trójeczki !!!

Z okazji narodzin Waszej córeczki życzymy Jej beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.

Do góry