reklama
Witam.....
Sencilla widzę że my mamuśki to pospać nie możemy spokojnie nawet w niedziele!
Erni mnie obudził przed 6.00 a teraz sam smacznie śpi w moim łóżeczku.... a mi się spać odechciało....
Pauka u mnie zadziałała zabawa "Mikołaj patrzy" jeśli chodzi o fochy Karinki!A jej baaaaardzo zależy na prezentach w grudniu....
Zasady są proste...jak jest nieokiełznana i krzyczy ja spokojnnie ją informuje że Mikołaj właśnie rozpakowuje jej największy prezent,bo widzi jaka jest niedobra...
A kiedy jest miła i opiekuje sie np.Ernim wołam do nieba;"MiKOŁAJU WIDZISZ JAKA KARINCIA KOCHANA?!Zapakuj jej jeszcze jeden prezencik..."
Jak narazie działa a Karina jest ogólnie poukładaną 4latką więc nie mam zbyt dużo okazji narzekać na nią!
Co do chodzenia na palcach - nie chodziło o moje dzieci tylko koleżanka ma problem z córcią....Moi też chodzili CHWILOWO na paluszkach bo jak dziecko uczy się chodzić to tak eksperymentuje...
Czarna S....czekamy na wieści!;-)
Sencilla widzę że my mamuśki to pospać nie możemy spokojnie nawet w niedziele!
Erni mnie obudził przed 6.00 a teraz sam smacznie śpi w moim łóżeczku.... a mi się spać odechciało....
Pauka u mnie zadziałała zabawa "Mikołaj patrzy" jeśli chodzi o fochy Karinki!A jej baaaaardzo zależy na prezentach w grudniu....
Zasady są proste...jak jest nieokiełznana i krzyczy ja spokojnnie ją informuje że Mikołaj właśnie rozpakowuje jej największy prezent,bo widzi jaka jest niedobra...
A kiedy jest miła i opiekuje sie np.Ernim wołam do nieba;"MiKOŁAJU WIDZISZ JAKA KARINCIA KOCHANA?!Zapakuj jej jeszcze jeden prezencik..."
Jak narazie działa a Karina jest ogólnie poukładaną 4latką więc nie mam zbyt dużo okazji narzekać na nią!
Co do chodzenia na palcach - nie chodziło o moje dzieci tylko koleżanka ma problem z córcią....Moi też chodzili CHWILOWO na paluszkach bo jak dziecko uczy się chodzić to tak eksperymentuje...
Czarna S....czekamy na wieści!;-)
anna117
Fanka BB :)
Witam dziewczynki ja juz na obczyznie, tak na chwile wpadam, zeby dzien dobry powiedziec no i oczywiscie wesprzec Czarna smoczyce:-)a wiec Czaran powodzenia!!
karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien dobry
Nie ma wiesci od Czarnej?szkoda.Pewnie już tuli malutka
Anna 117 witaj znów.
My pospaliśmy do 8 ,a poleżeliśmy do9Rano była piekna pogoda ,a teraz się tak ciemno zrobiło jakby śnieg miał sypać
miłej niedzieli
Nie ma wiesci od Czarnej?szkoda.Pewnie już tuli malutka
Anna 117 witaj znów.
My pospaliśmy do 8 ,a poleżeliśmy do9Rano była piekna pogoda ,a teraz się tak ciemno zrobiło jakby śnieg miał sypać
miłej niedzieli
dzien dobry
CZARNA JEST JUZ SZCZESLIWA MAMUSIA!!!!! :-)
ur dzis w nocy ok 3:30 i pownna byc juz w domu
Dziewczynka zdrowa czarna czuje sie dobrze i jak bedzie w stanie to da dokladnie znac co i jak
Gratulacje dla mamusi i tatusia
a ja mykam do kopca kreta bo za niedlugo goscie zaczna sie schodzic a ciacho jeszcze nie gotowe
CZARNA JEST JUZ SZCZESLIWA MAMUSIA!!!!! :-)
ur dzis w nocy ok 3:30 i pownna byc juz w domu
Dziewczynka zdrowa czarna czuje sie dobrze i jak bedzie w stanie to da dokladnie znac co i jak
Gratulacje dla mamusi i tatusia
a ja mykam do kopca kreta bo za niedlugo goscie zaczna sie schodzic a ciacho jeszcze nie gotowe
Robale
Fanka BB :)
Czarna S;
Mała Kruszynko! Z okazji Twego
przyjścia na świat życzymy Ci,
abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła
rodzicom tysiącem uśmiechów i
żeby każdy dzień Waszego
wspólnego życia był uroczysty jak święto.
przyjścia na świat życzymy Ci,
abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła
rodzicom tysiącem uśmiechów i
żeby każdy dzień Waszego
wspólnego życia był uroczysty jak święto.
hejka
Ja też pobudkę o 7 zaliczyłam....Obiadek już prawie gotowy...:-)
Maja obudziła się dzisiaj z temperaturą, katarem i coś pokasłuje....Hmmm...Ciekawe co to się znowu wykluwa?!:-(
Aniu fajnie to wymyśliłaś....:-)Ale moja Oli nie poszłaby na coś takiego...Na nią nawet nie działa to , że tatuś jej mówi, ze jak będzie niegrzeczna to jej nie przywiezie prezentu...:-(
Do tej pory jakoś dawałam sobie z nią radę i raczej nie była taka nieusłuchana, ale teraz to chyba konsekwencją tego, ze taty z nami nie ma, a ja już nie mogę poświęcić jej całego czasu, bo jest Maja...
Czarna czy już mamy ci gratulować????;-):-)
Ja też pobudkę o 7 zaliczyłam....Obiadek już prawie gotowy...:-)
Maja obudziła się dzisiaj z temperaturą, katarem i coś pokasłuje....Hmmm...Ciekawe co to się znowu wykluwa?!:-(
Aniu fajnie to wymyśliłaś....:-)Ale moja Oli nie poszłaby na coś takiego...Na nią nawet nie działa to , że tatuś jej mówi, ze jak będzie niegrzeczna to jej nie przywiezie prezentu...:-(
Do tej pory jakoś dawałam sobie z nią radę i raczej nie była taka nieusłuchana, ale teraz to chyba konsekwencją tego, ze taty z nami nie ma, a ja już nie mogę poświęcić jej całego czasu, bo jest Maja...
Czarna czy już mamy ci gratulować????;-):-)
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry:-):-)
Czarna, ogromne gratulacje
Witaj na śwecie maleństwo:-):-)
Czarna, ogromne gratulacje
Witaj na śwecie maleństwo:-):-)
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka