reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam
Ania no pokaz ta naowa fryzurke!!:tak::tak::-)
Czarna dasz rade na imprezce:tak::tak:Mnie na szczescie ominelo kopanie po zebrach ,ale noga pupa i glowka non stop wystawaza przez skure na brzuchu:-D:-D:-D
Robale lekarz dobrze powiedzial,ysl pozytywnie i sie nie zamartwiaj .Nastruj kobiety jest wazny w ciazy,chyba nie chcesz miec dzidzi ponuraka:nerd::confused:Jak nie teraz to nastpnym razem na pewno sie uda:tak:
Anna117 twoja ksiezniczka pewnie bedzie tancerka:-D:cool2:
Agasta ciasto sliwkowe mniam!Spoznione zyczonka dla Claudii :***
My dzis znow ciezka noc mielismy ,wstawalam chyba ze100 razy:-D:tak:Az w koncu wzielam Michsia do lozka i tak sie budzil i plakal.Na szczescie wystarczylo tylko przytulic ponucic kolysanke i juz:tak:Za to rano pospalismy do 10 :szok::-) Na moje szczescie:-DPod wieczor tez jest taki marudny ,ze nie da sie wytrzynac:baffled: tylko na rekach ,albo w waniece jest troszke spokoju.
Ide robic pranie icosik posprzatac.
milego dzionka dziewuszki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się nie martwię ani w ogóle o tym nie myślę, jestem dobrej myśli. A to się tylko tak mówi oj było staraj się dalej, to jednak dziecko zrozumie tylko ten co sam stracił. Ale będzie dobrze. Miłego weekendu :)

Hej...

Robale witaj....znowu z nami!:-D
Ja dziś nie pospałam długo ale za to właśnie wstałam ponownie po drzemce...:cool2:
U nas karpatka z dziedziny słodkości a na obiad były pierogi z truskawkami!
Mój dziś wyjątkowo w pracy, golonko w piekarniku się dusi nadal dla niego a wieczorkiem udajemy się na grilla zbiorowego:szok: piętro niżej!:-D
Fotki wam wstawie jak znajdę kabel od aparatu....:wściekła/y:
Miłego wieczorku....

Ania swietnie ci w nowym kolorki i z grzyweczka:tak::tak:sliczna mamusia z ciebie,dzieciaczki maz musza byc bardzo dumni z takiej mamy i zonki!:tak::-)
A u nas dzis koncerty rokowe na plazy.Bylismy na chwilke ale stanowczo za glosno dla Misiałka:sorry2:Teraz lezy w lozeczku i tworzy.
Aaaaaaaaaaa jeszcze zapomnialam napisac dzis Michas spad z lozka i ma malego guza .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:Ale sie wystraszylam ,malo co a ja sama zawalu nie dostalam:angry::angry::no::no::no: teraz juz jest dobrze ,zreszta zaraz po upadku bylo dobrze:confused:Ale caly czas go obserwuje.
My popijamy winko ,a na kolacyjke mamy zapiekanki:happy2:
milej nocki

aniahaven super fryzura.
Moje wlosy sa w oplakanym stanie po ciazy. w pewnym momencie zaczely mi strasznie wypadac, a teraz odrastaja i musze jakos tuszowac moja krotka grzywke.

u nas juz po sniadanku, tzn dziewczyny sa po sniadaniu, ja pije kawe. pada paskudnie, mam nadzieje, ze nie bedzie tak cala niedziele.

reklama
Do góry