reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam dziewczyny.
Nie jestem z Holandii,ale z Luxemburga,tak wiec niedaleko;-),ale moja kolezanka wyjechala do Holandii i okazalo sie ze babka wyrolowala ja z praca i siedzi bidulka w domu,ma 2 letnia corcie,niby maz pracuje,ale wiadomo ze co dwie pensje to nie jedna.Mieszka w Tilburgu,czy ktoras z Was moglaby podac jakiekolwiek informacje zeby choc mogla sie czegos zaczepic?Bardzo dziekuje i pozdrawiam.

Ola

reklama
Dzień dobry!

Faktycznie forum świeci pustakami i to nie tylko z powodu weekendu....wakacje pełną parą!:-D
Gosiu zdrówka ci życzę...biedulko ale się narobiło!:-(
Luxik witamy na forum - jak powiedziała Ania117 agencje to dobry pomysł...
A mnie wczoraj nie było bo zrobiłam sobie nowe włoski:tak::tak::tak:, fotki wam potem wrzuce...
Anniu117 nie denerwuj się - będzie dobrze...z chłopami tak już jest!:nerd:
Ann byle do przodu bo dziś już mamy 1 sierpień!:szok::-D
U mnie wszyscy śpią...a ja jem śniadanko!
A potem kawa jeszcze w ciszy i spokoju...i znowu się zacznie DZIEŃ MATKI-POLKI-HOLENDERKI.........:-);-):cool2:

dzień dobry ;-), ja już w Holandii, cudownie było przyjechać i zdać sobie sprawę że jest się w domu :tak:, nawet nie zdawałam sobie sprawy że tak za wszystkimi tęskniłam.:-). W Pl nudy okropne, nie wiedziałam co z sobą robić:zawstydzona/y:. Byłam u lekarza, powiedział że pęcherzyka nie widać :-(, ale wszystko wskazuje na nią, macica powiększona, wyniki pozytywne, jest również zła strona tych informacji, mogło dojść do samo poronienia a o są tylko ślady po ciąży:-(.Póki co kazał mi cieszyć się , wogóle jakiś był dziwny pytał się o książeczkę ciąży a jka m powiedziałam że nie założył mi bo nic nie widział to był w szoku:tak:, bo jak to stwierdził nie możliwe przecież widać, to ja już nie wiem, póki co się cieszę. Dolistopada mam czasjak nic nie będzie widać znaczy że było poronienie:-(, wtedy dadzą mi tabletki na jajeczkowanie i od raru na podczymywanie ciąży będe je brać od samego starania:tak:. będzie dobrze ja o tym wiem, teraz zasiade i poczyw\tam co Was:-)

Dziendoberek :-)

Ja przespalam bez pobudek od 1 do 7:30,nadal mam uczucie piasku pod powiekami,ale postaram sie polozyc po poludniu.Dzisiaj wielka imprezka i nie chce odleciec o 20.
A przygotowania od samego rana,salatka pokrojona,pranie wstawione,ale teraz czas na sniadanko.
Od 2 dni mam wrazenie,ze Mala chce wydostac sie juz na zewnatrz tylko inna droga.Po prawej zaraz pod zebrami :szok: nie jest to przyjemne :no: a w sklepie znowu chcieli mi wmowic bliznieta.Nie wiem co w takim razie mowia Ann:baffled:

Miłego dzionka
po bladym świcie
i wiele słonka
na nieba suficie.

Dzien dobry dziewuszki!
Robale witamy po urlopie...Czarna Smoczyco Ty sie nie przejmuj gadaniem ludzkim, bo mi ciagle gadaja, ze jak mala tak strasznie kopie to nerwowa bedzie, albo cos jeszcze gorszego..durnoty jedne przeciez oni nie wiedza jeszcze ze jak kopie to tancerka albo trenerka fitness bedzie:-D dziewuszki udanej soboty, Aniaheaven dawaj zdjecia w nowym fryzie

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry
ja się witam i zmykam do kuchni ciasto ze śliwkami robić :-)

A później jedziemy na imprezkę hihi ;-)

Miłego weekendu

Do góry