reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam
Ania no pokaz ta naowa fryzurke!!:tak::tak::-)
Czarna dasz rade na imprezce:tak::tak:Mnie na szczescie ominelo kopanie po zebrach ,ale noga pupa i glowka non stop wystawaza przez skure na brzuchu:-D:-D:-D
Robale lekarz dobrze powiedzial,ysl pozytywnie i sie nie zamartwiaj .Nastruj kobiety jest wazny w ciazy,chyba nie chcesz miec dzidzi ponuraka:nerd::confused:Jak nie teraz to nastpnym razem na pewno sie uda:tak:
Anna117 twoja ksiezniczka pewnie bedzie tancerka:-D:cool2:
Agasta ciasto sliwkowe mniam!Spoznione zyczonka dla Claudii :***
My dzis znow ciezka noc mielismy ,wstawalam chyba ze100 razy:-D:tak:Az w koncu wzielam Michsia do lozka i tak sie budzil i plakal.Na szczescie wystarczylo tylko przytulic ponucic kolysanke i juz:tak:Za to rano pospalismy do 10 :szok::-) Na moje szczescie:-DPod wieczor tez jest taki marudny ,ze nie da sie wytrzynac:baffled: tylko na rekach ,albo w waniece jest troszke spokoju.
Ide robic pranie icosik posprzatac.
milego dzionka dziewuszki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się nie martwię ani w ogóle o tym nie myślę, jestem dobrej myśli. A to się tylko tak mówi oj było staraj się dalej, to jednak dziecko zrozumie tylko ten co sam stracił. Ale będzie dobrze. Miłego weekendu :)

Hej...

Robale witaj....znowu z nami!:-D
Ja dziś nie pospałam długo ale za to właśnie wstałam ponownie po drzemce...:cool2:
U nas karpatka z dziedziny słodkości a na obiad były pierogi z truskawkami!
Mój dziś wyjątkowo w pracy, golonko w piekarniku się dusi nadal dla niego a wieczorkiem udajemy się na grilla zbiorowego:szok: piętro niżej!:-D
Fotki wam wstawie jak znajdę kabel od aparatu....:wściekła/y:
Miłego wieczorku....

Ania swietnie ci w nowym kolorki i z grzyweczka:tak::tak:sliczna mamusia z ciebie,dzieciaczki maz musza byc bardzo dumni z takiej mamy i zonki!:tak::-)
A u nas dzis koncerty rokowe na plazy.Bylismy na chwilke ale stanowczo za glosno dla Misiałka:sorry2:Teraz lezy w lozeczku i tworzy.
Aaaaaaaaaaa jeszcze zapomnialam napisac dzis Michas spad z lozka i ma malego guza .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:Ale sie wystraszylam ,malo co a ja sama zawalu nie dostalam:angry::angry::no::no::no: teraz juz jest dobrze ,zreszta zaraz po upadku bylo dobrze:confused:Ale caly czas go obserwuje.
My popijamy winko ,a na kolacyjke mamy zapiekanki:happy2:
milej nocki

aniahaven super fryzura.
Moje wlosy sa w oplakanym stanie po ciazy. w pewnym momencie zaczely mi strasznie wypadac, a teraz odrastaja i musze jakos tuszowac moja krotka grzywke.

u nas juz po sniadanku, tzn dziewczyny sa po sniadaniu, ja pije kawe. pada paskudnie, mam nadzieje, ze nie bedzie tak cala niedziele.

reklama
Do góry