reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry ,choc dla nas wcale nie dobry:no::no::no::no:
2 godziny temu dzwonili z polski ,ze A babcia zmarła rano:no::no::no::sad::sad::sad::sad::sad: pozniej jedziemy do kosciola sie pomodlic:frown:

Nie wiem od kiedy bo właśnie się obudziłam:szok: co mi się rzadko zdarza żebym ja spała popołudniami....ale u nas świeci pięknie słońce!
W szoku jestem po prostu bo jak pakowałam wszystkich do mojego wyrka ok 16.oo to pogoda psia była a mój miał nosa i pojechał na rybki!:-D:-D:-D
Zachciało mi się coś słodkiego więc robie muffinki...do kawy,bo się karpatka skończyła popołudniu:sorry2:...
A wy co porabiałyście?

Bry

karola wyrazy współczucia

a mój komp załapał wirusa i teraz zanim uda mi się go uruchomić to musze go tak z 10-15 razy startować i nigdy nie wiadomo na jak długo mi się uda go włączyć. Raz wyłącza się po 2 min a drugim razem działa bez zarzutów 2 godz :baffled:

We wtorek będę instalować nowy system, bo program nie chce mi usunąc wirusa z kwarantanny :wściekła/y:

Wczoraj pojechaliśmy na imprezkę, było fajnie wróciliśmy dziśiaj ok 12 :-D Claudia spisała się na medal, po raz pierwszy od wielu dni przespała całą noc i to w dodatku pospała do 7:25 :szok: wiedziała że ma nie przeszkadzać w zabawie :-D

Być może do jutra a jak nie to do wtorku.

Spokojnej nocki pa pa

reklama
Do góry