reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry wszystkim.

wczoraj mielismy kolacje z kilkoma znajomymi. tyle nagotowalam, ze chyba przez 3 dni bedziemy jesc kurczaka. Jakos nie widac efektow mojej diety, zgubilam 1 kg, a wakacje zblizaja sie milowymi krokami.

Czy, albo jak szybko wrocilyscie do formy po dzidzi? cale szczescie nie mam zadnych rozstepow.

Hej....

No naprawdę pustki!:szok::szok::szok::szok:
Ja już weekend zaliczam,po pracy...zakupy zrobiłam - pranko się pierze,dzieci z wujkiem na spacerku:tak:...chyba wyskocze na centrum połazić po sklepach z siostrą!:-D
W planach mam jeszcze karpatkę i fryzjera wieczorkiem...
Magda niepoddawaj się! Małymi kroczkami do celu!;-)

U mnie pelna para to tylko pranie sie w pralce obraca,na nic innego nie mam sily.6 godzin snu to dla mnie stanowczoa za malo.
Dzwonila do mnie Ina z Kraamzorg i oswiadczyla,ze do 29.08 (Nasz data porodu) bedzie na wakacjach i zebym poczekala na nia z porodem :-D:-) a jakby co to mam zadzwonic bezposrednio do ich szefowej to mi podesla kogos innego :wściekła/y: ale ja bym wolala tego kogos najpierw na oczy chociaz zobaczyc.Dobrze ze Mama bedzie,a potem "tesciowa" a jak bede sie dobrze czuc to wszystkich pogonie!!!

Ide wyjac cosik na obiadek

Czarna S. nie martw się na zapas...może nie będzie to w tym czasie i twoja zdąży wrócić.A poza tym one nie są aż tak straszne....:-Dnawet te nowe!
Ja też rodziłam z położną którą może raz widziałam i była bardzo "dziwna"dla mnie...ale jak przyszło co do czego to sprawdziła się w 200%:tak::tak::tak:
I jak sie potem okazało SUPER Z NIEJ BABKA!:-D:-D:-D
Lece konsumować kapuśniaczek!Pa...

dzień dobry:tak:

wiki spi wiec mam troche wolnego czasu, dom wysprzatałam- nie ma męża to nikt tyle nie brudzi:-D ale żałuje że nie pojechałam z nim:zawstydzona/y:
jutro jedziemy na weekend pod domek z siostra i znajomymi, chociaż mała sie wyszaleje:tak:

było duzo o ciuszkach więc i ja sie wypowiem, ja nie miałam za duzo 56 i szczerze musialam dokupić troche spioszków z kaftanikiem bo jak wiktoria sie urodziła to czesto zdarzyło sie że cos przeleciało bokiem i co chwile do prania. ale agasta ma racje mowiac ze powinny miec guziki w kroku bo łatwiej jest do przebrania, zupełnie sie nie sprawdzają te z guzikami z tylu-tylko ładnie wygladają...

agnes- a co u was:confused:nic sie nie odzywasz???

natka- za kikla dni wasz dzień, więc pewnie dlatego sie nie odzywasz:confused:

Ania, bylam wczoraj tylko nic nie pisalam... ;-)
u mnie bez zmian nadal 3w1 i nadal walczymy z remontem tzn moj m walczy, a ja czekam z niecierpliwoscia na koniec chocby jednego pietra :baffled::nerd:
teraz jestem jeszcze bez neta na lapku, bo przy elektryce grzebia... :baffled:

c\zesc mamuski
ja bylam w srode u lekarza i jednak polpasiec, powiedzial ze na to nic nie ma i tylko w razie potrzeby jesc tabletki przeciwbolowe. narazie wzielam wolne zobaczymy jak to przejde wszyscy mowia ze to b. bolesne ja narazie czuje sie slaba i bol glowy mnie meczy, mam nadzieje ze na tym pozostanie
na to wszystko mojM. ma dzisiaj urodziny a ja leze taka zdechla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
milego weekendu wszyskim

c\zesc mamuski
ja bylam w srode u lekarza i jednak polpasiec, powiedzial ze na to nic nie ma i tylko w razie potrzeby jesc tabletki przeciwbolowe. narazie wzielam wolne zobaczymy jak to przejde wszyscy mowia ze to b. bolesne ja narazie czuje sie slaba i bol glowy mnie meczy, mam nadzieje ze na tym pozostanie
na to wszystko mojM. ma dzisiaj urodziny a ja leze taka zdechla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
milego weekendu wszyskim

Gosiu wspolczuje,co by to nie bylo bolu nikomu nie zycze.Wszystkiego Naj dla solenizanta.Moja siostra tez ma dzisiaj urodzinki :-D

aniahaven ja mowilam o Kraamzorg nie o poloznej.O nie sie nie martwie i tak jade do szpitala rodzic.Tam gdzie ja chodze jest 5 poloznych wiec i tak nie mam zadnego wplywu na to ktora ze mna pojedzie,zalezy jak maja dyzury.Najwazniejsze zeby moj P przy mnie byl :tak:

Ide szykowac obiadek.Piersi z kurczaka z brokulami i makaronem:-)

reklama
Do góry