reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry laski.
ja nieprzytomna, bo Tosia sie ostatnio budzi w nocy chyba z 15 razy i ryczy na calego... A teraz urzadzam wielkie sprzatanie, bo dzieciaki odwiozlam do niani. Nareszcie chwila dla "siebie", haha, przy odkurzaczu :-D

I nawet ja mam troszke czasu:-) i duzo prasowania.A tak mi sie nie chce.Dzis pospalismy z malym prawie do jedenastej,oczywiscie z przerwami na karmienie.Ide po herbatke z mleczkiem,podobno pomaga przy karmieniu.
Aia mysle ,ze stroj sw Mikołaja moze byc w blokerze.

:-)No jestem i ja!;-)
I z chęcią się na kawusię wproszę, bo właśnie uśpiłam Majkę, obiadek ugotowałam i mam chwilkę wolnego....

Dzisiaj znowu latałam po mieście i załatwiałam różne rzeczy (m.in. żłobek dla Majki), no i jutro zapowiada się to samo....Będę roznosić Cv po szkołach, więc może coś sie znajdzie....:tak::happy:

Mam prośbę dziewczyny do Was, a konkretnie do tych, które rozumieją coś po holendersku....Dostaliśmy jakieś papiery z VGZ i nie wiem o co chodzi....Jesli któraś mogłaby mi pomóc to będę wdzięczna....!:zawstydzona/y::sorry:

Wiecie a tak na serio to zastanawiam sie czy powinnam tu jeszcze do was pisać skoro moje plany z wyjazdem do NL dostały w łeb....??:baffled::szok:

i ja sie melduje...

dzisiaj znowu byłam na vacu well, i jak wyszłam to byłam tak zmęczona i cała mokra... mam nadzieje że będzie się opłacać:-)

twiggless- boski jest Twój Antoś, normalnie chciałabym żeby mnie odwiedził taki Mikołaj:-);-):tak:

pauka- może po nowym roku coś się ruszy z pracą w NL więc zawsze może być możliwość do wyjazdu, często na wiosne,sezon poszukują dużo rąk do pracy....

tyle nowych mam dołączyło do nas ostatnio a prawie żadna nic nie pisze!!!!!

no i nie pisze Ma-rita i PaulinaAnna, dziewczyny co sie z wami dzieje?

reklama
Do góry