reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Hej!

Dziewczyny :-D ale ja potrzebuje strój dla męża i nie sądzę że sie zmieści w tych rozmarach bo ma prawie 2m wzrostu!!!!
Chcemy zrobić dzieciom mikoajową niespodziankę...:-D:-):tak:

reklama
Hej kobitki,
resztkami sił melduję, że jeszcze się toczę :D

Wczoraj pracowałam tylko do 12 bo nie było co robić, dziś znowu cały i dzien i wóciłam do domku padnięta jak kawka do tego stopnia, że na obiad jadłam chleb :zawstydzona/y:
Jeszcze tylko jutro, w piątek 4 godzinki i koniec mojego pracowania.

Dziś do pracy przyszła koleżanka, ta która urodziła tak wcześnie.
Z maleństwem lepiej, niestety pierwsza operacja nie powodła się w 100% i w sobotę Remon (tak ma na imię jej synek) był po raz 2 operowany. Tym razem wygląda na to, że wszystko poszło ok. Mały jutro będzie miał 7 tyg., przybrał na wadze prawie 1,5 kg, rozwija się dobrze, jedynym problemem jest (był) ten krwiak w główce. Dopiero w zeszłym tyg pozwolili jej po raz pierwszy wziąć maleństwo na ręcę i to tylko na godzinkę dziennie może go wyciągnąć z inkubatora. Do 2009 roku maluszek musi być w szpitalu, a co będzie po nowym roku jeszcze nie wiadomo.

Miłego wieczorku i spokojnej nocki życzę

Dziś do pracy przyszła koleżanka, ta która urodziła tak wcześnie.
Z maleństwem lepiej, niestety pierwsza operacja nie powodła się w 100% i w sobotę Remon (tak ma na imię jej synek) był po raz 2 operowany. Tym razem wygląda na to, że wszystko poszło ok. Mały jutro będzie miał 7 tyg., przybrał na wadze prawie 1,5 kg, rozwija się dobrze, jedynym problemem jest (był) ten krwiak w główce. Dopiero w zeszłym tyg pozwolili jej po raz pierwszy wziąć maleństwo na ręcę i to tylko na godzinkę dziennie może go wyciągnąć z inkubatora. Do 2009 roku maluszek musi być w szpitalu, a co będzie po nowym roku jeszcze nie wiadomo.

jejku dziewczyny czegos nie rozumiem... ona wrocila do pracy skoro ma chore dziecko????:eek:

Kobitki tego posta pisze chyba 4 raz:wściekła/y::wściekła/y:.Raz mi sie wykasowalo a potem przyratkiem zamkłam str,i ostatnie 2 nie udało sie nie z mojej winy:no::no:.
Pauka nie gadaj głupot ,zawsze jest tu miejsce dla ciebie!!:tak:Na pewno twoj maz cos znajdzie,po nowym roku bedzie lepiej.My tez czekalismy ponad rok ,zebym ja mogła tu przyjechac,i w dodatku ja mieszkałam w bredzie(tam mamy duzo znajomych i było łatwiej o prace i mieszkanie),a moj A w hadze.Widywalismy sie tylko w weekendy.
Ania podobno były stroje mikołaja w reklamie z blokera wiec tam spr:tak:.
Twinggless Atos prze słodkim mikołajem jest,tez chce zeby taki do mnie przyszedł:-).
Agasta wspułczuje ,ze tak długo musisz chodzic do pracy.Od soboty tylko odoczywaj,puki mozesz:rofl2:.
Dopiero uspiłam Michałka ,bo cos sie wiercił i płakał.A teraz słodko spi.Ja do kapania biegiem i tez do wyrka.Miłej nocki

kochane, dzien dobry.
Mam pytanko, szukam butow Crocs Cayman, ale w wiekszej ilosci (hurtowej). Probuje znalezc jakas stronke z dostawca. Moze sie ktoras z WAs orientuje, czy sa takie stronki? Moj holenderski niestety pozostawia wiele do zyczenia i nie moge ich namierzyc... :no:

reklama
Do góry