reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

tejti- to mieszkałaś w Pl niedaleko mnie:tak: chyba każdy poród jest na swój sposób ciężki:baffled:

Sencilla- całe szczęście że ten koleś nie wszedł do domu, ja też bym się bała...
Agnes- chyba lepiej jak najszybciej zmienić zamki, bo nie wiadomo czy ten ktoś nie będzie chciał wrócić po cenniejsze rzeczy...

a ja się zawsze bałam jak dawniej mieliśmy z tej i tej strony balkon-a człowiek bez problemu mógł sobie wyjść do mieszkania przez balkon-bo są takie okna co wystarczy w góre podwarzyć..
a mąż kiedyś w niedziele jechał do pracy bo potrzebował jakąś część żeby przykręcić antene na dach i zastał kolesia z nogą w gipsie który sobie spał, a obok pełno strzykawek....

reklama
witam popołudniowo....
Ja dzisiaj zalatana do samego rana...Dziewczyny zapisałam się na prawko!!!!!15 grudnia zaczynam....:-):-):-)

Natka z okazji urodzin życzę Ci, aby wszystko się spełniło, o czym pragniesz, o czym marzysz.
Aby słońce Ci świeciło w oczach, sercu i na twarzy.
Abyś miała jak najwięcej tego, co dobre i piękne.
Byś kochała najgoręcej, a łzy były Twoim szczęściem.

Sencilla i Agnes współczuje Wam kobity....Ale takich gnoi to wszędzie można spotkać...Ja jak bym takiego dorwała to bym mu z d... nogi wyrwała!

Ania i Olgunia trzymajcie sie! mnie już nie długo też to czeka, bo Majka już strasznie marudzi i się ślini, więc ząbki aewno już niedługo....:sorry::-)

Twigless widzę, że Antoś to taki odważny jak moja Oliwka! Też się bała podejść do Mikołaja, jak była w wieku Antosia....;-):-)

Tejti Witamy na forum! Pisz o sobie i nie tylko!:-):-):tak:

Beauty dzięki za podtrzymanie na duchu....Cały czas mam nadzieję, że ty tylko chwilowy kryzys....:-):-):-)

Niunnia oczywiście, że chcę pracować w zawodzie jako nauczycielka wf i chodziło mi o to, że w tym momencie to ciężko znaleźć pracę, bo rok szkolny trwa! Szansa pojawia sie tylko wedy, kiedy jakaś kobitka idzie na zwolnienia lekarskie....:-):-):-)

Ann nie daj się nałogowi....Papieros to twój wróg!!!!!!:laugh2::-p:-)

Paulina, Ma-Rita co u Was?:szok::-p
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam....

Pauka, moja kolezanka jest tez nauczycielka wf i wlasnie teraz miala oferte pracy.. w gliwicach. Bo jakas babeczka poszla na macierzynski. MOze sie cos uda.. A nie chcesz sprobowac w klubach fitness? Masz instruktora zrobionego?

Witam...

Powiało grozą na naszym forum:szok:;-) ale prawda taka że z takimi bandziorami to nie ma żartów!:no:
Natka spóźnione ale szczere życzenia urodzinkowe!Jakaś zakręcona jak słoik dzś jestem!:-D:-D:-D
Pauka gratuluję decyzji z prawkiem...To naprawdę super sprawa i pełna niezależność...
Moje pocieszki juz dawno w piżamkach figlują z tatusiem!:-)
Anetko a ty gdzie się podziewasz?Jak się czujesz?
MaRita?PaulinaAnna?
Co was tak pochłonęło?:rofl2::-D

Dziewuszki ale mnie nastraszyłyscie tymi wlamaniami!Ja tez tak mysle ,ze to polak musiał byc,mi w bredzie z garazu rower ukradli i inne spzrzety budowlane,na 99% byli to polacy i to jeszcze prawie sasiedzi.:no::no::no:
Sencilla słodziutka jest Tosia.
Ania dobrze ,ze Karinka tak szybko sie odnalazła bez gipsu.
Natka najlepsze zyczonka.
Twiglless Antos szcesliwy,ze spotkał mikołaja -pewno pierwszy raz?
Tejti witam.
Ann tzrymaj sie,wiem jak to ciezko bo sama to przechodziłam,a teraz jestem dumna z siebie.Trzymam kciuki.
Niunia my tez mamy takie okna.:baffled::baffled:
U mnie nic ciekawego,Michałek rosnie juz sie nie misci w rozmiar 56.U nas własnie pada sniek-okropna pogoda.Ide odgrzewac obiad bo A nadchodzi.

reklama
Do góry