reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Hej...

Ja na chwilkę w domu i ju jedną nogą poza nim....:-D
Olgunia nie martw się...mój tez już drugą noc jęczy i popłakuje...No cóż pewnie znowu jakieś zęby albo kolejny etap w życiu...:eek::sorry:;-)
Kawke komuś?

reklama
Czesc dziewczyny:-)
Napije sie z Wami kawki i zmykam do obowiazków

Olgunia, Amia łącze sie z Wami w bólu. Mojemu małemu od dłuższego juz czasu trójki wychodzą :baffled:. Ja stosuje wtedy viburcol albo chamodent w kropelkach, przynosza duuza ulge

Choinke w tamtym roku kupiliśmy jakos na poczatku grudnia i zostawilismy ja na balkonie gdzie sobie spokojnie czekała na zaproszenie do domu ;-) Teraz też tak zrobimy, bo przed świetami to tylko takie "niedobitki" zostaja i nie ma w czym wybierac.

Brawa dla Zosi i Dawidka za pierwsze samodzielne kroczki :-):-), teraz Wam sie dziewczyny zacznie... :rofl2:

Tejti, witaj i pochwal nam sie swoim szczesciem :tak:

Pauka, tzrymaj sie dziewczyno, dacie rade, a przynajmniej jestescie razem:tak: Grudzień i połowa stycznia to taki marny czas jesli chodzi o prace tutaj, ale po nowym roku na pewno uda sie cos znależć mezowi i pewnie za pare miesiecy Ty tez bedziesz wyjechana, czego goraco Wam życzę :tak::-)

Cześć dziewczyny :-):-):-)
Gratulacje dla Zosi za pierwsze samodzielne kroczki:-)
Natka wszystkiego naj...naj ...lepszego z okazji urodzin życzę:-)
Tejti witaj na forum i napisz coś więcej o sobie i swoim maleństwie
Twigless śliczną maqsz choinkę ja też muszę kupić bo jednak nastąpila zmiana planów i nie jedziemy do PLna święta :-(z czego się wcale nie cieszę ale jakoś to będzie ważne że jesteśmy razem :no:
a poza tym maly dalej doskonali się w stawianiu samodzielnych kroczków do mnie dziś przyjeżdza brat z PL a wogóle to wczoraj wieczorem pojechaliśmy dosłownie na pół godziny do sklepu a w tym czasie ktoś nam się włamał do domu i ukradl wkrętarkę klucze od drzwi wyjściowych na ogród i co najlepsze butelkę żubrówki z PL a dobrze że laptopa miałam na górze i że nam plazmy nie zwineli bo nie wiem co bym zrobiła dziś sie normalnie bałam sama zostać a do tego nie mogę wyjść z domu bo wieczorem musimy zamki pozmieniać :angry:całą noc nie moglam spać :szok:
do pózniej teraz się biorę za obiadek póki maly śpi;-)

Hej hej...

Agasta współczuje wam...jakby czlowiek miał mało kłopotów to jeszcze włamanie...:baffled::crazy:
Tak po opisie to wygląda jakby to był ....Polak.:baffled::zawstydzona/y:Bo zwykły włamywacz to by wziął co droższe, dom przeszukał i zwiał!A klucze mu do czego...???
Ann nie daj się nałogowi...trzymam kciuki!
Beauty chyba tez postwie choinke na balkonie...ale jak ją przechowywac?w wodzie czy piasku?:zawstydzona/y:;-)
Ide zrobić kawkę...

Takie samo mialam odczucie, jak Ania, ze to byl Polak.. Bo dla kogo innego zubroweczka by byla warta takiego ryzyka, aby sie do kogos do chalupy wlamywac? :-D
A tak na powaznie, to Agnes wcale Ci sie nie dziwie, ze sie balas.. W zeszly czwartek maz moj mial wrocic z pracy dopiero o 21.30, wiec bylam sama z dzieciakami.. Po poludniu cos mnie tknelo, aby zamknac drzwi, od razu jak przyszlam ze spaceru. Choc nigdy tego nie robie, bo zamykam dopiero przed spaniem. Polozylam dziewuchy spac i zaczelam myc naczynia. Nagle slysze, ze ktos szarpie za klamke. To byla 20, ucieszylam sie, ze mezus wczesniej wrocil i szarpie za klamke, bo sie nie moze dostac do domu. Wychodze do przedpokoju, a ze mamy szklane drzwi z taka tylko matowa zaslonka, widze ku swemu przerazeniu, ze za drzwiami stoi jakis przybyczony koles i chce sie dostac do domu! :no::eek:
ZApalilam swiatlo i zwial. Ale pozniej przez godzine niezlego mialam stracha... :baffled:

Natka, w Twoich okolicach mieszkałam być może w Polsce, bo piszesz że pochodzisz z Wielkopolski, a ja ponad 10lat tam mieszkałam - dokładnie w Poznaniu:)) Teraz mieszkam w Tilburgu, Liviusie rodziłam w szpitalu, nie zdecydowałam sie na poród domowy, no i bardzo dobrze, bo nie było łatwo.

reklama
Do góry