reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
no mamuśki ale z was lasencje... normalnie kompleksow sie nabawilam, sencilla ty 2 dzieci urodzilas a wygladasz jak 18-stka:tak:, twiggless tez niczego sobie;-):rofl2:

Zosia juz wykapana i bawi sie z tata:baffled:
a ja za chwilke ide sie prysznicowac:-p:happy2:
pa do jutra...

Natka pochodzisz z okolic Leszna???:szok::-)
Ja pochodzę ze Żmigrodu, a to blisko Rawicza....:-)Więc to całkiem blisko, jakąś godzinkę drogi....:tak:

Ja też uciekam...
Dobrze że już jutro piątek bo mam już dość tego zwariowanego tygodnia...:baffled::-D
Od poniedziałku tylko szpitale,kontrole,wizyty i jeszcze dziś zaliczyłam z Kariną dentyste...:rofl2:
Ann co ci jest?Braki witaminek czy coś poważniejszego?
I czy ty masz konto na NK?;-):-DJeśli tak daj namiary na priva....:tak:
Dobrej nocy koleżanki....

Dzień dobry!:-D

Ann nie martw się teraz chyba dużo ludzi się tak czuję przez ta pogodę i ogólne zmęczenie panuję...Ja to też przerabiam ale zakupiłamwczoraj witaminki,magnezy itp i będe się ratować!;-):-)
Trzymam kciuki za twoją fasolkę też...ciepliwości!:tak:
Olivierku wszystkiego najlepszego z okazji imieninek - niech słoneczko co dzien dla Ciebie świeci!;-):-)
Co do programu to Twiggless powinna uronić rąbka tajemnicy...czy to też imikimi.com?
No właśne gdzie się podziewacie wszystkie?:rofl2:
Ja już po śniadanku....mały jeszcze śpi a Karina ogląda tv....
Kawkę dla kogoś na dobry początek dnia?

witam w ta nieciekawą piątkową pogode....

my dzisiaj jedziemy do PL - wkońcu:-) już prawie wszystko spakowane, tylko jechać do sklepu i nakupowac troszke słodkości:tak::-)
a co do taty to jestem wkurzona :wściekła/y: dzisiaj ma sie dowiedziec czy bedzie mial teraz robiona operacje czy dopiero w styczniu, bo nie wiedza czy dostana coś.. DEBILE nie mają pieniedzy i teraz tata ma sie meczyc:wściekła/y:

ja tez mam takie humorki przez ostatnie dni:crazy: jeszcze moj P złamał mi okulary i jestem bez:wściekła/y: musze jechac i nowe zrobic-tylko do tego czasu nie moge nawet prowadzic samochodu:wściekła/y:

natka-dziekuje za zaproszenie do przyjaciół;-) w zamian za to ja ci wysłałam na nk:tak:

dla wszystkich solenizantów SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA:-);-)

no i gdzie sie podziewa reszta mamusiek z holandii?????

reklama
czesc
przeczytalam to co napisalyscie,ale nie chce mi sie po kolei do kazdej z was pisac.
albo napisze...
pauka tak pochodze z leszna i wiem gdzie zmigrod:rofl2:
niunia juz wskakuje na nk;-)
ann napewno sie uda,to nie jest takie proste,my "robilismy " dzidziusia 5 miesiecy i jak stwierdzilismy ze na jakis czas damy juz spokoj to akurat wtedy byla fasolka i po 9 miesiacach wyskoczyla mala Zosia:-p
ania moje dziecko tez jeszcze spi..
u nas pogoda straszna!!!!!! wieje pada i zimno. brrrrrrrr:crazy:

Do góry