reklama
natka86
mamusia Zosieńki
no mamuśki ale z was lasencje... normalnie kompleksow sie nabawilam, sencilla ty 2 dzieci urodzilas a wygladasz jak 18-stka, twiggless tez niczego sobie;-)
Zosia juz wykapana i bawi sie z tata
a ja za chwilke ide sie prysznicowac
pa do jutra...
Zosia juz wykapana i bawi sie z tata
a ja za chwilke ide sie prysznicowac
pa do jutra...
Ja też uciekam...
Dobrze że już jutro piątek bo mam już dość tego zwariowanego tygodnia...
Od poniedziałku tylko szpitale,kontrole,wizyty i jeszcze dziś zaliczyłam z Kariną dentyste...
Ann co ci jest?Braki witaminek czy coś poważniejszego?
I czy ty masz konto na NK?;-)Jeśli tak daj namiary na priva....
Dobrej nocy koleżanki....
Dobrze że już jutro piątek bo mam już dość tego zwariowanego tygodnia...
Od poniedziałku tylko szpitale,kontrole,wizyty i jeszcze dziś zaliczyłam z Kariną dentyste...
Ann co ci jest?Braki witaminek czy coś poważniejszego?
I czy ty masz konto na NK?;-)Jeśli tak daj namiary na priva....
Dobrej nocy koleżanki....
Dzień dobry!
Ann nie martw się teraz chyba dużo ludzi się tak czuję przez ta pogodę i ogólne zmęczenie panuję...Ja to też przerabiam ale zakupiłamwczoraj witaminki,magnezy itp i będe się ratować!;-):-)
Trzymam kciuki za twoją fasolkę też...ciepliwości!
Olivierku wszystkiego najlepszego z okazji imieninek - niech słoneczko co dzien dla Ciebie świeci!;-):-)
Co do programu to Twiggless powinna uronić rąbka tajemnicy...czy to też imikimi.com?
No właśne gdzie się podziewacie wszystkie?
Ja już po śniadanku....mały jeszcze śpi a Karina ogląda tv....
Kawkę dla kogoś na dobry początek dnia?
Ann nie martw się teraz chyba dużo ludzi się tak czuję przez ta pogodę i ogólne zmęczenie panuję...Ja to też przerabiam ale zakupiłamwczoraj witaminki,magnezy itp i będe się ratować!;-):-)
Trzymam kciuki za twoją fasolkę też...ciepliwości!
Olivierku wszystkiego najlepszego z okazji imieninek - niech słoneczko co dzien dla Ciebie świeci!;-):-)
Co do programu to Twiggless powinna uronić rąbka tajemnicy...czy to też imikimi.com?
No właśne gdzie się podziewacie wszystkie?
Ja już po śniadanku....mały jeszcze śpi a Karina ogląda tv....
Kawkę dla kogoś na dobry początek dnia?
niunia_2008
mama Wiktorii :)
witam w ta nieciekawą piątkową pogode....
my dzisiaj jedziemy do PL - wkońcu:-) już prawie wszystko spakowane, tylko jechać do sklepu i nakupowac troszke słodkości:-)
a co do taty to jestem wkurzona dzisiaj ma sie dowiedziec czy bedzie mial teraz robiona operacje czy dopiero w styczniu, bo nie wiedza czy dostana coś.. DEBILE nie mają pieniedzy i teraz tata ma sie meczyc
ja tez mam takie humorki przez ostatnie dni jeszcze moj P złamał mi okulary i jestem bez musze jechac i nowe zrobic-tylko do tego czasu nie moge nawet prowadzic samochodu
natka-dziekuje za zaproszenie do przyjaciół;-) w zamian za to ja ci wysłałam na nk
dla wszystkich solenizantów SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA:-);-)
no i gdzie sie podziewa reszta mamusiek z holandii?????
my dzisiaj jedziemy do PL - wkońcu:-) już prawie wszystko spakowane, tylko jechać do sklepu i nakupowac troszke słodkości:-)
a co do taty to jestem wkurzona dzisiaj ma sie dowiedziec czy bedzie mial teraz robiona operacje czy dopiero w styczniu, bo nie wiedza czy dostana coś.. DEBILE nie mają pieniedzy i teraz tata ma sie meczyc
ja tez mam takie humorki przez ostatnie dni jeszcze moj P złamał mi okulary i jestem bez musze jechac i nowe zrobic-tylko do tego czasu nie moge nawet prowadzic samochodu
natka-dziekuje za zaproszenie do przyjaciół;-) w zamian za to ja ci wysłałam na nk
dla wszystkich solenizantów SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA:-);-)
no i gdzie sie podziewa reszta mamusiek z holandii?????
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
czesc
przeczytalam to co napisalyscie,ale nie chce mi sie po kolei do kazdej z was pisac.
albo napisze...
pauka tak pochodze z leszna i wiem gdzie zmigrod
niunia juz wskakuje na nk;-)
ann napewno sie uda,to nie jest takie proste,my "robilismy " dzidziusia 5 miesiecy i jak stwierdzilismy ze na jakis czas damy juz spokoj to akurat wtedy byla fasolka i po 9 miesiacach wyskoczyla mala Zosia
ania moje dziecko tez jeszcze spi..
u nas pogoda straszna!!!!!! wieje pada i zimno. brrrrrrrr
przeczytalam to co napisalyscie,ale nie chce mi sie po kolei do kazdej z was pisac.
albo napisze...
pauka tak pochodze z leszna i wiem gdzie zmigrod
niunia juz wskakuje na nk;-)
ann napewno sie uda,to nie jest takie proste,my "robilismy " dzidziusia 5 miesiecy i jak stwierdzilismy ze na jakis czas damy juz spokoj to akurat wtedy byla fasolka i po 9 miesiacach wyskoczyla mala Zosia
ania moje dziecko tez jeszcze spi..
u nas pogoda straszna!!!!!! wieje pada i zimno. brrrrrrrr