reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Anetko ja tez mocno przepraszam, że nie załapałam....Ale już nadrabiam....
Kochany Oliwierku, takie to szczere, proste życzenia Ci ofiaruję, w dniu Twego urodzenia: wiele uśmiechów, a mało żałości, długich lat życia w szczęśliwości, dobrego zdrowia i pomyślności, jak najmniej smutków, dużo radości, dużo przygód, morza wrażeń, moc słodyczy, nic goryczy, tego Tobie... życzą "Ciocia" z dziewczynkami: Oliwką i Mają!

reklama
anetka my rowery kupilismy uzywane po 50 euro jeden,dzisiaj idziemy kupic dla Zosi siedzonko zebysmy mogly we dwie pedzic do sklepu.. tylko tak sie zastanawiam ze ten gosciu nam nie dal zadnego dowodu zakupu:no: ale mam nadzieje ze to nie sa kradzione:baffled:
co do wozka-agasta pomaga mi sie jakos dogadac z ta babka od wozka i mam nadzieje ze bedzie wszysko ok z tym wozkiem i ze go wogole kupimy..

hey dziewuszki,
u nas dzisiaj pogoda straszna, ulewa caly dzien a poza tym okropnie wieje... :crazy::tak: my mieszkamy blisko morza... mamy do niego niecale 10 minut spacerkiem... :tak:;-) wiec wiatry tym bardziej daja sie odczuc...

Anetko, milo, ze znowu jestes z nami... wszystkiego najlepszego dla Oliwierka z okazji ukonczenia roczku!! duzo zdrowka, radosci, usmiechu na co dzien... :-)
:sorry2:ze z nas takie gapy... nie martw sie na zapas, ani sie nie obejrzysz, a Nikus bedzie mowil po holendersku jak najety... ;-)
Karola, Tobie rowniez wszystkiego naj... najlepszego... zdrowka, szczescia, milosci, spelnienia najskrytszych marzen oraz pociechy z malenkiego Michasia... :tak::-) jak tam Michalek? bylas z nim juz u lekarza?
Natka, ja mam do Niemiec 40 km, ale i tak tam dosyc czesto bywam poniewaz moja siostra mieszka blisko granicy... :tak::-) i faktycznie tak jak mowisz jest tam duzo rzeczy tanszych... wg mnie rowniez smaczniejszych (jesli chodzi o a rtykuly spozywcze)... a przede wszystkim chlebus jest taki sam jak w Polsce... mniam... :-D
Aniu, Twoj Ernest jest o pol centymetra wyzszy, a moj Manuel o pol kilograma ciezszy... :tak::-D faktycznie kochani chlopcy...

Hej wszystkim...

Anetko spóźnione ale szczere życznenia dla Twojego synka z okazji urodzinek!:-D
Mnóstwo buziaków i uścisków...
Miło że znowu jesteś z nami - tak trzymaj, nie zamykaj się w sobie!:tak:
Magdalena ta "twoja"pogoda ma do nas dojść dopiero jutro...:baffled:Brr...jak ja jej nie cierpie!:crazy:
A u nas standard - zawsze coś sie dzieje...tym razem faktury po 600e do zapłaty nie wiadomo za co...:wściekła/y:wystawiane rzekomo na podstawie rozmowy telefonicznej z moim mężem...:szok:Podobno się zgodził na reklame w internecie na 3 lata....:no::no::no:A druga podobna na prawie 400e...
Rozmawialam już z adwokatem i to dzieło naciagaczy oczywiście...
Uciekam....

Witam kobitki:-)
Dziekuje kochane za zyczonka i pamiec:-)
Oliwierku , zawsze usmiechniętej buzi,wesołej zabawy i mnóstwa słodkich całusów
Troszke spużnione :tak:.
Byłam z Michasiem u lekarza i powiedziałmi ,ze jak sie piersią karmi to dłuzej schodzi kolor żółty,i ze jest wszystko wporzadku.Jak juz byłam w domu to zadzwoniłdo mnie i powiedział,ze myślał o tym i juz to trwa 3 tyg,i zebym przyjechała jutro do szpitala to mu pobiezre krew.Zamiast mu dziś pobrać od razu,to musiał mysleć:no::no::wściekła/y::wściekła/y:.Jacy oni tu lewi sa :no:.
Mamuska piecze pysznego murzynka z serem mniam.A ja odpoczywam ,naprawde dobrze sie mam,ale juz w sobote jedzie do polski.Jaka szkoda juz zaczynam tesknic jak pomysle.
MIłego wieczorku

Magdalena mojego M brat tam mieszka,a raczej mieszkal,bo przeprowadzil sie do Assen:baffled:
nie odwiedzamy go za czesto bo go nie lubie,bo jest wredny:baffled::confused::wściekła/y::crazy:
za to on u nas na nowym mieszkaniu byl juz 3 razy a mieszkamy tu 3 tygodnie..
chleb w aldi kupuje w niemczech i jest taki jak nasz polski,choc czasem jeszcze lubie taki okragly turecki tez tam jest w tej samej cenie;-)

reklama
Do góry