reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Ania skąt Ty takie pienke "złote myśli" bierzesz? Jak się je czyta to płakać sie chce!!Ze szcześcia oczywiście:-D.Dzieki za zapr.Swietne fotki:-) i dzieciaki prze słodziutkie.

reklama
:-)Witajcie
Troszkę mnie nie było, bo jakoś czasu brakuje a i weny też nie uraczysz( Beauty "przebij piątkę"), ale cały czas jestem na bieżąco....:tak::tak::-)

Anetko przede wszystkim chcę ci złożyć najszczersze kondolencje i powiedzieć, że masz w Nas oparcie w tych trudnych dla ciebie chwilach! :tak:Myślę, że nie tylko ja jestem w szoku.....:szok::confused::baffled:
Beauty Na chandrę najlepsza dieta czekoladowa;-)Trzymaj się, jutro będzie lepiej!;-):tak:

Ma-Rita gratuluję serdecznie! Wspaniała wiadomość kolejny dzieciacze w naszym forumowym przedszkolu! i trzymaj się kobieto! Napewno będzie dobrze, bo innego wyjścia nie ma! Dużo zdrówka dla ciebie i dbaj o siebie!

Sencilla dużo zdrówka! Wiem jak Tosia się męczy, bo sama to przechodziłam z Majką tuż po powrocie ze szpitala....Pozdrawiam cieplutko!:-):-):-)

Aniu cieszę się, że już znowu zapanował ład i porządek w domciu;-)A jak tam Karinka?
Magdalena mały to pewnie bedzie wirtuozem fortepianowym....Super!;-):-):-):-)
A u mnie zbliża się znowu czas rozstania....Mężuś wraca jutro do NL, a ja niestety jak narazie zostaję, bo tamto mieszkanie nie wypaliło i czekamy na inne, ale to dopiero od 1 lutego:-:)wściekła/y:
Po moich ostatnich dolegliwościach już prawie nie ma śladu....Bałam się, że blizny mi zostaną, ale nic takiego!:tak::tak::-) Tyle tylo, że na fotkach ze chrzcin wyszłam okropnie, bo miałam tonę podkładu na twarzy!!!!:tak::confused::zawstydzona/y:

witam i o zdrowie pytam... ;)
u nas z tym cienko, wszyscy chorzy, a moj bol gardla, ktory trwa juz od 3 tygodni, jest nie do zniesienia... :wściekła/y: W zyciu tak gradlo mnie nie bolalo, czuje ze trace glos :baffled:
Na dodatek mam dosyc R. Nie wiem dziewczyny, czy Wy tez macie takie mysli, ale ja czasem to normalnie mam mu ochote w gebe strzelic i w ogole zaluje, ze za niego wyszlam.. :zawstydzona/y::growl::oo::hmm:

Ha ha ha Sencilla nie martw sie, nie Ty jedna masz takie mysli :-);-)
Wspolczuje problemow z gardlem :baffled: Chyba bez lekarza sie nie obejdzie, bo to moze byc jakies zapalenie lub angina. Poki co unikaj goracego napojow. Niestety w Holandii nie ma zbyt wielu specyfikow, ktore noglyby pomoc. Moze sporobuj syropu tymiankowego.
Kiedys slyszalam, ze swietny na problemy z gardlem jest sok z czosnku wpuszczany bezposrednio do gardla. Tylo pojecia nie mam jak sie taki sok robi :baffled:
A moze syrop z cebuli???? Wydaje mi sie, ze Beauty raz podawala przepis na jakas miksture na przeziebinie z czosnkiem, miodem i cytryna.

Dziewczyny, jeszcze raz dziekuje za podtrzymywanie mnie na duchu :tak: Juz wyszlam z psychicznego dolka a fizycznie nadal czuje sie ciazowo (wg. poloznej to dobry znak). No coz, jak ma byc to bedzie :happy2:

reklama
Hello
No i nastal weekend a nasze forum znów świeci pustkami....:tak:
U mnie wszystko do bani! Mój S miał dzisiaj wracać i na pare godzin przed jego wyjazdem dostaje tel, że narazie niema dla niego pracy i szukają innej....Normalnie załamka! :wściekła/y::angry::angry::angry:Święta się szykują a tu będzie ciężko z robotą....Ryczeć mi się chce, bo widzę, ze nasze plany z wyprowadzką z PL rozmywają się jak bańka mydlana....:-:)wściekła/y::zawstydzona/y:A może któraś wie coś o pracy dla solidnego spawacza w NL?Macie jakieś znajomości?...:baffled:Pocieszam się tylko, że to przejściowy kryzys i jeszcze wszystko się ułoży...:confused::baffled::-(

Sencilla moja mam zawsze radzi na gardło płukankę z wody i soli....Pewnie nie bardzo to smakuje, ale pomaga....:sorry2::tak:
Ann cóz to takiego ci doskwiera, ze az potrzebujesz zabiegu? Nie zazdroszczę ci, bo sama unikam dentysty jak ognia...Uraz z dzieciństwa ciągnie się za mną....:zawstydzona/y::baffled:

Do góry