reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry!

Dla mnie dobry bo......wczoraj skończyli prace w moim domu i się wynieśli wieczorem!:-DKalaryferki grzeją i cieplutko w domku...nawet ciśnenie wody pod prysznicem się poprawiło :szok::-D.
Za to zapsuli mi pralkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i serwis ma przyjechać po południu - przy włożeniu wtyczki so kontaktu znika prąd w całym budynku hi hi...
U mnie natomiast prania wielka sterta...no cóż nie można mieć wszystkiego naraz!:-)
Sencilla gratuluje boju z geemente - ja też stane do walki od poniedzialku!A co mi tam!;-):-D
MaRita nie dołuj się proszę....zajmij się czymś i nie myśl....:sorry2::tak:
Za oknami jeszcze ciemno a ja coś nie mogę spać...poza tym Karcia do przdszkola wiec czas ich zrewać z łóżeczek...:baffled:
Miłego dzionka......;-)

reklama
Hej :-)
Starczy jeszcze dla mnie tej kawy???
Wpadłam sie przywitać z Wami, u mnie niemocy ciąg dalszy, męczy mnie to i denerwuje wrrr
Sencilla jak sie czujecie?

Ma -Rita, jestem z Tobą , inaczej nie umiem pomóc, staraj sie myśleć pozytywnie :tak:

Aneta, gdzie sie zawieruszyłaś??

I ja jestem:-D.Mi tez głowa peka,i to dosć czesto,a tabletek nie chce brac:wściekła/y:.Jak by lam w ciazy to okaz zdrowia ,a teraz mi choruska dokuczaja:no:.Ale daje rade.
Dziś byłam na badaniu słuchu z Michasiem i jest ok.A przed chwilka żle trafiłam z przewijaniem,i malutki zrobiłkupe na poł pokoju:-):-):-D:-D.Ale był ubaw.Teraz przebrany i kapany słodziutko śpi:tak:.Moja mama przyjezdza w niedziele na tydz ,już nie moge sie doczekac!! Przydałoby sie cos osprzatac ,a tu leń sie zagnieżdził i ni ma zamiaru wyjść:no:.Ide leżec ,a potem pomyśle czy coś zrobić.
MIłego popołudnia

"...Bóg nie obiecywał dni bez bólu, radości, bez cierpienia, słońca bez deszczu.
Obiecał siły na każdy dzień, pociechę wśród łez i światło na drodze..."

Jestem z Tobą Anetko...

reklama
Do góry