reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Wiatam wieczorową porą, uprzejmie melduję że żyjemy....z małym wyjątkiem..mojemu mężowi cosik strzeliło w kręgosłupie i jest jak małe dziecko nie do zniesienia....a ja staram się jak mogę wytrzymać....a jak wiecie przy chorym kręgosłupie troszkę w domu pobędzie :szok::baffled::no:
Ma-rita nie martw się ja dokładnie tak miałam w ciąży i lekarz mi powiedział że to zagnieżdżanie się jajeczka na dobre :tak:Fajnie że położna się zgodziła na tak szybkie usg....będzie dobrze.

Ja spadam, odezwę się jak będę mieć ciut wolnego we własnym domku.
Buźka mamusie.

reklama
Witam nieco zaspana.
magdalena12 pracuje w największej w Europie firmie zajmującej się dekoracją okien, jestem kontrolerem jakości produktów. Cały dzień stoję przy komputerze i sprawdzam, czy to, co widzę przed oczami, zgadza się w tym, co klient zamówił.
Pracuje 36 godz tygopdniowo i powoli zaczyna mi być ciężko.

MIłego dnia życzę.

Witam wszystkich...

Ja niestety na wygnaniu jestem...i właśnie dorwałam się do kompa u koleżanki!:-D
U mnie dalej grzebią się z tym centralnym a przy okazji wymyślili zmianę rur od wody...
Mają dzisiaj skończyć ale ja czarno to widzę!:wściekła/y::no::angry:
W domu pobojowisko że aż strach tam wracać wieczorem....
MaRita nie martw się - wszystko będzie ok!Bo czy może być inaczej?!Jesteśmy z Tobą wiesz o tym?:tak::-D
Agasta uważaj kobieto na siebie...wiem łatwiej powiedzieć niz utrzymać tą równowagę!:rofl2:;-)
Karola mały boski i jaki już przystojniak z niego rośnie!
PaulinaAnna kuruj swego męża i trzymaj sie jakoś...:-)
Sencilla lepiej wam?Nie mam internetu nawet w domu bo wszystko nam poprzestawiali...:wściekła/y:

Trzymajcie się koleżanki!
I korzystajcie z pięknego dnia!:-D:-):-D

Witajcie dziewczynki
Ja na moment, bo w pracy jestem. Ale u mnie nowinka dnia, a mianowicie dostalam dofinansowanie na caly kurs niderlandzkiego z gemeente!! :tak::-D Ciesze sie oczywiscie jak glupia. Bylam dzis na rozmowie z pania urzedniczka i wszystko wypadlo super :tak: Paulina, mysle ze to dobry pomysl zadzwonic do dzialu werk en inkomen i sie umowic na spotkanko :tak:
Aniu, powodzenia w remoncie!! Wyobrazam sobie, jaki musisz miec bajzel w domu.. Ja to nie znosze takich przedsiewziec, brrr...
Ma-Rita, na usg wszystko bedzie dobrze, bo 27 to moj szczesliwy numer :happy:
Agasta, dobrze ze nic sie nie stalo! A nie mozesz poprosic pracodawce o zmniejszenie liczby godzin? Przeciez 36 to naprawde duzo, jesli caly czas stoisz...
dobrego dzionka dziewuszki, dla mnie zaczal sie naprawde super. Poza tym moze, ze znowu malo spalam, bo Tosia goraczkuje, kataruje i w ogole. Ale mam nadzieje, ze po antybiotykusie jej przejdzie..
Aha,moze ktoras z Was bylaby zainteresowana nauka francuskiego i hiszpanskiego przez net? ZAjecia prowadzi moja kolezanka, naprawde fajna dziewucha, polecam :) oto stronka: http://elengua.net/

Ostatnia edycja:
Hej mamusie :-)

U mnie fizycznie w miare OK (mniej plamie) ale psychicznie to normalnie dol :-(
Nie wiem jak ja dotrwam do 27 listopada :no:

Aniu wspolczuje remontu :baffled: U mnie w poniedzialek zaczyna sie gruntowny remont lazienki i juz sie boje :szok:

Sencilla super, ze udalo sie z dofinansowaniem:tak:. Zdrowka dla calej Waszej czworki :tak:

Paulina trzymaj sie tam, bo wiadomo: chory chlop jest gorszy niz dziecko :-D

Karola Twoj Michas to prawdziwy slodziak :-D:tak::-D

Magdalena widze, ze rosnie Ci prawdziwy meloman ;-):-D

Milego popoludnia i wieczoru mamusie :-)

Natka, to sprobuj w swoim gemeente, moze sie uda :tak:
Paulina, przepraszam ze nie odpisalam na gg, jakos mi umknelo.. :zawstydzona/y: No nie...ze Twego meza strzelilo, kurcze, niewesola sprawa!! Rozumiem, ze nie dacie rady przyjechac teraz, co sie odwlecze, to nie uciecze!! Zdrowka dla niego!!

reklama
Do góry