reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

witam dziewczynki,

Ma-Rita, Pauka, Ann, Paulina, dziekuje za mile slowa odnosnie filmiku z Manuelem... :tak: :-) czas pokaze jaki to z niego meloman wyrosnie... ;-);-):tak::-D
Anetko, wyrazy glebokiego wspolczucia z powodu smierci Twojego Taty... :-:)-(
Paulina, sliczniutka ta Twoja Amelka... :tak::-) wcale a wcale nie wyglada na zadna "terrorystke" :no::-D (tak jak ostatnio pisalas)... i rowniez wszystkiego najlepszego z okazji jej imieninek... :tak:
Aniu, ta jesien tak jakos negatywnie nastraja... pogody ducha zycze... :tak:
Ann, troche nieciekawie z ta wizyta u dentysty... ale z pewnoscia nie bedzie tak strasznie...jesli chodzi o usuniecie zeba, to tez mialabym raczej stracha... natomiast plombowanie to dla mnie "przyjemnosc"... ;-) bardziej boje sie znieczulenia w zastrzyku niz samego plombowania... :zawstydzona/y: wiec jesli tylko musze plombowac, to bez zadnego znieczulenia... :tak:
Pauka, mam nadzieje, ze maz znajdzie szybko jakas prace... powodzenia zycze...:tak:
Beauty, ladna torebka... :tak: widze ze "meczy " Cie talent...;-) a gdzie Ty jestes na NK? milo bylo by Cie "poznac"...
Sencilla, Tosienka juz lepiej sie czuje? zdrowka zycze...

uciekam spac, milej nocki... ;-)

reklama
to jeszcze raz ja...

dziewczyny, wiem, ze to juz bylo kiedys pisane, bo ktores kobitki tez nie wiedzialy... ;-) powiedzcie mi prosze jak mam dodac suwaczek...
glowie sie nad tym i glowie, ale jeszcze nic nie wymyslilam... :zawstydzona/y::sorry2:

a teraz to juz naprawde zmykam... :-D

Hej...

Nie wiem czy zauważyłyście ale właśnie ZASMAROWUJEMY 500setną stronę forum...:-D:-D:-D:szok::-D
Czytam was na bieżąco ale nie mam czasu teraz poruszyć wszystkich tematów. Zaraz uciekam na konsultacje z Ernim a potem do pracy...... a potem:-) z Kariną do szpitala - dziś jest ten wielki dzień!
ŚCIĄGAMY GIPS!:rofl2::-D:rofl2::-):rofl2::tak:;-):-D
Co do dołka to oczywiście pozgrzytało znowu w moim małżeństwie...:baffled: I się tak przez cały weekend ciągnęło....aż wczoraj wieczorem zakopaliśmy topór wojenny...:sorry2:Reszte nie tutaj...Powiem tylko że chłopy to najdziwniejszy gatunek ludzki!:rofl2::nerd::confused::-)
No więc wcinam śniadanko,kawki pewnie nie zdąże...
Trzymajcie sie kobiety....Miłego dnia!

bry dzień
regularnie podczytuje ale weny do pisania dalej brak
odpowiem Magdalenie powtarając mojego wczesniejszegi posta;-)
screeny z mojego suwaczka
...otwieramy strone:

Lilypie : Free Baby Birthday Card

Klikamy na 1st Birthday z lewej strony
a poźniej na
FULL SIZE TICKER

najpierw zaznaczamy sobie paseczek a poźniej klikamy na STEP 2

wybieramy sobie znaczek a poźniej klikamy na STEP 3

od góry w moje zaznaczenia wpisujemy:
date urodzin
swoj wlasny tekst
w PRZEGLADAJ mazemy dodac jakies zdjecie malucha
i na końcu klikamy na CREATE TICKER

zaznaczenie pierwsze pokazuje na nasz suwaczek
a zacznaczenie drugie to KOD ktory musimy sckopiować CTRL+C

Przechodzimy do naszego forum
i z Szybkiego menu wybieramy: EDYTUJ SYGNATURĘ

i w okienko edycji wklejamy CRTL+V wczesniej zaznaczony KOD

Mozemy najpierw dac na PODGLAD aby sprawdzic czy jest OK
a na koncu dac na ZAPISZ

i to wsio

mam nadzieje ze teraz uda sie powklejac suwaczki

Hej dziewczyny!
U mnie zmiana planów - nie poszłam do pracy bo się nie wyrobie miedzy tymi wizytami...:-D
Pije właśnie upragnioną kawkę...kto jeszcze sie skusi?:sorry2:
Twiggless lepiej bym tego nie wyjaśniła...Super!Mam nadzieje że Madgalena dasz sobie teraz rade...;-):tak:
My już po konsultacji...Erni waży 14,6kg i ma 88,5cm!:-D:szok:Mój mały chłopiec...Wogóle pani-babcia była strasznie upierd...wa i kazała mi do małego mówić tylko po holendersku bo sobie nie da rady później...w szkole?!
No nic jak mi powiedziała Sencilla OLAŁAM JĄ!:-D:baffled:
Karina sobie świetnie radzi więc nie mam sie chyba czym martwić...ale i tak popsuła mi humor!:dry:
Tak więc na 14 jedziemy ściągnąć gips...i dopiero się zacznie!:-D
Karola no faktycznie nie za wesoło masz ale się nie denerwuj się bo to się tylko odbije na samopoczuciu malenkiego....
Ann na chirurdi nie jest tak strasznie ja zaliczyłam ją w tamtym roku!:tak:

I tak nie napisze wszystkiego czego chce...dziękuje tylko za podtrzymanie na duchu i .......za to że tu jesteście jak człowiek potrzebuje!:-D

Miłego dnia...

my juz wrocilismy ze spaceku i Wiki śpi.. wczoraj zasnęła nam dopiero o 23:angry: te dzieco bylo w nocy tak żywe, aż piszczała ze śmiechu:-)
od jakiegos czasu zaczynala chodzic przy lawie, meblach a dzisiaj już się sama puszcza:-) tylko ile razy sie przewroci.. aż już się boje co to będzie zanim sama zacznie biegać...

aniu-Twoja Karinka pewnie już bez gipsu, teraz musi się wyszaleć za stracony czas;-)

reklama
czesc dziewczyny.
dzisiaj mam malego dola,bo sie strasznie tutaj czuje.. niemam sie do kogo odezwac z kim porozmawiac,a po holendersku umiem moze z 10 slow:szok: poprostu jestem tu samotna i tyle z moim M zza bardzo nie moge sie dogadac,wiec juz wogole czuje sie masakrycznie.... chce isc do szkoly to M wciaz przeklada ta rozmowe albo mowi ze narazie nie ma zadnego kursu,chociaz czuje ze nawet sie rozgladal za niczym takim..

Do góry