reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam mamusie weekendowo.

Ann-współczuję...mnie też raz wysłano do szitala ale chirurg odesłał mnie do dentysty i ten sam mi wyrwał zęba i zszywał dziąsło....nic nie bolało....znieczulenie było efektowne :sorry2:
Pauka-mąż powinien się zapisac do pośrednictwa pracy-uitzenbureau(jakoś tak się pisze) tam na bank znajdą mu pracę...spawaczy wszędzie potrzeba...Nie poddawajcie się.
Anetko-współczuję Tobie i Twej rodzinie...trzymaj się kochana.
(p.s.- część zamknieta forum zaczyna się po naciśnieciu na "album zamkniety" , wiadomość napisana przez Ciebie widoczna jest dla wszystkich)
Sencilla- szcęściara z Ciebie-ja dostałam pismo z gminy że moje podanie jest rozpatrywane, i teraz muszę czekać...tak jak mówiłam że każda gmina jest inna....A małżonkiem się nie przejmuj, bo nie jesteś sama...ja w tym tygodniu nie miałam lepiej z moim E. :dry:
Ania-jak tam prąd w domu, możesz już prać? ....najważniejsze że macie już ciepło
natka-kiedy wracasz do Nl?
karolka-czy czuejsz się już lepiej?
agasta-uważaj na siebie i brzusio:tak:
magdalena-dawno Ciebie tutaj nie było....a synek to cudo małe:-)

A ja dziś od rana zrobiłam rogaliki, pachnie nimi w całym domu...jednak cosik mi się zdaje że następnym razem zrobie je bardziej słodsze....ja to taka słodka dziurka jestem:-p....potem się Wam pochwalę zdjęciem.
W domu nadal mam dwoje dzieci...maż czuje się troszkę lepiej ale znieść chorego chłopa to potrzeba jakiegoś dopalacza :no::szok:

Miłej niedzielki....przepraszam jeśli kogoś pominęłam.
--------------------------
No nadal wszyscy śpia....widać że to normalne, jak ja skrobie na forum to reszta odpoczywa i na odwrót-hmmm, ciekawe dlaczego;-)
A tu foteczki Amelki, bo dawno jej Wam nie pokazywałam:
Solenizantka

Trochę popisówki:

Z Marysią(od Sencilli):

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)
My czekamy aż mały sie obudzi i zmykamy na urodziny do kolezanki, wczoraj do 2 w nocy szyłam jej prezent:rofl2:
U mnie samopoczucie już troszke lepiej, ale nie bede Wam smęcić ;-)

Pauka, przykro mi że tak wyszło z pracą Twojego meża, niestety czasami tak właśnie sie dzieje i okres od listopada do stycznia jest taki nijaki. Poprzeglądaj ogłoszenia na niedzieli, chyba ostatnio było kilka o poszukiwanych spawaczach, my w tej branży nie jesteśmy zorientowani :no:

Ann współczuje perypetii zebowych, ja sie panicznie boje ( uraz z młodosci)dentysty. Najchetniej to znowu poszłabym pod narkoze, ale teraz to sie nawet uśpienia boje :baffled:

Karola, Michałek jest suuuper, to zdjecie przy miarce jest rewelacyjne :-). Jak siostra, znalazła juz jakąś prace?

Paulina, Amelka jest śliczną dziewczynka i bardzo podobne są z Sencillową Marysia do siebie :tak: Ach te ich anielskie loczki :-)

Idę zrobić kawy, któraś napije sie ze mną ? Do później :happy2:

Witajcie niedzielnie,
jak sie macie laseczki?
Paulina, moja mama tez powiedziala, ze Marys z Amelka sa bardzo do siebie podobne! :tak: Ojej, rogaliczki, ale bym zjadla.. my dzis glodujemy, bo wczoraj nam sie do sklepu nie chcialo isc ... :zawstydzona/y::-p I wygrzebujemy jakies resztki z lodowki ;)
Pauka, bardzo mi przykro, ze tak WAm z ta praca wyszlo! Ale badz dobrej mysli, na spawaczy zawsze jest popyt.. Ostatnio chyba widzialam ogloszenie z tutejszego uitzenbureau.. A moge zapytac, gdzie szukacie? Wiem, ze maz Twoj mieszkal w bredzie, ale teraz to Was chyba interesuje gdziekolwiek, tak?
Jesli chcesz, to sie tutaj porozgladam w miare mozliwosci, zarowno za mieszkaniem, jak i praca. A Ty tez szukasz pracy?
Beauty, a co to za cudo szyjesz dla kolezanki? Ale super, ze masz takie zdolnosci i checi! I tak na marginesie, chyba Was zaprosimy na drugie urodzinki Marysi ;-):-D:rolleyes:
Ma-Rita, dobrze ze juz sie czujesz lepiej! A jak Ci na studiach idzie?

Milej niedzielki,Mamusie!
Pozdrawiam.

witam:-)
u nas jakoś wszystko powoli się toczy... zaraz jedziemy do znajomych..
w piatek mój p odwozi mnie o mame do PL, i na 4tygodnie będziemy musieli byc osobno(ale takia przerwa dobrze chyba nam zrobi, nie ma to jak zatesknić za mężem;-)) jedziemy bo tata wychodzi z sanatorium i sam nie moze być- tak samo jak ja tu sama nie chce siedzieć...

Pauka- przykro mi z powodu braku pracy, ale swoją drogą (przepraszam za wyrażenie) świnie z ludzi którzy dzwonia kikla godzin przed wyjazdem i odwołują:crazy:

Paulina- ja już kiedyś z fotek co dodała sencilla tak myslałam że dziewczynki są do siebie bardzo podobne-pewnie to te loczki;-)

Ma-rita- trzymam kciuki, oby usg przyniosło dobrą wiadomość:tak:;-)

Aneta- bardzo ci współczuje.. trzymaj się cieplutko!

ann-chyba nikt nie lubi dentysty:baffled:

Karola- michałek jest śliczniutki, zobaczysz jak w mgnieniu oka ci urośnie;-)

Sencilla-chyba każdy w malżeństwie ma takie gorsze dni:baffled: a na gardło jest dobre płukanie szałwią:tak:

miłej niedzieli:-)

A u mnie nic ciekawego....cisza w domu, brak weny do pisania i chyba mnie chandre dopadła....:-:)zawstydzona/y::-(
Wybaczcie kobiety ale już dziś nie będę wam smucić...:baffled:
Miłego wieczoru...

Ach te jesienne chandry, dopadają po kolei kazdego, nawet nasze forumkowe niepoprawne optymistki :crazy:

Ania jak coś Ci leży na serduchu to pisz, teraz taki czas że prawie każda z nas smuci, ale pamietaj,ze w grupie jest raźniej ;-)

Sencilla, koleżance torbiszcze uszyłam :zawstydzona/y:
może uda mi sie zdjecie wkleic

Załączniki

• P1020466.jpg
    P1020466.jpg
    532,9 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziś pozniutko zagladam ,oczywiście czytać nie mam kiedy.Przyjechała moja mama:-) i teść do pracy,który nie był w planie:wściekła/y:.A my tu miejsca nie mamy za bardzo i jeszcze wział pokój a mama z siostra musza spac na sofach ,jestem strasznie wkurzona na A i jeszcze mnie kłutnia z nim czeka.:no::no:.Ide sie kapac i podzremac przed kolejnym karmieniem. Miłej nocki

Do góry