reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam!

MaRita ściskam Cię mocno i już doczekać się nie mogę kiedy suwaczek dojdzie do konca!:-D:-D:-DGratuluje z całego serca...huuura!;-)
Foteczka Atosia super!Teraz widać jak nam dżentelmen rośnie i jak wydoroślał!:-)
Sencilla zdrówka dla was wszystkich...Mam nadzieje,że już niedługo to potrwa...
A ja pije kawkę kto jeszcze ma ochotę?

reklama
Aniu no jeszcze troche potrwa zanim ten suwaczek dojedzie do konca :-D
No i wiadomo jak to jest na poczatku, dopiero USG (ktore mam zamiar zrobic kolo 10-11 tc) pokaze co i jak. No ale trzeba miec nadzieje, ze bedzie OK :tak:

Ja sie pisze na kawke, strasznie potrzebuje jakiegos dopalacza, bo pogoda dzis strasznie dolujaca no i na dodatek moje dziecie ma dzis dzien marudy :baffled:

Ostatnia edycja:
To ja z Wami pije, dziewuszki!!
Wlasnie skonczylam projekt, ufff.. Ostatnie 3 dni spedzilam w towarzystwie instrukcji do laptopa Lenovo ;-):tak::-D Dal mi popalic, bo robilam go z marudzaca i zakatarzona Tosia na kolanach... :baffled:
A zanim pojade po Marysie, to mam pol godzinki przerwy...

sencilla- ma-rita juz wszystko doradzila co dobre, ale jeszcze moze byc czosnek wysmarować poduszke na ktorej tosienka spi.. ja tekze kupiłam luuf i bardzo pomogło-rozgrzewa wszystko... czesto trzeba czyscic nosek ale wiem ze to jest bardzo ciezko-przynajmniej nasza wiktoria tego nie lubi:baffled:

pauka-maja ślicznie wyglądała:tak:

a my dzisiaj jak wyszlismy to akurat zaczęło padać a jak wróciliśmy to przestało:sorry2:
dzisiaj postanowilam ze jade z mamą za dwa tyg do PL, mój P będzie musiał troszke sam tutaj posiedzieć...

hey dziewczynki,
a gdzie Wy sie podziewacie? czyzby wszystkie wymeczone po Sint Maarten? ;-):-D u nas w tym roku nawet bylo sporo dzieciaczkow... Manuel byl oczywiscie zadowolony... biegnal jako pierwszy do drzwi z cukierkami... a niektorym dzieciom nawet bil bravo... :tak::-D
Twiggles, i jaka byla reakcja Antosia?
Ma-Rita, serdecznie gratuluje nowego suwaczka... przed Toba teraz wspanialy i ekscytujacy okres... :tak: naprawde ciesze sie razem z Toba... :tak::happy:
Pauka, Majusia wygladala po prostu uroczo... :tak::-)
Sencilla, zdrowka Wam zycze... :tak:
milej nocki...

Witam...

Ja oczywiście się dołącze!:-D
I też uciekam do psiapsiółki,bo u mnie wyrywają rury z centralnego w domu....:szok:
Wcześnie się za to zabrali nie?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na szczęście dostaliśmy w zamian dmuchawy elektr.żebyśmy tu nie zamarzli...
I tak sie tu siedzieć z nimi nie da bo pracownicy i sprzęt...
Na dodatek ten jazgot metalu jest nie do wytrzymania!:crazy::angry::wściekła/y:
Uciekam bede wieczorkiem...
Miłego dnia kobitki....

reklama
Hej,

Ja tylko na chwilke. U mnie troche do d*** :baffled: Zaczelam dzis plamic, niby bez swiezej krwi (sorry za szczegoly) ale jednak...Rozmawialam z polozna, powiedziala, ze mam dzwonic jak bedzie gorzej. Kazala sie umowic za dwa tygodnie na zrobienie USG.
Oczywiscie pocieszyla, ze to wcale nie musi oznaczac najgorszego.
No nic, poczekamy, zobaczymy...
Sorry za trucie smuta, ale same wiecie jak to jest...

Milego dnia mamusie :-)

Do góry