reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam w ten pochmuerny i wietrzny poranek.

Dzięki kobietki za wsparcie.

Ja juz na nogach od 3:32, spania nie mam przy takiej pogodzie.

Wskakuje do autka i jade do pracy, bo rowerem z moim brzuchem przy takiej pogodzie to raczejnie podołam :zawstydzona/y:

Miłego dnia życzę

reklama
Hej hej....

My też już po śniadanku i zbieramy się do pracy...:-)
Pogoda macie racje....:-D lepiej nie narzekać na początku tygodnia bo cały będzie taki!:eek:
Do popołudnia...pa.

Mała zmiana planów.....jeszcze nie w pracy...:-D
A tu coś optymistycznego dla szystkich na dobry poczatek tygodnia;

Poniedziałku !!!

Spadłeś na mnie wprost po niedzieli
Kiedy w sennej białej pościeli
Udawałam, że nie dzwoni budzik

Jesteś pierwszym dniem po weekendzie
zawsze drżałam co ze mną będzie
Kiedy dla mnie zaczniesz się o
siódmej

Nie myślałam nigdy najlepiej
O tym co nowego przyniesiesz
Nierozważnie unikałam
Ciebie
Chcę
Zamknąć oczy
Przespać resztę dni tygodnia
Bo nie wierzę
Żeby którykolwiek z nich
Tak cudowny mógł być
Jak Ty...

Teraz naprawde lecę...pa!:-D

Witam poniedzialkowo :-)

Agasta ja tez do zadnej szkoly rodzenia nie chodzilam i wcale nie zalowalam :tak: Wyszlam z zalozenia, ze natura sama mi podpowie co mam robic i tak tez bylo :tak:

My pospalismy do 9 :rofl2: Teraz probuje zebrac sie do kupy i cos zrobic w domu, ale jakos mi nie wychodzi :confused2:

Wczoraj bylismy na musicalu "Tarzan" w Scheveningen. Wiec troche sie ukulturalnilismy :rofl2:

Milego dnia :-)

Witam poniedziałkowo:-)
Ja tez nie chodziłam do szkoły rodzenia,i dałam sobie rade.Też sie bałam przed porodem ,ze nie dam rady bez szkoły,a to samo przychodzi,a połozna też ci podpowie co robić,zeby było ci lżej:tak::tak:.
Tak pogoda okropna ,nic tylko leżec w łozku:no:
Ania swietne foteczki i słodziutkie dzieciaczki,pewno ani sie obejrze ,a mój Michaś bedzie taki fajny.Jak ja lubie na niego patrzec,takie minki słodziutkie robi jak śpi:-D.
Ide cos przekasic,jak karmie to jestem non stpo głodna:crazy:,a tu trzeba sie pomalutku wziaść za siebie:tak:

Trzeci raz pisze tego posta, za kazdym razem mi się wszystko kasowalo:wściekła/y:

Maly poszedl spac, a ja zamiast wziasc sie za jakas robote, zasiadlam przed kompem ;-)

Niunia, jadac na beverwijk, zaznaczyc mozecie w nawigacji opcje "wszedzie" a i tak przy wiezdzie do miasta jest dobrze oznaczone jak dojechac na bazaar :tak:
Buziaki dla malej, niech szybciutko zdrowieje :tak:

Magdalena, Jula ma 7,5 lat. Chodzi do szkoly polskiej przy Ambasadzie.Zajecia ma tylko z jez. polskiego i matematyki, ona jest wrecz wniebowzieta ta szkola, my tez jestesmy zadowoleni. Zalezy mi by nauczyla sie poprawnie pisac, a ja cierpliwosci do tlumaczenia nie mam :no:

Agnes wspolczuje odciecia od swiata, ja bez internetu jak bez reki sie czuje. Twoja siostra urodzila 2 dziecko? Czy jest polozna i dlatego jezdzi do porodow?

Agasta, nic sie nie martw, instykt i polozna podpowiedza Ci co robic w trakcie porodu. Ja tez nie chodzilam do szkoly rodzenia i dalam rade:-)

Dziewczyny mam prosbe, powiedzcie mi co tym sadzicie? Czy sie Wam podoba /wizualnie/? Prosze o konstruktywna krytyke z pozycji potencjalnych klientek :happy:

Załączniki

• P1020425.jpg
    P1020425.jpg
    631,6 KB · Wyświetleń: 36
  • P1020426.jpg
    P1020426.jpg
    642,8 KB · Wyświetleń: 31
  • P1020423.JPG
    P1020423.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 30
reklama
Kochane jestem!:-)

Imprezka się udała!!!!! :-):-):-):-):-):tak:W kościółku Majusia była grzeczna była jak aniołek! Wszystko ją interesowało i nawet nie płakała! Wyglądała jak mała księżniczka! Fotki dołączę później jak je wrzucę na kompa!

Dla wszystkich zainteresowanych to Antoś Twigless był w numerze listopadowym Dziecka! Na górze na lewej stronie do środka! Zaraz nad nim opis jak można przesyłać fotki dzieci więc dlatego rzucił mi się w oczy!:szok::-):-):-)

Agasta nic sie nie bój! Poród to coś naturalnego i przebiegnie szybko, a gdy już będziesz miała swoje maleństwo i będziesz mogła je zobaczyć i przytulić do siebie to szybciutko zapomnisz o bólu i innych niedogodnościach....:tak::tak::tak::tak::-)Mówi ci to doświadczona mamusia!;-)

Paulinko pisałam już co mi się stało z twarzą...Chyba przeoczyłaś....:tak:;-)Ale jest już dobrze...Wszystko sie goi tylko, boję się, że blizny mi zostaną...:baffled::-(

Aniu zdrówka! a dzieciaczki słodkie!:-):-)

Niunia mam nadzieję, że z Amelcią już lepiej! Zdróweńka życzymy!:-):-)

Ann podziwiam za te kulinarne wyczyny!;-):-)

Beuaty nie bardzo zjażyłam co to jest na tych zdjęciach....Oświeć mnie kochana!:laugh2:

Do góry