reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Pauka, juz Ci mowie co to jest. To jest Mei Tai czyli miekkie nosidlo dla dzieci :) Ogolnie switna rzecz, bardzo zaluje,ze dopiero niedawno sie o nich dowiedzialam, bo z tradycyjnego nosidla zrezygnowalam po 3 probach noszenia malego. Te nosidla sa coraz bardziej popularne w Pl, tutaj jeszcze sa dosc malo znane. To jest moj drugi zrobiony "mintaj" i dlatego prosze o wasze opinie ;-)

reklama
Pauka, Maja jest cudna!! Ale kochaniutkie dziewczatko. Nasze corcie sa w podobnym wieku, prawda? kiedy dokladnie Maja sie urodzila?

Dzień dobry!

Pauka oglądam zdjęcia małej....super!Wygląda w paru ujęciach jak Królowa Elżbieta:-D - ten kapelusz i to wyniosłe spojrzenie!Cudo!
Bauty mnie się też podoba to nosidełko!:tak:
A u nas leje jak z cebra!
Uciekam z powrotem do wyrka...

Hej śpioszki.....:-D:szok:

Ja uciekam już do pracy...pragnę jedynie przypomnieć że dziś mamy wyjątkowy dzień....

Dzisiaj wielka jest rocznica -
Jedenasty Listopada!
Tym, co zmarli za Ojczyznę,
hołd wdzięczności Polska składa.

Im to, bowiem zawdzięczamy
wolność - polską mowę w szkole,
to, że tylko z ksiąg historii
poznajemy dziś niewolę.

Uroczyście biją dzwony,
w mieście flagi rozwinięto...
i me serce się raduje,
że obchodzę Polski święto.

Miłego dnia i do popołudnia!;-)

Witam WAs kobietki,
hulp... dopadlo nas straszne chorobsko, katary, kaszle, goraczki, nieprzespane noce.. Calą czworką cierpimy.. Czy znacie jakis srodek na super wielki katar malej 5-miesiecznej istotki? Wiem, ze podobno "samo ma przejsc", ale Tosia nie spi cale noce, placze, budzi sie, marudzi,bo jeszcze nie umie oddychac przez usta, a w nosie jeden wielki glut... :szok: Jest wymeczona, a przy okazji i ja... :baffled:
MOze wiecie, czy jest w tutejszych aptekach cos bez recepty, a skuteczne? Jakies krople, czy co..
Przepraszam, ze tak ostatnio malo pisze,ale choroba+praca+wszystko razem nie daje mi 5 min. wolnego czasu... :no: BUziaki na dobry dzien!

dzień doberek

w PL świeto narodowe a tu Sint Maarten, jak dla mnie fajna tradycja a dzieciaki mają uciechę... w zeszłym roku Tolek był za mały chociaż kolorowe lampiony mu się podobały, ciekawe jak zareaguje na śpiewające dzieciaki dziś wieczorkiem...

Sencilla życze Waszej całej rodzince dużo zdrówka
Pauka śliczną małą damę masz w domku...
dziś dostałam gazetke (mama mi przesłała) i faktycznie podobizna Antka jest w miejscu w którym opisałaś;-)

Ostatnia edycja:
Witam mamusie :-)

Pauka Maja prezentowala sie naprawde super :-):tak:

Sencilla na katar niestety niewiele pomoze :baffled: A masz moze aspirator do nosa Frida lub Sopelek? Czysc nosek Tosi jak najczesciej. Kup jakis spray np. Ortivin. Na noc poloz kolo lozkeczka przekrojona na pol cebule i postaraj sie, zeby Tosia miala troche uniesiona glowke. Podloz cos pod materacyk, albo ksiazki pod nogi lozeczka. Wiecej niestety poradzic nie moge :baffled:

Milego popludnia mamusie :-)

Ma-Rita, dziekuje za rady, juz wszystko to robie i .. chyba jest lepiej :tak:
Kolezanka poradzila mi tez smarowanie plucek mascia LUUF... podobno dobra?
I gratuluje nowego suwaczka ;)
Ale fajnie, kolejny dzieciaczek na swiecie!! :tak::-D

reklama
O rzeczywiscie, calkowicie zapomnialam o LUUF, tez polecam :tak: I nie tylko plecki czy klatke piersiowa smarowac, ale tez stopki. Na to skarpetki i do lozeczka :tak:

Do góry