reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

....)
...(,)
.([__])
.([__]) 1 listopada
.¯**¯*«,_))

Oni też kiedyś przychodzili,
w zadumie,
ze wspomnieniami,
słowem modlitwy na ustach,
światełko pamięci niosąc,
w blasku którego
oblicza bliskich z zaświatów
lśniły uśmiechniętą fotografią,
ostatnią z życia doczesnego

odeszli...
zawołani donośnie
na czas odpoczynku
pod zimną płytą z kamienia,
świstem wiatru wśród nagrobków
zwiastują swoją obecność,
są teraz gdzieś wysoko,
radośni,
tam nas wyczekują .
Płomienie światłem zniczy są symbolem,
że o nich pamiętamy...}}
...*”˜˜”*°•._˜”*°••°*”˜_.•*”˜˜”*°•.

Dobranoc kobietki....

reklama
Dzień dobry....

Widzę,że nikogo nie było od wczoraj a ja was tu zarzucam poezją...:sorry2:
"...Cmentarz tonie w powodzi zapalonych zniczy...
Alejami wciąż płynie...Rzeka ludzkich myśli...
Morze kwiatów zalewa Kamienne tablice.
Szept modlitwy za Zmarłych...
Czas refleksji nad życiem..."

Miłej niedzieli wszystkim....:-D

aniahaven ja jestem i byłam tylko weny nie mam do pisania:tak:
ann ładne i pewnie pyszne rogaliki:tak::-)
agasta
co za historia ale ważne że już jest lepiej z maleństwem:-)
pozdrawiam

Witam dziewuszki!!!!!!:-):-):-)pamiętacie mnie jeszcze ???

ja w dalszym ciągu bez internetu i jestem wsciekła a zeby było mało to nie mam jeszcze telewizji bo mi się skończyła umowa i przeoczyliśmy :crazy::szok::crazy::szok:
takrze jestem odcięta od świata :szok::crazy:i ludzi
a tu taka niespodzianka narodzziny forumowego dzieciaczka
serdecznie gratuluję maleństwa!!!!
i pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich maleństwa:-):-)
moj mały już próbuje chodzić myślę że na roczek powinien już chodzić !!już się doczekać nie mogę narazie myślę co mu kupić na roczek może macie jakies propozycje będę bardzo wdzięczna:-):-)pa...pa...nara

melduje sie z amsterdamu:-)

wkońcu, bo w piątek spakowaliśmy sie wyjechalismy i zawrócilismy do domu bo nie chciałam jechać a mąż stwierdził że lepiej żebym w domu została z mamą..... no ale w sobote na nowo się zaczełam pakować i wyjechaliśmy, razem z mamą- sama nie miałabym co tu robić:baffled: a musieliśmy się przenieść na pierwsze piętro, więc mam duzo do sprzątania:baffled:

agasta- trzymam kciuki za chłopczyka, niech zdrówko mu dopisuje cały czas!

Witam dziweczynki:-):-):-).Pomalutku dochodze do siebie:tak::tak:.Malytki jest jedyny,jestem zakochana w nim po uszy!!On jest najwaznieszy.Chyba zaczynaja mi hormony puszczac,bo chce mi ie płakac jak mysle o nim,ze takie cudo jest na swiecie:tak:.Teraz nic tylko karmienie i wpatrywanie sie jaki jest słodziutki!!
magdalena dzieki za zaproszenie na nk:-)
Do wtorku chodzi do mnie babka z kraamzorgu,jest bardzo miła i duzo gada ,a dla mnie to rozrywka.
Pozd:-)rawiam was kochaniutkie,jak bede miała troche czasu to nadrobie wszystko.

Witam poniedziałkowo!

Karola fajne uczucie być mamą nie?:sorry2::-D
Nasunęło mi się takie zdanie;
"Codziennie uczysz mnie jak mam cię kochać Synku i może dla świata jesteś tylko człowiekiem,ale dla mnie jesteś całym światem...":-D:-D:-D
Ah jak było fajnie leżeć tak i patrzeć na śpiące maleństwo....Korzystaj z tego czasu i cieszcie sie sobą....

Niunia widzę,że targały tobą emocje i musiały być bardzo silne skoro zdecydowaliście się zawrócić...Dobrze już?A mama została w PL rozumiem...
Trzymaj się kobietko!;-)

Agnes mamy nadzieje,że szybko wrócisz do nas...:tak:Brakuje ciebie na forum i dziewczyny nie chcą pisać!:-)Co do prezentów na roczek to polecamy coś "muzycznego" z Fisher Price - już kiedys dziewczyny pytały i wiem że się solenizantowi podobało!:tak:

Ann torcik z kawką pyszny...

Na razie spadam babeczki,ogarnąć chatke!Mój mąż wyjechał znowu na delegacje i pakował sie rano...:szok::-D dobrze,że to już ostatni tydzien jego wyjazdów!

reklama
hej dziewuchy
witam z rana, usiluje walczyc z wyrzutami sumienia, bo dzis musialam dac dzieci do innej babeczki, bo ich opiekunka wyjechala na wakacje.. Niby wszystko ok, ale.. sama nie wiem co.. w jej domu czuc bylo papierosy, moja Marys w ryk i w ogole.. No nic, zabieram sie do pracy :baffled:

Do góry