reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
cześć dziewczyny ja tez chcę kawkę:tak: dzięki za rady;-)
dziś byliśmy na kontroli CB z Sebciem
więc tak pani doktor powiedziała że mam zdrowe dziecko że mogę mu dawać wszystko po trochu jeść i kazała mu yogurt bio dać , owoce wszystkie oprócz kiwi bo jest uczulająca i truskawki :-)
mój Seba waży 10.180 ma 75,5 cm i główka 46.5. jest wszystko ok.
mój kręgosłup już ledwo zipie :happy:

Witam!

Ann no to czekam na wizyte - mój dom zawsze otwarty!

Truskawki Olgunia dziecku wprowadzać najlepiej stopniowo...jeśli moge ci cos doradzic,:sorry2:...
Ja swoim dawałam po jednej i patrzyłam az w końcu wcinały i nic im nie było!:-D
Truskaweczki w sezonie mniam mniam!:-)
Ja chce żeby juz lato było...:baffled::-(

A gdzie sie podziewają inne forumowiczki!?:rofl2:

witam:-)
my dzis bylismy u znajomej, wróciliśmy i mała padła zaraz po kapieli... chyba przydałoby jej sie starsze rodzeństwo do zabawy;-)
jutro chyba wybierzemy się na stara dzielnice, tak dawno mnie tam nie było:tak:

Melduję sie,ze żyje, ale chyba jakieś jesienne przesilenie mnie dopadło:-(
Nie mam na nic ochoty ani siły, jednak jestem tu z Wami i na biezaco czytam co skrobiecie :-)

Ma-Rita jeszcze nie gratuluje, ale tak po cichu cieszę się i trzymam kciuki za fasolkę ;-)

;-);-)Witajcie laseczki!
Melduję, ze żyję......:-):-):tak:
wiecie co super mi teraz jest, jak jesteśmy w komplecie, a już płakać mi się chce jak sobie pomyslę, ze 15-stego zostanę znowu sama....:-(Mężuś pomaga mi przy dzieciach i wreszcie mogę porobić porządki w domciu i mam chwilkę czasu dla siebie!
W sobotę pojechaliśmy na groby no i oczywiście na weekend byliśmy u moich rodziców...S stęsknił sie za obiadkiem teściowej!:-):tak::-D Siostra przyjechała ze sprzętem i przebiłyśmy Majce uszy! Dzielna była, nawet niebardzo płakała! Ślicznie teraz wygląda!!! :tak::-):-):-):-D:-D:-D
Teraz wielkie przygotowania, bo w niedzielę mamy chrzciny Majki! Sukienusie już są kupione tylo brakuje nam rajtuzek i bucików!:tak::-D
A tak poza tym to ostatnio mam jakieś szczęście, bo w konkursie z "Mamo to ja" wygrałam 2 bilety do kina na film Disneya "Dzwoneczek" i dzisiaj mi przyszła wiadomość, ze tez wygrałam jakąś nagrodę....Ale się ucieszyłam!:rofl2::rofl2::-):-):rofl2::rofl2:Więc bylismy dzisiaj w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocku. S z Oliwką poszli na ten film, a ja chciałam coś dokupić Majce na te chrzciny, więc trochę połaziłam po galerii....Skończyło się na tym, że kupiłam sobie czpkę do płaszcza i kolczyki a dla Majki to nic nie znalażłam takiego , co chciałam....:-):tak:

Ma-Rita cieszę się razem z Tobą z tych kreseczek! Trzymam kciuki, żeby to się potwierdziło! a Pogratuluję ci wtedy jak już napiszesz, że to potwierdzone przez badanie....:-):-):-) Odrazu mi się przypomiało jak ja niedawno sie z tego cieszyłam, a tu już 13 miesięcy minęło!

Olgunia trzymaj się kobieto! Jestem z tobą! A faceci to poprostu mają o jeden zwój więcej od kury więc dlatego cieżko soię z nimi dogadać....;-);-);-);-);-)Mój S też dopiero co przyjechał, a już zdążyliśmy się posprzeczać....Widocznie bez tego nie można żyć! NMawet zaczęło mi brakować tego, dlatego napewno jak wyjedziesz i troszkę odpoczniecie od siebie i zatęsknicie to dobrze to zrobi waszemu związkowi!!!:-):tak:

Aniu jak tam dzieciaczki? Jak Karincia z tym balastem???Ucałuj ich ....:tak::-)

Sencilla mam nadzieję, ze twoje obawy przez drugą opiekunką okazą się zbędne....

reklama
Witam i ja!
Mam chwilkę bo mężuś odprowadza Oliwkę do przedszkola....
Dlatego przyłączam się do Was na tą kawusię.....

Aniu super foteczki! Widzę , że ciebie wciągnęło na maksa! Jak je robisz? Nie napisałaś mi czy doszedł do ciebie ten program, który ci wysłałam....

Do góry