reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien dobry :-)

Jak minal Wam weekend?

Karola ja mialam to samo. Patrzylam sie na mlodego i ryczalam jak bobr :-D:tak:

Sencilla moze zadzwon do tej babki i zapytaj jak tam dziewczynki. Bedziesz spokojniejsza.

Agnes no to rzeczywiscie odcieli Cie od cywilizacji :-D Wracaj do nas szybko.

A ja sie po cichu pochwale, ze wczoraj zrobilam test, bo w sobote miala przyjsc @ i nie przyszla. I sa dwie kreski :tak:
Ale na razie podchodze do tego spokojnie bo to baaaaaardzo wczesne poczatki i
jeszcze dluga droga przed nami. No ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK :tak:;-)

Milego dnia mamusie :-)

reklama
Witam poniedziałkowo!

Niunia widzę,że targały tobą emocje i musiały być bardzo silne skoro zdecydowaliście się zawrócić...Dobrze już?A mama została w PL rozumiem...
Trzymaj się kobietko!;-)

mama jest teraz ze mną w holandiia, gdyby nie ona to chyba bym nie przyjechala.. ja chyba nie chce tutaj mieszkac:baffled: mimo wszystko wole PL...

a na dodatek wiki ma lekki kaszelek:baffled:

MaRita!

Ja tak po cichu ci powiem że się BARDZO CIESZĘ!!!!:-D:-D:-D
Ściskam cię mocno mam nadzieje,że się udało!
Kurcze super nowina...aż żyć sie chce!:sorry2:

marita moje gratulację:-):-):-)

dziewczyny u mnie kiepski humor więc nie bede wam smucic cały czas was czytam tylko pisać mi się nie chce:baffled:
pozdrawiam was mocno

nie wiem, czy to taki dzien.. u nas mgla i szaro, a ja zasypiam nad projektem.. Obalilam juz dwie kawy i placek z rabarbarem... Ale jakos zasyypiaaammm.... :dry:
Ma-Rita, hurra, hurraa!! bardzo bardzo sie ciesze.. gratuluje, i oby wszystko bylo w porzadku! Przyjedziecie do nas w odwiedzinki?

aniahaven dzięki za troskę kochana jesteś
a ja jakieś mam kryzysy z tym swoim
icon_evil.gif
chyba się ja strasznie zmieniłam bo mnie wszystko wkurza
icon_evil.gif
a szczególnie on
icon_exclaim.gif

nawet mi powiedział że moge sobie jechać do PL ale to było z łaski i że na koniec listopada ..... :crazy: i się zastanawiam nad wyjazdem. pewnie jak pojadę to bedzie żle jak nie pojadę też
icon_rolleyes.gif

ja juz sama nie wiem czy to dobrze zrobi, ale ja chce jechać do PL pozałatwiac też parę spraw papierowych a od 20 grudnia(sobota) do 25 nic nie załatwię
icon_rolleyes.gif
musze zameldować Sebę i pesel załatwić oraz chce sie spotkać ze znajomymi z którymi sie nie widziałam lata.
doszlibyśmy może do kompromisu bo powiedziałam mu że mogę jechać z nim w grudniu tylko 12-13 to by mi starczyło. ale on mi mówi że nie wie więc jak tak powiada to pewnie nie pojedzie tej daty
icon_twisted.gif

chciałam dobrze to nie to jade wcześniej.........
jeszcze muszę i tak z nim pogadać o wszystkim............
i chyba jadę pociągiem z Amsterdamu około 15 listopada:tak:

u nas nocka nie ciekawa z komarami wczoraj porządkowałam w szafie i chyba tam sie schowały :szok:
Sebastiana budziły a jak paliłam światło to nie mogłam ich znaleść
icon_rolleyes.gif

a spałam w pokoju Sebcia to mnie też wkurzały
icon_rolleyes.gif

gdy już wstaliśmy zabiłam dwa wstrętne
icon_twisted.gif

nie chciałam wam smęcić :baffled: ale coż..............

Moja droga...

Nie smęcisz...po to tu jesteśmy...:-D
Mam nadzieje,że jak wylałaś swe smutki to ci lepiej chociaż troszkę...
I lżej na sercu!:tak:Ja przynamniej tak mam...
Co do wyjazdów...no cóż czasami lepiej odpocząć od siebie i poukładać na nowo kiedy oboje jesteście spokojniejsi...
Ja pewnie na twoim miejscu bym pojechała i tak masz troche do załatwiania...
Nie martw się mój mnie też czasem do PL wygania a ja sie z niego śmieje bo sam se może tam jechać jak mu sie niepodoba!:szok::-)
Ja sie tu dobrze czuje i nie ruszam sie nigdzie...i praca mnie trzyma!

Także nic sie nie smuć - głowa do góry!

marita- wielkie gratulacje:tak: teraz musisz dużo odpoczywać i się nie denerwować;-)

olgunia- chyba to normalne ze każdy ma czasem gorsze dni, a tutaj jest miejsce żeby sie wyżalić... może troche odpoczynku od siebie Wam pomoże, zatesknicie za sobą jak dawniej;-)

reklama
Do góry