reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam,
Karola, NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE Z OKAZJI URODZIN MICHALKA !!! :-):-D DUZO ZDROWKA, SZCZESCIA I MILOSCI WAM ZYCZE !!! :tak::blink:
Anetko, udanych wakacji w Polsce... wypoczywaj...
Pauka, wszystkiego naj... najlepszego z okazji 5tej rocznicy slubu !!
Aniu, u mnie wszystko w porzadku... poza tym, ze cos mi ostatnio kregoslup szwankuje... dzisiaj dzwonilam do lekarza, chociaz wcale nie lubie chodzic po lekarzach, ale coz kiedys trzeba... ale niestety wizyte dopiero mam na poniedzialek... no coz jakos przetrzymam...
milego dzionka...

reklama
Kochana Pauko!

Cieszcie sie tym dniem we dwoje!
W tą rocznicę ślubu życzymy Wam, aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął,a Wasze dzieci chowały się szczęśliwie w jego cieple i blasku....:-):tak:

Anetko jakaś ty zorganizowana z tymi obiadkami....chyle czoła!:szok::-D

My dzisiaj użądziliśmy sobie wycieczkę na rowerze do koleżanki...ziimno jak nie wiem się zrobiło - chyba sie trzeba przeprosić z czapk i szalikiem!:-D;-)
A ja jak zwykle o tej porze...kawka!

Pauka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-) Miłego świętowania Wam życzę;-)

Aneta udanego pobytu w Pl:-)

Idzie zima wielkimi krokami, więc coby sie rozgrzać popijam sobie właśnie "beachberry":-pmhmh pychotka. Która ma chęć na likierek??
Poza tym nadal ząbkujemy, mały doprowadza mnie do szału, niech już mu te zęby wyjdą...
Acha, w koncu coś ruszyło w sprawie mojego kursu, w środę idę na rozmowę i/lub testy. Czekam na to jedynie od stycznia :rofl2:

Ann...

Ja właśnie 2 tygodnie temu złożyłam papiery o tą karte....
No i tam wiele rzeczy jest za free albo 50%...:-D
Szczegółów nie znam ale jak coś dam znać!
A i do szkoły też się zapisuje...w przyszłym tygodniu!:szok::-)
Koniec z angielskim....:sorry2:;-)
Śpijcie dobrze dziewczynki!

reklama
Witam!

Melduje się tylko...i pędzę dzieciaki ubierać do przedszkola!:-D
Ann...domowy powinien ci dac skierowanie do gina...:sorry2::baffled:
Oni tu mają dziwną polityke ginekologiczną...moja kolezanka chciała wypalić nadżerke niewielką to jej powiedział; PO CO? nie ma przecież komórek rakowych....:szok::angry::szok::szok::zawstydzona/y:
Do popołudnia...pa

Do góry