reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Gratulacje dla Karoli i Michałka:tak::-)
może i malutki ale urośnie w mgnieniu oka;-)

u nas Wiki od trzech dni jakaś nerwowa jest, chyba jej też idą ząbki górne jedynki-bo wszystko pakuje do buzi:baffled:

a my tyle jescze do załatwienia mamy przed wyjazdem...:baffled:
dzisiaj moja kuzynka leci do szkocji, każdy ucieka stąd:hmm:

Wiki śpi więc my też jedziemy gdzieś na pizze:tak:
jutro odwozimy tate do sanatorium, mama zostaje sama... chyba ją namówie żeby jechała z nami bo nie chce mi się samej siedzieć w amsterdamie:confused:

reklama
Karola i Michalku!
".. i wszyscy klaszcza w rece, bo jest o jedno dziecko wiecej!!" :-) Ks. Twardowski.

Zycze Wam zachwytu soba od pierwszych chwil!!
Ale super, ze nam kolejna Mamusia i forumowy Dzieciaczek przybyli!! :tak:

Aneta, a co do pracy, to patrzylas na to? Polacy w Holandii :: Zobacz temat - Praca dla kobiet w Den Haag
jak sie czujecie przed przeprowadzka?

Buziaki na dobry wieczor, ja jestem padnieta, ale szczesliwa, bo dzis oddalam swoj pierwszy pokazny projekt. :-D:happy2:

KAROLA GRATULACJE DLA WASZEJ SZCZĘŚLIWEJ RODZINKI

Dziś wyszłam z młodym po 12tej to dopiero po 18tej wrocilismy... tak se spacerowałam bocznymi uliczkami z dala od hałasu, młody zasnął, słonko w dzien swieciło że az sie chcialo łazic... po godzinie Tolek sie wyspał wiec poszlismy do tesciowej... dałam mu obiadek pobawił sie z dziadkami i po 17tej wyszlismy i pierwsze co stwierdziłam to że czas na stałe wyposażyc wózek w rekawiczki dla mnie... Antek był odpowiedznio ubrany ski-pack spodenie i kurtka, czapa szalik rekawiczki i ku mojemu wielkiemu dziwieniu nawet tego z siebie nie sciagał, a jak za mocno pociagnal ząbkami rekawiczke to zaczał płakac i pokazywac ze mam mu spowrotem nałozyc... w kazdym razie nie mam juz złudzen ze zima idzie...

Karola ogromne gratulacje dla całej Waszej rodzinki :-D Niech sie Michałek zdrowo chowa:tak:

Nie mam sił, niedawno wróciłam z aerobiku i wszystko mnie boli, ide sie wygrzać po prysznicem i spać . Miłej nocki kobitki :-)

Witam
Karola...
Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy
Moc radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek:tak:
GRATULUJĘ:-)

Sencilla tak śledzę forum niedzieli:tak:. Oczywiście przeprowadzki nie mogę się doczekać:-).
Jedziemy dziś do Polski, niestety mój M zostaje w NL:frown::hmm:. Będę za tydzień jeśli nie uda mi się napisać z PL.
Do poklikania:tak:

hej dziewczyny
Melduję, że żyję....:-)
Mężuś przyjechał, więc teraz rzadko będę zaglądać. Dziś świętujemy....:tak::-D:-D:-D:-D:-D

Karola ja również gratuluję!:-):-):-)

reklama
Pauka....
Róże są piękne, bo kwiaty mają., Lecz są nietrwałe bo, przekwitają. A Wasza miłość niech się rozwija, Niech trwa na wieki i nie przemija.

Ugotowałam mężowi obiadek na cały tydzień i pomroziłam, pranko już się suszy jeszcze Nikodema zaprowadzić do szkoły i się pakować. Wyjeżdżamy wieczorem.
Ania, Olgunia Pauka nie dziękuję:-)

Do góry