reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Olgunia, współczuję tobie i malemu takich przejść. Może faktycznie ma trzydniówkę?
Moja Julka też przed Bozym Narodzeniem dostała tak wysokiej temperatury, tylko ze my dzwoniliśmy do Slash( nie wiem czy dobrze napisałam) i mowiliśmy że temperatura nie spada pomimo podawania leków i kazali nam do szpitala przyjechać i tam po zbadaniu dostała antybiotyk, bo to bylo zapalenie drog oddechowych. Jeśli uwazasz, że to nie tylko zęby to jedzcie do szpitala.
A podajesz małemu cos na złagodzenie bólu? Polecam Viburcol albo Chamodent ( kropelki), to są homeopatyczne leki i naprawde pomagają.

Ma-Rita wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, oby takich było jak najwiecej. Niech kolejny rok mija Wam w spokoju i miłości :tak:

Ciekawe jak tam Karola?

Paulina to powinna po doopie dostać za to milczenie:dry:

reklama
dziewczyny jak na razie nie ma gorączki od 14-30 więc nawet poszłam sie zdrzemnąć na 30 minut. teraz mały się bawi.
miał już 3-dniowke i dawałam mu viborcol teraz znaczy nie kiedyś.

ciekawe jak karola pewnie juz z maleństwem jest.

marita wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Ma-Rita, sto lat dla WAs przezytych w milosci!!
Co do Pauliny, to rozmawialam z nia dzis przez tel. i zyje kobitka :) ALe nie ma czasu za bardzo.. Pewnie wkrotce napisze :tak:

Witam wieczorkiem!

Olgunia jesteśmy z tobą!Może sie już uspokoiło....
Ann dlaczego jakoś nie zareagowałaś?Chętnie poznałabym cie w realu...:-D
Moi już po kapieli figlują na górze w sypialni...Mały co prawda spał do 18.00 ale mam nadzieje że też szybko zaśnie!
Pozdrawiam wszystkie...znow nasze forum tętni życiem!:-D:-):-D

Ann...

Widziałaś mnie w takim układzie w drodze do domu z przedszkola....:-D
A Karina tak nudziła pół drogi o frytki...a w końcu sie okazało że pieniądze zostały w domu...Ale jutro frytki będą na pewno , bo mama obiecała córci!!!:-);-)
Moje bąble słodko śpią...a ja sobie jeszcze pobuszuje po necie!
Na razie babeczki!

Siemka
Niestety dziewczyny narazie chyba zostanę jednak w PL....Gościu co nam miał wynająć mieszkanie ma jakieś problemy z bankiem...A na inne ogłoszenia nie da się liczyć, bo albo nikt nie odbiera albo już nieaktualne!:wściekła/y::-:)-:)-(Załamka....
Dobrze, że narazie nie dzwoniłam do właścicielki tego naszego mieszkania w PL i jej nie informowałam....

A ja dzisiaj latałam i ostatnie papiery załatwiałam...Paszport sobie musiałam wyrobić, bo mam jeszcze na panieńskie nazwisko, ale jeszcze 5 lat wazny...:baffled:

Dzieciaki dawno śpią a ja uciekam do sprzątania i prasowania, bo jutro będzie szczęśliwy dzień!:-):-):-)

Dobrej nocki życzę laseczki!:-D

witam poznym wieczorkiem,
Ma-Rita, ja rowniez zycze wszystkiego naj... najlepszego z okazji rocznicy slubu... ;-) a przede wszystkim zdrowka, szczescia, milosci oraz spelnienia marzen... :tak:
Olgunia i Aneta, trzymajcie sie jakos dziewczynki z tym zabkowaniem u Waszych pociech... biedne dzieciaczki... :-( jak tak czytam o tych dolegliwosciach zwiazanych z zabkowaniem, to naprawde chyba jakas szczesciara jestem, bo Manuel jak do tej pory przechodzi to bezbolesnie... :tak: no ale nie zapeszam, bo jeszcze wszystkie zabki mu nie wyszly... ale za to dal mi popalic w pierwszych dwoch miesiacach swojego zycia... gdyz mial kolke...
Pauka, nie zalamuj sie, ze z tym mieszkaniem nic nie wypalilo... nastepnym razem z pewnoscia bedzie lepiej... a teraz ciesz sie przyjazdem meza... ;-)
Aniu, super, ze nozka zrasta sie dobrze... :tak: buziaczki dla Karinki, dzielna dziewczynka... :-)
dobranoc...

reklama
Dzień dobry kobietki!

Ja cos spać niemoge od 5.00 :baffled: wię postanowiłam dalej sie nie przewracać w pościeli tylko zacząć nowy dzień wcześniej!:-D
Magdalena co u ciebie?
Pauka głowa do góry!!! Będzie dobrze a dzisiaj nie zawracaj sobie tym myśli,bo ...
MĘŻUŚ WRACA!:-)Mile czasu spędzonego razem wam życze!

I wszystkim słonecznego poranka i optymistycznego dnia!

Do góry