reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

To znowu Ja:-).
Chyba sie doczekałam,wody mi odeszły pare minut temu:tak::tak:.I jakieś skurcze też mam.Musze dzwonić do położnej,ale jeszcze troche dam jej pospać:-).Jak nie bede rodzić to sie rano odezwe.A tak to do poklikania za jakiś czas:-).Trzymajcie kciuki ,bo zaczynam mieć stracha:szok::szok::szok:.

reklama
Karola!!!!!!!!!!!!

Gratuluję i trzymaj się ....:-D:-D:-D
Jesteśmy z tobą myślami!
No proszę jakie radosne nowiny od rana...aż człowiekowi żyć się chce!
Ja będę dopiero po południu to wszystko wam napisze co i jak....
Miłego ranka

Karola- czekamy aż napiszesz że dzidzia jest już z tobą:tak:;-)

Ortica- tak się zastanawiam czy dołączyłaś do mam z holandii czy tylko napisałaś co do kwasu foliowego? bo tak z wypowiedzi nie ma konkretnie napisane... ale my zapraszamy i zachęcamy do częstego udziału na naszym wątku:tak:

a ja się dowiedziałam że już w piątek wyjeżdzamy... dużo się zastanawialiśmy i mój P. chyba zmieni prace-tylko jeszcze nie wiemy czy my będziemy mogli z nim mieszkać:-(

Witam u mnie jeszcze nic:wściekła/y:.To znaczy skurcze sa i too coraz mocniejsze,ale nie regularne.:no:Chciałabym miec to juz za soba,zaczynam sie bac:szok::szok:,ze nie dam rady.
Miłego dzionka zycze,chodz pogoda okropna:rofl2:.

Karola, mysle ze jesli wody Ci odeszly, to nie masz wyjscia, ale musisz zadzwonic do poloznej.. Nie patrz na skurcze, tylko dzwon.

Oj jakie wiadomości z samego rana:-)
Karola, trzymam kciuki ( choć może juz po wszystkim), dasz rade:tak:. Już się nie mogę doczekać aż pochwalisz sie nam Michałkiem :-)

Kochane dzieki za ciepłe słowa:-).Juz mam skurcze co 7 min.A połozna juz była ok 4 rano i mowiła ze myśli ze koło południa sie moze zaczac.:-)

reklama
ja tylko na chwilkę u mnie nocka straszna w ogóle nie spalam mały zacząl mi rzygać gorączka 40 stopni paracetamol co 4 godziny mu dawałam bidulek. on też nnie wyspany i marudny.
patrzyłam mu w buzię i wybija sie jedynka.
wiec to zeby. tylko jak sobie pomysle ze ma byc tak przy każdym zebie to oszaleje zadzwoniłam do lekarza na 15-30 jedziemy niech go przebada i niech ewentualnie wykluczy inne choroby.
tylko jak znam życie pani doktor powie no ząbki i paracetamol........... ale zobaczymy
teraz usnął mi na rękach......
karola no trzymam kciuki za ciebie. i juz nie długo bedziesz miała swój skarbik

Do góry