reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

No właśnie Niunia a ty skąd jesteś dokładniej???Wielkopolska tyle sie doczytałam...Bo ja pochodze z Dolnego Sląska z miasteczka blisko granicy z Wielkopolską...:tak::-)

No i oczywiście również witam nowa koleżankę- Ann...To już nas będzie trzy z Bredy i okolic...:-):-):-) Ja to jak do Was dołączyłam to utknęłam na stronie 100, a potem to już na wyrywki po kilka stron dalszych czytałam...:-p:-)

Możecie mi coś dokładniej napisać co ze szczepieniami dzieci itd. Zrobię sobie małe notatki, bo już się szykuję psychicznie na ten wyjazd...:-D:happy:

reklama
Mam pytanko...jakich pachnideł używają wasi faceci?
Potrzebuje kupić coś sexy mojemu i może być drogie!:-D
Co polecicie mi...please rano musze zakupić!:szok::tak:
A teraz naprawde zmykam!

No właśnie Niunia a ty skąd jesteś dokładniej???Wielkopolska tyle sie doczytałam...Bo ja pochodze z Dolnego Sląska z miasteczka blisko granicy z Wielkopolską...:tak::-)

już kiedyś pisałam, jestem z małej miejscowości pod gnieznem-Trzemeszno

ja troche czytałam forum i szczerze na poczatku byly inne mamy, i trudno mi bylo wszystko zapamietac...;-)

no ale dlatego powstal watek na ktorym mialysmy pisac o sobie-tylko jakos inne mamy nie dopisuja nic:baffled:

Witam z rańca;-)
Witaj Ann:-). Jak Ty wytrzymałaś 3 lata bez Polski, rodzinki-rodziców? My ostatnio byliśmy w PL pod koniec lipca i jedziemy na dopiero na święta, a ja już tak tęsknię:-(...
Aniu, Ann ma rację Hugo Boss jest świetny:tak:
niunia mam rodzinkę w Trzemesznie, znasz może P.L. Kwiatkowskich? Swoją drogą ja również z wielkopolski:tak::-)
I znów się pogoda zepsuła, a chciałam zrobić dziś duże pranko:baffled:
Miłęgo dnia życzę:-)

reklama
Do góry