reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Cudna pogoda dziś :-), ledwo wstałam i mogę juz isć spowrotem spać ;-)

Ann, witaj :-)

Ja dzisiaj mam zabiegany dzień, najpierw z Julką na jakieś warsztaty do centrum musze gnać a wieczorkiem idę poskakać.
Olgunia idę kawke robić to razem sie napijemy ;-)

reklama
A ja jestem zaśpiczona , garło i głowa mnie boli:no::no:.Zadnych tabletek nie chce brac,tylko miód został:-(.
Ania ja lubie ALLURE homme sport-chanel,LACoste i puma czarna z tanszych:tak::tak:.
Ann witam!!
Byłam wczoraj obejrzec to mieszkanie do sprzatania i straszna lipa.Mniejsze niz nasze i to w dodatku jest jakiś cygan czy ktos:no:.Dwie godz tyg i właśnie się zastanawiamy czy ma siostra tam iśc,bo ja mam mieszane odczucia.Niby dobre i 2 godz,ale czy warto ryzykowac do jakiegioś cygana??Sama nie wiem:no::no::no:.
Teraz moja kolej na kawke :-)

Niunia w Jarocinie, między Poznaniem, a Kaliszem tak pośrodku :tak:
Karola, a zdecydowanie odradzam Twojej siostrze te sprzątanie! Mojej koleżance cygan krzywde na całe życie zrobił:no2:. Dzwoniła siostra pod ten numer co Ci podałam:confused:
Dziewczyny mój Oli już chodził przy meblach jak miał 9miesięcy, a odkąd nabił sobie guza wogóle nie chce chodzić, nawet raczkować już się boi:-(, non stop u mamy na rękach:szok:.

witam dziewczynki,
u mnie tez pogoda pod psem...
ja od wczoraj chodze polamana... :-( tzn. niczego nie zlamalam... ale schylilam sie, zeby wyjac Manuela z lozka i cos mi strzyknelo w plecach (na dole) i zaczelo bolec, ze nawet nie moglam sie podniesc... no i boli do teraz... :baffled:
Anetko, podpisalas ten kontrakt na mieszkanko? kiedy sie przeprowadzacie?
Ann, witaj na forum... ja pochodze ze Slaska... a Ty z jakiej okolicy jestes? zycze powodzenia w zafasolkowaniu... :tak:
Aniu, ja polecam Roma i Calvin Klein... :tak: a jesli chodzi o nocnikowanie Manuela, to narazie rowniez nie widze wiekszych efektow... tzn. jak tylko skonczyl 10 miesiecy zaczelam go sadzac na nocniku... prawie za kazdym razem gdy go posadzilam zagrala muzyczka... :tak::-) pokazywalam mu i tlumaczylam, ze zrobil pipi.. on sie bardzo cieszyl i nawet sam sobie bil bravo... :-D ale pozniej pojechalismy do Polski na 3 tygodnie... i podczas tych 3 tygodni nie widzial nocnika... niestety po powrocie do Holandii, Manuel juz nie chcial siadac na nocnik... :no: i jak narazie przychodzi mu to z trudem... ale ostatnio zauwazylam, ze ten nocnik zrobil sie jakos za maly dla niego... wiec chyba zaczne go przyzwyczajac do prawdziwj toalety... ;-)
milego wieczorku... :blink:

Aneta ale mnie przestraszyłaś ,a on wziołdane od mojej siostry::no:nazwisko imie i date urodz.Juz sama nie wiem co mam myslec,ale raczej nie pojdzie . Dzieki za ostrzezenie!
Dzwoniłam pod ten nr chyba ze 30 razy i nikt nie odbiera,po sygnałach poczta sie włacza.Ale jeszcze probujemy.

Ostatnia edycja:
reklama
przedpołudniowe nudy same się rozwiazały bo kumpela zadzwoniła czy bysmy do nich na kawke nie wpadli... nie mogła sie doczekać az Antek zrobi "porządki" w zabawkach jej 2-letnij córki, wiec poejchaliśmy a jak wrocilismy z pogaduszek i Tolek poszedl spać po godzinie walki...
obudził sie po o 16tej, wziełam go na dół a on połozył sie jeszcze na taty brzuchu i śpią do teraz razem :szok:

a z koleżanką rok straszą od siebie czasu nie marnował ;-)

[/

Ostatnia edycja:
Do góry