reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

hej:-)
za tydzień w sobote jedziemy do holandii, czekamy za wyrobieniem dokumentów bo dopiero zabraliśmy się za to... jeszcze zdążymy tate do sanatorium odwiezc...

chyba wszystko co dotyczy jakiegokolwiek załatwiania dotyczące pieniedzy jest skomplikowane:baffled:

Aniu- trzeba podnosić głos bo inaczej nikt nic nie robi:angry:
ja byłam tutaj w polsce na gwarancje z narożnikiem bo nie da sie na nim spać a oni lecą w kulki:szok: cały czas mówili że firma ma do nas przyjechać i przez miesiąc nie dojechali:baffled:

a ja postanawiam wziąść się za siebie i wrócić do swojej figury... mam nadzieje że za rok lub dwa wróce :-D:-D

reklama
Beauty i znowu masz racje...ale ja ich kontrakt widziałam a co do języka to podobnie jest w Austrii jak nie umiesz i niechcesz sie uczyc jezyka to tamtejszy rząd zmusza ludzi di opuszczenia ich kraju!:szok:
Pomysłowe nie?:baffled:;-)
Niunia ja to wszystko bardzo spokojnie mówiłam tyle że rzeczowo!:baffled::-D
Zdadzam się z Anetką - Beauty twój image radykalnie się zmienił!
A ja kawkę bo padam!

Kto pije?

Się napiję tej kawki bo pysznie wygląda.
Widzicie dziewczyny, jak niewiele trzeba by przejść tak wspaniała metamorfozę, nic tylko brać przykład ze mnie :-D

Niunia, podniesionym głosem i awanturą żadko kiedy da sie coś wskurać. Stanowczość i pewnośc siebie jest lepszym sposobem. Agresja rodzi agresję...
Ja tak piszę a sama strasznie nerwowa jestem :-D

o rany....:szok::szok::szok::szok::szok:aleście naskrobały...
Nadrobię as w domu, bo teraz jestem u rodzinki i nie zabardzo mogę czytać...
Wpadłam tylko zobaczyć co nowego u nas...:-)
Pa. Do później....:-):-):-)

nie chodziło i o agresje:-D ale jeżeli jest ktoś taki potulny i przyjmuje wszystko co mu inni narzucą to nic nie zdziała, nie trzeba uzywać krzyku ale trzeba podnieść głos i być stanowczym żeby to ktoś dostrzegł,
bo tak w moim przypadku by mnie odsyłali wiecznie do domu i nigdy by nie przyjechali zrobić to co zle zrobili, a ich wytłumaczeniem było "no przecież nigdy nie było żadnych problemów z tym typem"

Witaj Ann:)
podziwiam cie, bo szczerze to ja sama nie doczytałam każdego postu na tym wątku:-( ale to chyba dlatego że dołaczyłam tutaj mając już wiktorie i ciągle coś trzeba koło niej robić... a codziennie zaglądając tu czytam wszystko na bieżąco:tak:

teraz musisz już napisać więcej o sobie, co robisz skąd jestes(z pl) itd itp ;-);-)

Witajcie dziewczynki wieczorowa pora!!
Jak spedzacie czwartkowy wieczor!! Moje szczescia wlasnie spac poszly, a my sie zabieramy z mezuskiem do cieszenia sie soba :) Na obiado-kolacyjke mielismy tarte szpinakowo-lososiowa, pycha!!
A gdzie sie podziala Paulina, Ma-Rita i reszta gadul?
Co do rozwiazywania problemow, to ja raczej nie mam natury awanturnika, staram sie wszystko w zyciu rozwiazywac " po dobroci", i musze stwierdzic, ze prawie zawsze wychodzi :tak:
Ania, ale Ci dobrze, Ann jest z Bredy :happy: Kiedy sie w koncu na BB pojawi jakas mama z Hoorn?Dobrze ze chociaz Paulina jest niedaleko..
Milego wieczorku laseczki, spijcie slodko:-p

reklama
Do góry