reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

twiggless ale Antos nie marnuje czasu:-)
no i pewnie nockę bedziesz miała do bani.
karola nie denerwuj sie na razie!

w moje dziecko coś wstąpiło :szok: nie wiem chyba za krótko spał i się nie wyspał :szok: marudził mi cały czas i na wszystko płakał że nie mogłam nic zrobić a jak z nim siedziałam i się bawiłam to tak samo jak cos nie tak to płakał :szok:
zrobił dzis zielonkawą kupę więc nie wiem czy to na zęby :baffled:
albo taka pogoda bo cały czas pada więc marudził.
ja też jestem jakaś senna.

reklama
Witam popołudniowo!

Dzieki kobitki za pomoc w kwesti zakupu....Do domu jednak przytargałam REPLAY'a...:-D..Bosko pachnie mam nadzieje,że mojemu tez się spodoba!

Twiggless jak zwykle fotki bajeczne!No proszę jak mama synkowi randki organizuje...
Karola jestem tego samego zdania co dziewczyny - bądźcie ostrożne ok?:zawstydzona/y:
I kuruj sie kobietko....
Anetko nie martw się dzieci tak czasem mają...zanim się obejrzysz już bedzie biegał!;-):-)A na reczkach to wszystkie lubią być-nawet moja Karina razem z gipsem!:szok::-D:-)
Mój właśnie się obudził poszedl nakanape i zasnął...hi hi
A teraz kawka...ktoś reflektuje?

Aby poprawić wszystkim pogode /ducha/ dla was to słoneczko!

Witam
Ja to jak wyjechałam z domu o 8.00 rano,Oliwkę do przedszkola odprowadzić to wróciłam o 18.00....hihi....:-):-):-):-)
Jakiś szwędacz mi się właczył, bo złaziłam chyba pół Wrocka...;-)
Najpierw pojechałam do mojej pracy-szkoły, odwiedzić kolegów i moich uczniów...Było super! A moje uczennice to aż rzuciły mi sie na szyję...Bardzo się wzruszyłam, bo znakiem tego, ktoś za mną tęskni i żałuje, że mnie nie ma....
Potem podrodze szałam do kumpeli, która nieszka niedaleko szkoły, na kawusię....no i tak zeszły 2 godzinki...Później to już po Oliwię, ale jeszcze po drodze zahaczyłam o sklep rowerowy i kupiłam Oli do rowerka taki koszyczek na przód i nowy dzwonek....No i jtoś musiał nam to zamontować , więc zawitałyśmy u teścia i potem to już do parku....Nogi to mi już do d...wczodzą!:tak:

Aniu Karinka chodzi do przedszkola z tym gipsem????:szok::szok::szok::-)

Anetko mały napewno sie przestraszył, ze nie chce ci stawać...Poczekaj jeszcze troszkę, ma chłopak czas...:tak::tak::-)A jeśli chodzi o to noszenie to poprostu dzieci od 9 miesiąca zdaja sobie sprawę z tego, ze one i mama to już nie jest jedno, więc taka potrzeba przytulania i bycia blisko mamy jest zupełnie naturalna....A chłopcy to chyba szczególnie...:-);-)

Twigless Ale Antoś to Casanova! Wszystkie dziewczyny na niego lecą....Super!:-):-):-)

Magdalena super że się odezwałaś...No i zdrówka życzę!

Oli padła na Shreku, bo na Tvn-ie dzisiaj leciał....

Witam wieczorowo....
Pauka dzionek milaś niezły...Pozazdrościć!:-D
Oczywiście,że Karinka chodzi do przedszkola a raczej jeździ...;-)

Dla przedszkolanek nie było problemu...bardzo troskliwie sie nia zajmowały!
I Karina jak zawsze po przedszkolu bardzo była zadowolona...

I na tym kończe,mąż wrócił z delegacji i pora nim się zająć!:szok:;-):-D
Słodkich snów wszystkim i milego weekendu!

Dzień dobry wszystkim! Widze pustki jeszcze na forum, ale może późńiej coś się rozkręci :)
Ja już po śniadanku, ubieram się i wyruszam w trasę.
Dziś przede mną odwiedzinki cioci w Leiden i imprezka w Noordwijku.

Ciekawa jestem o której wieczorkiem padnę :rofl2:

MIłego dnia wszystkim życzę.

witam i ja,
my juz dawno po sniadanku... :tak: sloneczko za oknem jak narazie swieci... a Manuel jak nigdy o tej porze, spi.... a to dlatego, ze ostatniej nocy jakos nie mogl spac... zagladalismy do niego dwa razy i w obu przypadkach siedzial sobie i bawil sie swoimi przytulankami... :tak::-D no coz, skoro sen nie przychodzil... najwazniejsze, ze byl spokojny... :tak: z tym nie mamy problemu... :no: dzisiaj czeka nas wizyta u tesciow... w tym tygodniu kupili sobie szczeniaka... :rofl2: wiec idziemy sie z nim "zapoznac"... ;-) tym razem to chyba Manuel bedzie najbardziej zadowolony z tej wizyty... :tak::-D
Aniu, maz zadowolony z Replay'a?
Pauka, a to sie wczoraj nachodzilas... milo, ze uczennice darza Cie taka sympatia... :tak:
Twiggless, Twoj Antos to juz maly podrywacz... ;-)
milej soboty...

reklama
No jestem i ja!
Siedzę sobie w parku i klikam....Obiecałam wysłać coś pewnym osobom, a przez ten słaby zasięg u mni w domu to nie mogę..,..:wściekła/y::-)

Niunia masz rację- fajnie powrócićdo szkoły na stare śmiecie, ale jeszcze fajniej jak byłaś tam w innym charakterze niż uczniem i potem wracasz tam, a tu ci zgotują takie powitanie....:-D:-D:tak:

Za półgodzinki wracamy do domku, na obiadek....Potem to jak co tydzień oczywiście basen!
Do później, czyli wieczorkiem...

Do góry