reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dobry

kurka dziś rano jak wstałam i poszlam do Antka do pokoju to zastałam nie moje dziecko... w dzien wygląda jeszcze poważniej i jeszcze ładniej niż wczoraj wieczorem przy swietle z lampy... a poza tym sie obudził i sie nie darł tylko sie bawił i czekał az sie wykaraskam z łóżka...
i wtedy biegusiem zeby na basen zdązyć (wstalismy o 9tej a lekcja zaczyna sie o 10) oczywiście na basenie wszyscy zszokowani gdzie nasze loki sie podziały i że zmany wyszły nam na korzyść...
z maszynką to nie było tak że od razu m. mógł działać najpierw z 15 min Antoś musiał się nią pobawić i oswoić... potem rozrzuciłam mu wszystkie klamerki jakie miałam i się nimi bawił a m. sie gimnmastykował... reszte wyrównał nozyczkami przez palce i po ponad pół godzinie młody zaczął wyglądać jak wygląda...

Magdalena no może troszkę żal chwilami... ale w sumie wyszło mu to na korzyść bo przy myciu i spłukiwaniu szamponu teraz idzie raz dwa, przy nurkowaniu w basenie też lepiej, no i jak biega to nie ma już takich spoconych włosków zwłaszcza na dworzu kiedy teraz już chłodniej to go już tak szybko nie owieje, bo on nie da sobie czaoki wcisnąc na głowę (musi byc bardzo zimno a ja musze szybko odwrocic jego uwage od tego że coś ma na głowie)

reklama
my po spacerku ale u nas ochydna pogoda co parę minut pada ale udało nam się chwile pospacerować
Sebcio zjadł miseczkę pomidorowej z ryżem a teraz łobuzuje
icon_wink.gif

my na razie na basen nie jezdzimy bo zawsze po basenie Sebcio ma katar albo kaszel
icon_twisted.gif

może bede jezdzić co dwa tygodnie jeszcze zobaczę.

ja od małego przyzwyczaiłam Sebcia do czapek żeby później nie mieć problemu przede wszystkim zimą w PL:-):-):-)

aniahaven ale miał fajne włosy:tak::-D

Dzień dobry
.... to się okaże:tak:
Aniu Karina jest dzielna:tak:, a Twój synek wyglądał jak dziewczynka:-D
My już po obiadku, dziś pomidorowa i naleźniki, dla męża śledzie w śmietanie:-)
twiggless Antoś wygląda bosko:-D:-). Oli też ma takie długie już włoski, ale lichutkie i zastaniawiam czy ściąć czy poczekać do roczku:confused:, bo bardzo się poci i non stop ma katar przez to:baffled:
Dzieczyny dziś dzień zaczął się dla nas dobrze... trzymać kciuki proszę, aby się zakończył sukcesem:-D, więcej nie napiszę, bo nie chcę zapeszać:happy2:. Wyjaśnie wszystko wieczorem:tak:

Hej,
ja mieszkam w Nunspeet, to jest około 15 km od Harderwijku (znane z delfinarium i walibi world).
Słuchając opowieści koleżanek z pracy ile one płacą za mieszkanie, to moje jest w porównaniu do nich drogie, ale jak tak patrzę ile Wy płacicie, to cieszę się, że ja tyle płacić nie muszę :-)

Ide robić obiadek, bo chłop zaraz mi głodny z pracy przyjedzie :tak:

Pozdówki

Cześć!! Ja dziś znów byłam na kontroli ,już mnie to nudzi.Bo dalej nic,tylko brzuch mi opadł.Oczywiście ja tego nie zauwazyłam:-).aA tak poza tym żadnych sygnałów:no:.
Wczoraj byłam w gemente i udało sie załatwić :-).Wcześnie mój A dostał pismo ,ze nasz zwiazek jest tak jakby zalegalizowany.I z tym papierem bylismy znowu.Podpisalismy papier ze wszystkie dzieci beda miały obywatelstwo polskie i nazwisko A.
Ide cos przekasic:tak::tak:

Hej...

Karola no to gratuluję boju z gemeente!:-D A maleństwo tez już wkrótce sie pokaże jak ci brzuszek opada...;-)
Agasta to ile płacisz za mieszkanie bo tak to napisałaś że ciężko cos wywnioskowć!:-):sorry2:
Moi już w łóżeczkach i po kąpieli...
A gdzie wszyscy się podziewają?:szok::zawstydzona/y::-D
Do później...może.

Witam:|)

Aniu naprawdę dzielna jest ta twoja Karinka....Super, że pomimo tego ciążącego jej gipsu ma uśmiech na twarzy...całuski dla niej!:-):-):-)

Anetko i jak poszło????Pisz, bo umieram z ciekawości....

reklama
Pauka Udało się:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mamy mieszkanko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D uwaga za 650e z ogródkiem:-):-):-):-):-):-):-). W niedzielę jedziemy podpisać kontrakt:tak::tak::tak::tak::tak:
Dobranoc

Do góry