reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzień doberek:-)
Nie będę dziękować za gratulacje, aby nie zapeszać:tak:. W niedzielę jedziemy podpisać kontrakt:-):tak::happy:
Z tej ogromnej radości dziś w nocy spać nie mogłam:-D:-D:-D
Miłego dnia Wam życzę:tak::tak::tak:

Anetko, rozumiem Cie, hihi, ja tez jak dostalismy to mieszkanie to nie moglam spac :tak: gdzie bedziecie teraz mieszkac? w jakiej czesci hagi?
A ja odwiozlam dziewuchy do opiekunki i od razu pojechalam na basen.. Wyplywalam sie, super sie czuje, ach... :happy2:
A teraz zabieram sie do pracy!
POnownie zapytuje o forumowe spotkanko.. Kto chetny i gdzie? Paulina zapraszala do siebie, ja tez zapraszam, czekamy na zgloszenia ;-):-)

Witam z rana :-D

Aneta gartulacje :-).

Spóźnione ale szczere życzenia dla naszej Amelki, dużo zdrówka i uśmiechu na buźce:-)

Przez te jesienne wakacje rozleniwiłam sie strasznie, ledwo, ledwo udaje mi sie wstac około 10 :rofl2:. Malemu zaczynaja wychodzić trojki wiec ogolnie jest jeczaco-marudzacy.

Chętnie bym sie z Wami dziewczyny spotkała, ale ja niemobilna jestem no i jeszcze szkoła Julki mnie b. ogranicza. Chociaż... w tym tygodniu mogę być w Amsterdamie tak gdzieś od 7 rano do18-19 :rofl2::-D

Toola znowu nam zamilkła, ciekawe czy już sie przeprowadziła?

Do później,miłego dnia ;-)

Hejka!!
Anetko ja też jeszcze raz Ci gratuluje z całego serca,i razem z toba bardzo sie ciesze:tak::-):-):-):-).
Ania dzielna jest ta twoja Karinka-buziaczki dla niej:happy2:.
No to ja ide na spacerek,bo tu piekna pogoda.

witam

No i popuła się pogoda....:wściekła/y:Wczoraj piękne słonczko, a dzisiaj już pogoda pod psem.....

Anetko jeszcze raz ci gratuluję tak szybkiego rozwiązani problemu....:-):-):-)

A gdzie to Ania się podziewa?????;-):szok:

Sencilla zazdroszcze ci tego pływania....ja też chętnie bym się wyrwała na basen sama dla siebie....:baffled::tak:

reklama
Sencilla będziemy mieszkać na Spoorwijk, ok 1,5km od naszego obecnego mieszkania:tak:.
Ja również bym sobie popływała:tak::tak::tak:
Pauka a to dla Ciebie:

Pierwsza - Papierowa
Druga - Bawełniana
Trzecia - Skórzana
Czwarta - Jedwabna - Aneta
Piąta - Drewniana - Pauka
Szósta - Żelazna
Siódma - Miedziana
Ósma - Brązowa
Dziewiąta - Fajansowa
Dziesiąta - Cynowa