reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
witajcie czytam was ale nie mam weny zeby pisać:baffled: mam jakieś złe dni z moim A. co prawda się nie kłócimy ale nie rozmawiamy więc jest żle.
w niedziele byłam na hali w Leiden oj jest tych pierdół do kupienia.:tak:
aniahaven oj bidulka mała z noga w gipsie
sencila śliczne fotki z maleńką
pauka ja też życzę wszystkiego najlepszego dla Oliwki:tak::tak::tak::tak:

Witam wieczorowo!

My przeżyliśmy pierwszy dzień....z naszym połamańcem!:-D
Załatwiliśmy sobie wózek inwalidzki dzieciecy i mała sama sie przemieszcza po domu...:tak::-)Ulga niesamowita dla mojego kregosłupa!
A wózek za darmo, bo ubezpieczenie pokryło...:szok::-D

Olgunia mały słodziutki oj aż by się chciało go przytulić...
Karola moja siostra tez dorabiała przez biuro -sprzątała w piątki bungalow i nawet za bilet wracali...;-)Niech się zapisze mają różne ciekawe propozycje...
Do później...

Witam Was wieczorkiem:tak:
Pauka, Sencilla, Olgunia, Ania śliczne fotki:-)
100 lat 100 lat dla solenizantki:tak::tak::tak:
Sencilla szukamy mieszkania w Hadze za ok 600e excl. i jest ciężko, ale patrzyłam w okolicy np Rijswijk, Voorburg, Delft i są też wysokie ceny:-(.
Sencilla ile km mieszkasz od Amsterdamu? Macie mieszkanie na parterze? 675e płacicie bez opłat? My teraz płacimy 1100e + opłaty, ale nie mieszkamy sami:no:.
Dziewczyny ile Wy płącicie za mieszkanie?W mieście/na wsi (ile km od miasta)? Ilu pokojowe?

Oliwier od 2 tyg ma liszaje na twarzy, z dnia na dzień coraz więcej, wiec pojechaliśmy dziś do lekarza domowego, przepisał krem, mam nadzieję, że zadziała:confused:
No to ja też się pochwalę moimi skarbami:-D

Hej dziewczyny,
melduję, że żyję. Choć ledwo daję radę.
Zmęczona jestem już rano zaraz po przebudzeniu, a o tym jak funkcjonuję po powrocie z pracy to już nawet nie mówię.
Aż strach pomyśleć co będzie za kika tygodni.
Jeszcze tylko 7 tygodni i idę na "przedporodowe zwolnienie".

Ja płacę za dwupoziomowe mieszkanie w mieście 100 metrów kw. (3 sypialnie, plus pokój na poddaszu, salon z kuchnią, łazienka i toaleta) z ogródkiem 520 euro/mies. plus opłaty.

Spokojnej nocki życzę, pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej....

Ja za moje 2 sypialnie na górze + salon z kuchnią,łazienką i balkonem w centrum na piętrze płace 960e ale mnie nic juz ni eobchodzi czyli z wszystkimi opłatami jakie tam są...:-D
I uciekam do łóźeczka...

Aneta, my mieszkamy w hoorn, to jest 35 km do amsterdamu. na 4 pietrze, 80 m2, dwie sypialnie, salon wielgachny, balkon rownie wielgachny, duza lazienka i kibelek. to co placimy to jest z woda, musimy jeszcze placic prad i gaz.

Sencilla Wy i Ania macie 2 sypialnie +salon=3 pokoje a nam nikt nie chce 3 pokojowego mieszkania wynajść, bo niby za małe dla nas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
agasta gdzie mieszkasz? Płacisz bardzo malutko:tak:

Anetko, my mieszkania szukalismy prawie rok.. nie wiem, czy sobie przypominasz z moich postow, ale sie tez bardzo omeczylismy.. I tez nikt nam nie chcial wynajac , bo niby ze zarobki za male, albo mieszkanie za male.. To co moge Ci poradzic, to szukac w mniejszych miejscowosciach, one sa mniej " oblegane" , no i tansze!! Mysle, ze w hadze cos za 600 euro to raczej niemozliwe... Na delft tez bym nie liczyla, bo to studenckie, stare miasto, ceny tam sa kosmiczne. Moze szukaj we Vlaardingen, Schiedam?To pod rotterdamem, do hagi dobre polaczenia sa.

reklama
Do góry