reklama
Dzien dobry ranne ptaszki!! Dzisiaj ja pierwsza!! Moje dziecko wstalo lewa noga, co ostatnio nader czesto jej sie zdarza, i teraz lezy na podlodze i ryczy.. Nie wiem, czy to "bunt dwulatka", czy co? Opadaja mi czasem rece.. Zawsze byla grzeczna jak aniolek, a ostatnio to... szkoda gadac.. moze macie jakies sprawdzone metody na okielznanie wrzeszczacego malucha?
Hej ....
No proszę kto się pierwszy dziś zerwał!!!
Na moją Karinę działała taka metoda a właściwie dwie....Jedna nazywała się ignorancja to znaczy chodziłam jakby jej nie było na tej podłodze i robiłam coś np składalam pranko albo wychodziłam do kuchni....
A druga polegała na ....hi hi...przykrywaniu jej kołuderką - zawsze pytałam czy się chce jej spać? moja mała dzidzia,głaskałam ją i pytałam czy przynieś jej kołuderkę i poduszeczke...i najczęściej ona wstawała bo o spaniu słyszeć nie chciała!
Raz może czy dwa sobie tak poleżała na podłodze z tą kołuderką czy kocykiem i wstawała...
A teraz śniadanko bo głodna jestem niesłychanie!
No proszę kto się pierwszy dziś zerwał!!!
Na moją Karinę działała taka metoda a właściwie dwie....Jedna nazywała się ignorancja to znaczy chodziłam jakby jej nie było na tej podłodze i robiłam coś np składalam pranko albo wychodziłam do kuchni....
A druga polegała na ....hi hi...przykrywaniu jej kołuderką - zawsze pytałam czy się chce jej spać? moja mała dzidzia,głaskałam ją i pytałam czy przynieś jej kołuderkę i poduszeczke...i najczęściej ona wstawała bo o spaniu słyszeć nie chciała!
Raz może czy dwa sobie tak poleżała na podłodze z tą kołuderką czy kocykiem i wstawała...
A teraz śniadanko bo głodna jestem niesłychanie!
Amelko ja oczywiście też dołącze do życzeń...
W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie, pragnę zaofiarować Tobie wszystkie wspaniałości tego świata, a Ty spośród nich wybierz te, które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście......Sto lat!Sto lat!
Moc buziaków od nas!
Pauka i Sencilla foteczki super!;-)Pociechy cudowne....
W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie, pragnę zaofiarować Tobie wszystkie wspaniałości tego świata, a Ty spośród nich wybierz te, które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście......Sto lat!Sto lat!
Moc buziaków od nas!
Pauka i Sencilla foteczki super!;-)Pociechy cudowne....
Pauka, sliczne foteczki, kochana ta Twoja Oliwcia... Chyba jest bardzo spokojna? Tak jakos ze zdjec mi sie wydaje Juz odwiozlam dziewuchy do opiekunki, dzis projektu z pracy nie mam, ale za to na horyzoncie przede mna super sprzatanie Choc nie wiem, jak ja to zrobie bez pomocy Marysi Jedną z jej ulubionych zabaw jest "pomaganie" mi w sprzataniu, tak ze zawsze mam go 3 razy wiecej :-);-)
A poza tym wybieram sie na basen.. Cale wieki nie bylam, a uwielbiam plywac!!
A oto jeszcze jedna fotka z wczoraj, jakos sie ostatnio rozochocilam ze zdjeciami
a to moje starsze dziecie:
A poza tym wybieram sie na basen.. Cale wieki nie bylam, a uwielbiam plywac!!
A oto jeszcze jedna fotka z wczoraj, jakos sie ostatnio rozochocilam ze zdjeciami
a to moje starsze dziecie:
Ostatnia edycja:
twiggless
Zadomowiona(y)
dzien doberek
witam po weekendzie, widze że tu też się zbyt wiele nie działo co oznacze, że miło spędziłeyście czas...
u nas rodzinnie i praktyycznie cały czas poza domem... wczoraj odwiedziliśmy moją siostrę w Belgii, Antoś się wyszalał z ciotka a my trochę odsapnęliśmy...
własnie wstawiłam obiadek i czekam az pralka wypierze co powiesze a potem na spacerek bo pikne słoneczko świeci... co prawda duszno nie jest ale najważniejsze że nie pada...
miłego dzionka laseczki
witam po weekendzie, widze że tu też się zbyt wiele nie działo co oznacze, że miło spędziłeyście czas...
u nas rodzinnie i praktyycznie cały czas poza domem... wczoraj odwiedziliśmy moją siostrę w Belgii, Antoś się wyszalał z ciotka a my trochę odsapnęliśmy...
własnie wstawiłam obiadek i czekam az pralka wypierze co powiesze a potem na spacerek bo pikne słoneczko świeci... co prawda duszno nie jest ale najważniejsze że nie pada...
miłego dzionka laseczki
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Cześć dziewczyny!
Pauka sliczna ta twoja cóerczka!!.
Sencilla twoja tez jest koffaniutka
Aniahaven uściskaj naszą ksieżniczke:-):-):-)
AMELKA wszystkiego naj i duzo radości
Strasznie sie denerwuje,bo siostra nie moze znaleść pracyRozdaje ulotki i nikt sie nie zgłasza,moze je zle pisze.JAK wy piszecie??.A opłaty musi robicA ja nie moge jej pomoc
Mam doła dziś,a w dodatku znow to tego gemente musimy iść.
ide zaparzyć sobie jakieś zioła na uspokojenie
Pauka sliczna ta twoja cóerczka!!.
Sencilla twoja tez jest koffaniutka
Aniahaven uściskaj naszą ksieżniczke:-):-):-)
AMELKA wszystkiego naj i duzo radości
Strasznie sie denerwuje,bo siostra nie moze znaleść pracyRozdaje ulotki i nikt sie nie zgłasza,moze je zle pisze.JAK wy piszecie??.A opłaty musi robicA ja nie moge jej pomoc
Mam doła dziś,a w dodatku znow to tego gemente musimy iść.
ide zaparzyć sobie jakieś zioła na uspokojenie