Hej hej...
Właśnie wróciliśmy ze spacerku...Karinka w spacerówce Erniego a Erni ma nóżkach...Specjalnie nawet nie protestował a jak nóżki zabolały to tata slużył ramieniem...
Miła odmiana dla niego!;-)
Anetko zdrówka dla ciebie też życzymy...a jak twój tata sie trzyma?
Beauty mam nadzieje,że pomomo wszystko miło spędzasz niedziele...
Dla pocieszenia powiem ci że mojego M.nie bedzie przez 3 tyg bo pracują daleko i nawet w takiej sytuacji jaką mamy teraz nie da sie tego przesunąć...bo po nich przychodzą nastepni "fachowcy".I musi byc zrobione...
A moje biedne dziecko nie narzeka - pogodnie nastawiona i uśmiechnieta!Wszyscy ją na rękach noszą i bajki kiedy tylko zechce...
Troche modeliną się bawiła, porysowała itp...
Nie mam jeszcze wielu pomysłów jak zająć takie dziecko przez cały dzień...
Może coś podpowiecie?;-)
Pauka i jak po urodzinkach?Jakieś foteczki wrzuć...:-)
A ja zajadam się szarlotką i popijam ciepłą herbatkę...
pa...
Właśnie wróciliśmy ze spacerku...Karinka w spacerówce Erniego a Erni ma nóżkach...Specjalnie nawet nie protestował a jak nóżki zabolały to tata slużył ramieniem...
Miła odmiana dla niego!;-)
Anetko zdrówka dla ciebie też życzymy...a jak twój tata sie trzyma?
Beauty mam nadzieje,że pomomo wszystko miło spędzasz niedziele...
Dla pocieszenia powiem ci że mojego M.nie bedzie przez 3 tyg bo pracują daleko i nawet w takiej sytuacji jaką mamy teraz nie da sie tego przesunąć...bo po nich przychodzą nastepni "fachowcy".I musi byc zrobione...
A moje biedne dziecko nie narzeka - pogodnie nastawiona i uśmiechnieta!Wszyscy ją na rękach noszą i bajki kiedy tylko zechce...
Troche modeliną się bawiła, porysowała itp...
Nie mam jeszcze wielu pomysłów jak zająć takie dziecko przez cały dzień...
Może coś podpowiecie?;-)
Pauka i jak po urodzinkach?Jakieś foteczki wrzuć...:-)
A ja zajadam się szarlotką i popijam ciepłą herbatkę...
pa...