reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej hej...

Właśnie wróciliśmy ze spacerku...Karinka w spacerówce Erniego a Erni ma nóżkach...Specjalnie nawet nie protestował a jak nóżki zabolały to tata slużył ramieniem...:-D
Miła odmiana dla niego!;-)
Anetko zdrówka dla ciebie też życzymy...a jak twój tata sie trzyma?
Beauty mam nadzieje,że pomomo wszystko miło spędzasz niedziele...:tak:
Dla pocieszenia powiem ci że mojego M.nie bedzie przez 3 tyg bo pracują daleko i nawet w takiej sytuacji jaką mamy teraz nie da sie tego przesunąć...bo po nich przychodzą nastepni "fachowcy".I musi byc zrobione...
A moje biedne dziecko nie narzeka - pogodnie nastawiona i uśmiechnieta!Wszyscy ją na rękach noszą i bajki kiedy tylko zechce...:-D
Troche modeliną się bawiła, porysowała itp...
Nie mam jeszcze wielu pomysłów jak zająć takie dziecko przez cały dzień...:sorry2:
Może coś podpowiecie?;-)

Pauka i jak po urodzinkach?Jakieś foteczki wrzuć...:-)
A ja zajadam się szarlotką i popijam ciepłą herbatkę...
pa...

reklama
Hej dziewczyny!!!

Nazywam się Asia i również mieszkam w Holandii, a dokładniej w Hadze.
Jestem w ciązy i mam do Was pytanko. Czy wiecie może gdzie mogę sobie kupić spodnie, jakieś jeansy ciążowe i nie tylko , ponieważ zaczynam się troszkę powiększać i niestety ubrania sprzed ciąży zaczynaja mnie i dzidzie troszkę cisnąć.

Więc jesli znacie jakies fajne sklepy, albo wiecie czy w Hadze lub w okolicy jest H&M Mama to bede wdzieczna za wszelkie info.

Pozdrawiam!!:-)

Asia- spodnie ciążowe można dostać na pewno w H&M, nie musi to być specjalny sklep H&M mama

ja mam chwile wolną, babcia ma Wiki a mąż wyszedł z pieskiem na spacerek...

dzisiaj jadłam ciastka i przegryzałam ogorkami kiszonymi:-) w ciąży takich zachcianek nie miałam:-)

Witaj Asiu :-) Ubrania ciażowe kupisz w H&M w centrum, tam gdzie są ubranka dla dzieci, oprócz tego na pewno są takie w Prenatal ( m.in. w Megastory) i nie jestem pewna , ale w C&A i V&D też chyba widziałam....

Małzonek wrócił jakis czas temu i teraz czekamy na znajomych :-). Samotny czas wykorzystałam na ufarbowanie włosów.
Ania , takie wyjazdy kilkutygodniowe też już przerabialiśmy. Z jednej strony fajnie tak od siebie chwilkę odpoczać, ale z drugiej, wszystko tylko na naszej glowie :baffled:

Zmykam na kawkę i ciasto, do miłego ...;-)

Aniu mój tata waży tyle co ja czyli 51kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więcej chyba już nie muszę pisać:hmm:

Aha beauty ma rację, zobacz w Prenatalu (m.in. w Megastory) mają spory wybór lub w H&M, C&A i V&D.
Dziewczyny próbowałam na marktplaats wystawić ogłoszenie, że szukam mieszkania i mimo, że zaznaczam opłatę za ogłoszenie 9e wyskakuje mi 34e:szok:, może bardziej się orientujecie w tym temacie:confused:

Anetko,pytam, bo jesli cos moze mi sie obije o uszy, to dam znac :) Szukacie w Hadze? Wydaje mi sie, ze bedzie Wam dosc trudno znalezc cos do 600 euro... Nie wiem, ile placiliscie za obecne mieszkanie, ale my do kwietnia mieszkalismy w klitce 20 m2 i placilismy za nia 600 euro.. To bylo pod rotterdamem. A nie chcecie czegos znalezc "na prowincji"? Teraz mieszkamy wlasnie w malej miejscowosci, to ma wiele zalet! Za mieszkanie placimy 675 e, a i tak uwazam, ze nam sie swietnie udalo. Tyle, ze musielismy je "zrobic" od poczatku wlasciwie.. Moze znajdziecie cos w innym miescie? przeciez maz moglby moze dojezdzac do pracy?
Dawno nie wstawialam zadnych fotek... tu ja z Tosia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sencilla ale fajna ta fotka :-)

Niunia... a może coś sie kryje za takim łączeniem jedzenia coo???

Ostatnia edycja:
Do góry